-
[QUOTE=YAVUZHAN;171794]5 e yükseldi maalesef şehit sayımız,reşadiye kaymakamlığı açıkladı..
bu köpeklere af çıkarıp,devletin hakimini,savcısını ayaklarına gönderenlerede lanet olsun..[/QUOTE]
Sözün bittiği yer...
[url]http://www.ensonhaber.com/gundem/243535/mhpli-baskan-isyan-etti.html[/url]
-
Hüseyin Çelik şimdi açıklama yapar bunu ergenekon yapmıştır diye...
-
Tekrar kısa don, çok pis yatay,
-
[quote=YAVUZHAN;171794]5 e yükseldi maalesef şehit sayımız,reşadiye kaymakamlığı açıkladı..
bu köpeklere af çıkarıp,devletin hakimini,savcısını ayaklarına gönderenlerede lanet olsun..[/quote]
aynen. katiliyorum. maalesef sehidimiz 7 oldu.milletce icimiz kan agliyor.
-
[quote=enorton;171800]Hüseyin Çelik şimdi açıklama yapar bunu ergenekon yapmıştır diye...[/quote]
bir kac gun oncede cagdas yasam derneginin yaptirmis oldugu okuldan cagdas yasam adini cikardilar. tabi milli egitim bakaninin bilgisi dahilinde.
-
575 te sat 600 de al oluyoruz, gerisini siz düşünün gari,
-
yunan dan haber geldi, sp negatife almış, beter olurlar insallah,
-
shrt için kritik seviye 347, bunun altı rahatlatır para yapar,
-
Dovun eline kaldık, belirleyici dov olacak
-
[quote=security;171806]yunan dan haber geldi, sp negatife almış, beter olurlar insallah,[/quote]
Şu koskoca dünyada bir tek bizim notumuz çıkıyor zaten. Geri kalan herkesinki düşüyor. Dünyanın en güçlü ekonomisinin bizde olduğu ortaya çıktı. (!)
-
[QUOTE=security;171805]575 te sat 600 de al oluyoruz, gerisini siz düşünün gari,[/QUOTE]
assa yukarı gıdıp gıdıp senın dedıgın sevıyeye gelıyor .dng
-
[quote=security;171808]Dovun eline kaldık, belirleyici dov olacak[/quote]
Olsun ki nereye bakacağımızı bilelim. Yurtdışıyla koralasyon koptuğundan beri pusulamı kaybettim. Nereye bakacağımı bilemiyorum. Eskiden şikeyet ederdim borsamızın karakteri yok yurtdışını kademe kademe takip ediyor diye. Büyük konuşmuşum çok pişman oldum.
Bu arada 725'den short'larım var. Geceye de onlarla gireceğim. Yarın + gap ile açsa bile artık bir düşüş günü gelmesi lazım. Bu dakikadan sonra short long'dan daha güvenli geliyor bana.