[quote=Astatin;171653]haber var patronaj..benim yeğem matematikden 9 almış...*500=4500 puan.lelele[/quote]
yönün nereye,
Printable View
[quote=Astatin;171653]haber var patronaj..benim yeğem matematikden 9 almış...*500=4500 puan.lelele[/quote]
yönün nereye,
Bu kadar hızlı bir yükselişten sonra doğru düzgün kar realizasyonu satışları gelmemesi beni düşüdürüyor. Acaba daha yolun başında mıyız diye. En azından 61.000'lere kadar yavaş bir iniş beklerdim normalde. Birkaç gün daha yatay gidersek ondan sonra tam tersine 65.000'e bir çırpıda gelebiliriz.
Bu arada zaten kısıtlı olan EW bilgim iflas etti. Grafiğe oradan bakıyorum yok buradan bakıyorum yok. Doğru bir sayım bulamadım. EW'si iyi biri kurallara uygun bir sayımı varsa yapıştırabilir mi? Yoksa manipülasyonlu piysada EW işlemez deyip artık bu işi bırakalım mı?
[quote=security;171655]yönün nereye,[/quote]
ben filatosum...sistem alda, histemde güçlü piyasa var diyor..ama dtp olayı ve dışarısı tezat..
[quote=Strategist;171637]Bence açılım önce bu kan emicileri ortadan kaldırarak başlamalı. Belediye otobüsüne molotof kokteyli atan adamla neyi açıcaz?
Bana kalsa ben öyle bir açılım yaparım ki 3 ayda ortalık tertemiz olur. Ne Avrupa dinlerim, ne Amerika, ne de insan hakları mahkemesi... Ama bana kalmıyor ne yazık ki....[/quote]
Ulus ortak kimligimiz olan Turk milletini meydana getiren etniklerin kokenini
her konusmanizda sayarsaniz, sivasin otesine gedemiyorlar derseniz.teror orgutunu muhatab alir her gun acilim derseniz hem teroristlere guven vermis olursunuz hemde Turkiyeye zarar vermis olursunuz.
ayrica Kurtleri ulus olarak tanimak Turk milleti disinda kurucu yapmak BMM ye gore kurtlere ayri devlet kurma ve ayrilma hakkini vermis oldugunuz gibi BMM tarafindan taninmasinada evet demis olursunuz.
ayrica bir milli egitim bakani dusunun teror batiyada sicrayabilir diye tehditvari konussun .cagdas yasam drrnegi tarafindan yaptirilan okulun adindan cagdas yasam kismini kaldirtsin.
[quote=Strategist;171656]Bu kadar hızlı bir yükselişten sonra doğru düzgün kar realizasyonu satışları gelmemesi beni düşüdürüyor. Acaba daha yolun başında mıyız diye. En azından 61.000'lere kadar yavaş bir iniş beklerdim normalde. Birkaç gün daha yatay gidersek ondan sonra tam tersine 65.000'e bir çırpıda gelebiliriz.
Bu arada zaten kısıtlı olan EW bilgim iflas etti. Grafiğe oradan bakıyorum yok buradan bakıyorum yok. Doğru bir sayım bulamadım. EW'si iyi biri kurallara uygun bir sayımı varsa yapıştırabilir mi? Yoksa manipülasyonlu piysada EW işlemez deyip artık bu işi bırakalım mı?[/quote]
Ben hala 62500 lere dokunup tekrardan yukselise gececegimizi dusunuyorum.
galiba bu aksam bernankenin konusmasi varmis.acaba olumlumu olumsuzmu algilanacak? bence once olumsuz olabilir hafif duzeltme sonrasi tekrar yukari olur diye dusunuyorum.
[quote=Astatin;171658]ben filatosum...sistem alda, histemde güçlü piyasa var diyor..ama dtp olayı ve dışarısı tezat..[/quote]
Makroda dengeler,
DXY 76.040 BURADA 76.375 BİZE 500 PUAN YAZAR,
GÖSTERGE 9.04 ALMIŞ BAŞINI GİDİYOR, BİLİYORSUNUZ 9.00 ne zamandır direçti,
ABDdeki iki manyak vardı arabanın bagajındaki delikten süpermarketten çıakn insanalrı vuruyorlardı. Bir kaç hafta bulunamadılar. Emekli ya da gönüllü komandoalrdan böyle timler oluşturup bu soysuzları avlatacaksın. Bunları bulun diyenlere de daha Uğur Mumcunun katilini bulamadık onu nasıl bulalım diyeceksin.
Gerçi benden az neye sahipler ki daha ne istiyorlar anlamış değilim. Türkiyede girmadikleri kurum yok. Herkesle aynı yetkiye sahipler daha da tırı vırı ediyorlar. O molotofçulara sorsan neden yapıyorsun diye taliamt geldi den başka söyleyecek gerçek bir cevabı yoktur.
[QUOTE=tutku;171662]Ben hala 62500 lere dokunup tekrardan yukselise gececegimizi dusunuyorum.
galiba bu aksam bernankenin konusmasi varmis.acaba olumlumu olumsuzmu algilanacak? bence once olumsuz olabilir hafif duzeltme sonrasi tekrar yukari olur diye dusunuyorum.[/QUOTE]
Ben de onu diyordum az önce arkadaşalra %10 çıkmışsın en azından %2lik bir süzeltme yap. Yoksa dönüş de aynı şekilde ızdıraplı olacak. Gerçi içeride adammımız olmadıktan sonra fitchi imfi haber vermedikten sonra durma analiz yap beyhude.
ISTIKBAL MARSI
Bakma, dönmez safak vakti yurttan kaçan o alçak!
Dönmeyip Amerika'da, arlanmaksizin yasayacak!.
O benim milletimin hirsizidir, yurdu soyacak,
Hortumladiklari benimdir, milletimindir ancak!
Çalma, kurban olayim hepsini ey hirsli çakal!
Gariban halkima da bir pul birakacak kadar al!
Olmaz sana götürdügün paralar sonra helal,
Hakkini vermezsen burdaki ortaklarinin behemehal!
Ben ezelden beri aç yasadim,aç yasarim!
Hangi hükümet beni kurtaracakmis, sasarim!
Kurumus musluk gibiyim, ne akar ne tasarim!
Yirtsam da bir tarafimi, hiç görülmez basarim!
Mali krizler, yoluna örmüsse çelikten bir duvar,
Benim .cegiz, .cagiz diyen bir hükümetim var!
Bagirsin korkma, na sil isimize burnunu sokar?
'Avrupa Birligi' denen tekdisi kalmis canavar!
Arkadas, Meclis'e namusuyla çalisanlari ugratma sakin!
Ise aldiracaklarin, olsun hep sana yakin!
Gelecektir, cezani verecegi günler Hakkin,
Kim bilir belki yarin, belki yarindan da yakin!
Yaktigin yerleri 'orman' diyerek geçme, tani!
Çalisani isten at, doldur kadroya yatani!
Gözleri açik yatir seni kurtaran atani,
Satilmadik o kaldi, durma sativer su vatani!
Sermaye mutlu olsun, olsa da çevre feda!
Semizlettin Apo'yu, mezarinda dönsün Süheda!
Uydurma kanunlarla Meclis'ten getirin seda!
On bin Yillik tarihe, yurdum ederken veda!
Cümlenizin bu yurdu yok etmek mi emeli?
Yediginiz herzelere baska ne demeli!
Oyuverin altini iyice sallansin temeli,
Yurdumun ki, sonunda vatandas kükremeli!
O zaman durur belki gözümden akan yasim,
O zaman dogrulur belim, yukari kalkar basim,
O zaman bosa gitmez yillarsüren ugras im!
HESABINI VERIP TE GITTIGINIZ GÜN KARDASIM,
Dalgalanin dolar gibi sizde simdi ey suçlular!
Olsun artik soyguncuya vurulacak bir yular,
Ebediyen, öyle yok hesapsiz bir iktidar!
Hakkidir 'garip yasamis vatandas'in da gülmek,
Hakkidir ezilmis milletimin, aydinlik bir Istikbal!
Cem Yilmaz
[quote=VOBiX;171664]ABDdeki iki manyak vardı arabanın bagajındaki delikten süpermarketten çıakn insanalrı vuruyorlardı. Bir kaç hafta bulunamadılar. Emekli ya da gönüllü komandoalrdan böyle timler oluşturup bu soysuzları avlatacaksın. Bunları bulun diyenlere de daha Uğur Mumcunun katilini bulamadık onu nasıl bulalım diyeceksin.
Gerçi benden az neye sahipler ki daha ne istiyorlar anlamış değilim. Türkiyede girmadikleri kurum yok. Herkesle aynı yetkiye sahipler daha da tırı vırı ediyorlar. O molotofçulara sorsan neden yapıyorsun diye taliamt geldi den başka söyleyecek gerçek bir cevabı yoktur.[/quote]
simdide dtp yani pkk.daha etkin olabilmek icin eyleme katilmayanlara komur fasulye bulgur yani belediye yardimi yok diyor. yani Turkiye cumhuriyetine karsi devletin kendi belediye kurumlarini teror orgutu adina kullaniyor.kullanabiliyor.
[QUOTE=tutku;171670]simdide dtp yani pkk.daha etkin olabilmek icin eyleme katilmayanlara komur fasulye bulgur yani belediye yardimi yok diyor. yani Turkiye cumhuriyetine karsi devletin kendi belediye kurumlarini teror orgutu adina kullaniyor.kullanabiliyor.[/QUOTE]
Belediye kulalnılıyorsa polis asker de kullanılsın ama teröriste karşı. İster açık ister gizli. Bu sınırdan gelen itleri itleri karşılayan ve tüm dtp milletvekilelrinin konvoyuna her gün mehmetçiği bulan mayınalrdan biri neden denk gelmedi ki zaten .dng
Ahanda dusus basladi gibi.