Türkiye demokratik açılım yapacaksa işe önce vekil dokunulmazlıklardan başlamalı,.....
Printable View
Türkiye demokratik açılım yapacaksa işe önce vekil dokunulmazlıklardan başlamalı,.....
[quote=security;171634]Türkiye demokratik açılım yapacaksa işe önce vekil dokunulmazlıklardan başlamalı,.....[/quote]
Bence açılım önce bu kan emicileri ortadan kaldırarak başlamalı. Belediye otobüsüne molotof kokteyli atan adamla neyi açıcaz?
Bana kalsa ben öyle bir açılım yaparım ki 3 ayda ortalık tertemiz olur. Ne Avrupa dinlerim, ne Amerika, ne de insan hakları mahkemesi... Ama bana kalmıyor ne yazık ki....
Gözüm hep haberlerde, Ankaradaki malum it sürüsünden bir özür, bir taziye, bir kınama gelirmi diye. Ama nerdeee onlar kafayı sadece takmışlar eşkiyabaşının hücresine.
Kardeşlik bitti, yaşasın kuvayi milliye ruhu diyesim geliyorda suçmu değilmi bilmiyorum.
Hakim beyin dikkatine; Suçsa içimden söylüyorum, değilse aleni.:D
[quote=parderi;171639]Gözüm hep haberlerde, Ankaradaki malum it sürüsünden bir özür, bir taziye, bir kınama gelirmi diye. Ama nerdeee onlar kafayı sadece takmışlar eşkiyabaşının hücresine.
Kardeşlik bitti, yaşasın kuvayi milliye ruhu diyesim geliyorda suçmu değilmi bilmiyorum.
Hakim beyin dikkatine; Suçsa içimden söylüyorum, değilse aleni.:D[/quote]
seninki iyi..bir de Dersim Harekatı ruhu geri gelsin diyenler var...Bu iş böyle..Bir tarafdan bariş isttüürüüüzzz, çezüm imralıda, kan dürsün diyeceksin..öbür tarafdan, dağa çıkarüz, eşkıya takimümüzü sokağa dökerüz diye tehdit edeceksin..milliyetçilik milliyetçilik doğurur..bir "kitle" nasıl olur da tarihden ders almaz.. o bölge ne zaman, o bölge çoğrafyasının dışındaki birilerinin kuyruğuna takılsa sonları hüsran olmuş..ama hala akıllanmamışlar başlarındaki 3-5 çapulcu
yanlış anlama olmasın... Türkiye'nin komşuları ile veya kendi içindeki farklı mezhep grupları veya kimlikleri ile yıllardır sürümcemede kalmış sorunlarını çözmek için adım atması yanlış bir şey değil..gerçek demokrasi için -ki güçlü bir ülke için ilk şart- bunlar gerekli... ama daha birinci adımda, bu çoğrafyanın temel değerlerine, anayasasına, kurumlarına tehditle başlarsan, orda dur derler..yada diyecek birileri çıkar...
[QUOTE=selçuklu;171584]vobix patronaj buda iyiymiş .. pesimist 4 dp .. ehueuhue ::::::::::::
[url]http://www.dailymotion.com/video/x9haea_sagopa-kajmer-mozole-mirach-kurdan_music[/url][/QUOTE]
[url]http://www.dailymotion.com/video/x82m6m_sagopa-kajmer-kyryk-cocuk_music[/url] bu da eyidir
[LEFT][FONT=Century Gothic][SIZE=2][COLOR=#0000ff]7 Aralık 2009 Türbülans : [/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Century Gothic][SIZE=2][COLOR=#000000]Yatırımcıların aklındaki sorular; Parite ve Altında cuma günü gelen düşüş, aylardır süren baharın sonu mu? Öyleyse DJI neden çakılmadı? Çakılmadı ama gelen iyi verilere de neden çok zayıf bir tepki verdi? DTP kapatma davasının ne derece olumsuz etkisi olur? Terörist grupların ve destekçilerinin eylemleri ne kadar büyür? Bu eylemler Anayasa Mahkemesine DTP'yi kapatmama yönünde baskı yapmak için özellikle mi planlanıyor? Başbakan'ın ABD ziyaretinden ne çıkar ? Muharip asker taleplerinin red edileceğinin ifade edilmesine rağmen bu ziyaretin yapılması enteresan mı, arkasında bir şey aramak gerekir mi? Dİğer derecelendirme kuruluşlarından benzer olumlu haberle gelebilir mi? IMF anlaşması olur mu? Bu soruların çoğunun yanıtı şu aşamada elbette yok. Büyük eller, kafalardaki bu soruları kullanarak bu hafta yatırımcı psikolojisi üzerine oyun oynayabilir. Ancak biz kredi notu değişiminden sonra gösterge Tahvil faizinde bir gevşeme görmedik! Keza USDTRY'de de öyle. Bu durum, Borsa dışında, piyasanın bu not arttırımını pek de ciddiye almadığını söylüyor. Borsa'nın da ciddiye aldığını söylemek ne derece doğru olur bilemiyoruz, ancak bu haberin açıklanmasından hemen 1-2 gün önce alım yapan şanslı yabancı fonun! ciddiye aldığı kesin. DTP kapatma davasını da akıllarda bulunduralım. Sistemlere riayet veya soğukkanlılıkla biraz kenarda durmak, küçük yatırımcının elindeki iki silah.[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Century Gothic][URL="http://www.vobmatriks.com"]www.vobmatriks.com[/URL][/FONT]
[FONT=Century Gothic][/FONT]
[FONT=Century Gothic][/FONT] [/LEFT]
[QUOTE=Astatin;171594]kapanış tahminim...68000 cibarı +_ 25 puan oynayabilir..hatta ne bileyim ABD Türkiyeye savaş açarsa 168000 bile olbiliriz..ehuuuuhhhhehehe[/QUOTE]
yarın DTP kapanırsa 150bin kapanmazsa 250bin oluruz.
Herhangi bir okulda herhangi bir öğrencinin sözlüden 100 alması da bizi tavana götürebilir.
[QUOTE=Astatin;171598]ya ben Voborsa da tkoba ile arkadaş değilmişim.hayret..hemen oldum arkadaş... bu arada Pelinn arkadaş da uzun zamandır uğramıyo...üüwwwww...[/QUOTE]
Kira sözleşmeleri için son ay :D
Bırakın IMF yi, Türkiyenin G-20 nin yaramaz çocuğu olup, coniden bedava dolar alması mümkündür, hemde istediği kadar,......sadece diğer ülkelere çaktırılmayacak,
[quote=VOBiX;171650]yarın DTP kapanırsa 150bin kapanmazsa 250bin oluruz.
Herhangi bir okulda herhangi bir öğrencinin sözlüden 100 alması da bizi tavana götürebilir.[/quote]
haber var patronaj..benim yeğem matematikden 9 almış...*500=4500 puan.lelele
[QUOTE=Rooks;171604]pesimist deyince aklıma sagopa geldi bir pesimistin gözyaşları.dinlim bari:)[/QUOTE]
Abooow ondan sonra kaç tane albüm çıakrttı.
Kötü İnsanalrı tanıam senesi albümünde bir kulaç Daha Atsam KAradayım var. O da güzel.
Fakat Silahsız Kuvvet projesinde de eski ama güzel parçalar var.