Sıkıldım yaw... Geçen hafta hareketin başını kaçırdık... Şimdi de yatay piyasada debelenip duruyoruz... Benim yola çıktığım gün neden yatay olmadı ki :(
Printable View
Sıkıldım yaw... Geçen hafta hareketin başını kaçırdık... Şimdi de yatay piyasada debelenip duruyoruz... Benim yola çıktığım gün neden yatay olmadı ki :(
[quote=Kennym;171762]700 den accık short actım gene ama yusuf yusufum 64000 de kaparım.. hadi hayırlısı.. tabi 64000 e yatişebilirsem bi haber salıyolar kaşla göz arası 2000 puan haşırdıyo hep.. kitapsızlar işlerini biliyo...[/quote]
ulam kenim sen hala savaşıyonmu helal olsun sana 9 canlısın valla, 10 ağa yetmez sana,........
[quote=enorton;171763]Sıkıldım yaw... Geçen hafta hareketin başını kaçırdık... Şimdi de yatay piyasada debelenip duruyoruz... Benim yola çıktığım gün neden yatay olmadı ki :([/quote]
Murphy kanunları.... :)
satışa dönüyok,
[QUOTE=security;171765]ulam kenim sen hala savaşıyonmu helal olsun sana 9 canlısın valla, 10 ağa yetmez sana,........[/QUOTE]
mevzide tek kolla , kırıkkale var elimde :) yaf burasız olmuyo.. tamam araptan buldu fonu çarptı bizi diye hemen pes etmem :)) zaten pes ettim dediğim fiyat ekranıyla yapmıcam bu trade olayını oturup evde takılcam bi süre.. kafa dinlicem ekran takip ederim filan ama bi ssüre pskolojiyi rahatlatayım :) çok şartlandık kendime geleyim.. noob halimle daha isabetli tahmin yapıyordum o günlere döneyim biraz.. çok takip edince cok karısıyo kafa..
yurtdısındakı yatırımları cagırcam yakında savas muhimmatı olarak kullanmak için.. canada piyasası çökebilir demedi demeyin :)
[quote=security;171770]satışa dönüyok,[/quote]
hedefim 500 puvan, 400 krıtik seviye,600 den sortları giydim, obamayada sort coniyede, dovun açılışınada,
[quote=security;171770]satışa dönüyok,[/quote]
umarim.:)
sigara molası, zararlı bişi ama, vop la güzel gidiyo,
[quote=security;171772]hedefim 500 puvan, 400 krıtik seviye,600 den sortları giydim, obamayada sort coniyede, dovun açılışınada,[/quote]
dönüyor gibi yapıyor ama arkası gelmiyor..
dow açılışında nasıl hareket edecek bakalım ?
tekrar merba kritik seviye 396, 675 stobumdur, bum bum bum......
eksik olan momentumdur, az sonra mom belli olur,....
yani o dediğim seviyede, 396 da momla ivmelenecez yada delinecez,
Tokat ın reşadiye kırsalından 3 şehit haberi geldi..
başımız sağolsun !