[QUOTE=SEYYAH;75578]bende batsınlar diyeceğim ama orada maaşla çalışanlar ortada kalır.yoksa faizle şunla bunla kan emiyorlar zaten bankaları vasıtasıyla 3-5 aracı kurum şubesi kapatsalar zerre kadar üzülmem.ama işte dediğim gibi maaşla çalışanlar ortada kalıyor.o kötü.
hamdolsun kriz bizi teğet geçiyor.ne ben gemicik sahibi olabildim ne de çevremde gemicik sahibi olan eşim dostum var.ne ben CEO olabildim genç yaşta ne çevremdeki arkadaşlarımdan CEO olan var.
ama bakıyorsun tayyip amcanın damadı daha 32/33 yaşlarında sanıyorum koca ÇALIK grubuna CEO.yine bakıyorsun tayyip amcanın oğlu yine sanıyorum 32/33 yaşlarında gemicik sahibi.hepsi tesadüf herhalde.insan kötü şeyler düşünmek istemiyor.ne de olsa bunlar KATIKSIZ MÜSLÜMAN.
öte tarafta soracaklar hesabını.bunlar dünyasını şaşırmış, ahiretini unutmuşlar bana göre.[/QUOTE]
Valla ben altında baska sebep aramıyorum, tamamen iman gücü,
misal zaid akman, baaazıları der ki yok yok fenermiş yok denizmiş, ne alaka,
eğer ortada bir yolsuzluk varsa RTE el koymazmı meseleye, partılarının adı adalet bir kere!
Bir de basbakanın oğlunun gemı meselesı var,
işte iman gucu nelere kadir, başımız secde görmemiş ki girişimci olalım gemı alalım filo kuralım.lelele