melaba..yeni geldim..sistem 475 den sat vermiş hala satta..e ne duruyorsun helva yapsana der 600 den şortu basarım
Printable View
melaba..yeni geldim..sistem 475 den sat vermiş hala satta..e ne duruyorsun helva yapsana der 600 den şortu basarım
[quote=Strategist;171809]Şu koskoca dünyada bir tek bizim notumuz çıkıyor zaten. Geri kalan herkesinki düşüyor. Dünyanın en güçlü ekonomisinin bizde olduğu ortaya çıktı. (!)[/quote]
Gelişmekte olanlarda ana gemi biziz yani kırılgan olan, o yüden hasta adamı ayakta tutmaya çalışıyorlar, biz dünyayı sallarız, G-20 iflas eder,....
Şimdi py nin azda olsa bu obama görüşmesinden IMF beklentisi var, eğer bu olursa
borsa yukarıdan satılır, aşağıdan dolar alınır, ve türkiye en son yukarıdan dolar satılarak terkedilir, tam anlamıyla ülke yağmalanmış olur,......
62 binlere doğru realize ihtimali giderek artsada ben trend yönünde kalıcam kontrat ayarlaması yaparak..
secur flat olmuş, + 990 puanla bu berbat günü terketmiştir,
[quote=security;171822]secur flat olmuş, + 990 puanla bu berbat günü terketmiştir,[/quote]
tebrikler,bugün için süper performans kesinlikle..
Çok enteresan oldu;
1-5-10-20-30-60-120-gün hafta ALDA
SADECE 15 dakıkalık satta..ve ben 15 dakikalığa göre işlem yapıyıorum.. Bakalım nolacak yarın..ehuheueuuehe uada üwwwwwwww
[quote=YAVUZHAN;171824]tebrikler,bugün için süper performans kesinlikle..[/quote]
total yanlış olmasın, aslında 1940 puvandı, ama yatay çok uzadı, ben şimdi 1/2 shrt oluyorum, bir çizgi atıyorum burdan rakamları verdim, oradan 500 puvana oynuyacam ama ağa gelmedi, oralara şimdi o yere bir anlamdada destek oluyor, aslında kural al sat yapanlar coni açıldığında genelde flat olmalı, no olmuş 1000 puna neredeyse coni den sonra vermişiz, bu coni blanço manyağı, blançolar oturmadan rahatlamaz bu, zaten şu aralığı devirelim her şey meydana çıkacak,
cümleten iyi akşamlar !
Bu gün kafanızı şişirdim, katlanan herkeze tşk ler
[quote=security;171818]Şimdi py nin azda olsa bu obama görüşmesinden IMF beklentisi var, eğer bu olursa
borsa yukarıdan satılır, aşağıdan dolar alınır, ve türkiye en son yukarıdan dolar satılarak terkedilir, tam anlamıyla ülke yağmalanmış olur,......[/quote]
Telekom bankalarimiz limanlarimiz kimya tesislerimiz hepsini yabanciya sattilar.
daha dogrusu peskes cektiler.yilda 1.5 milyar dolar net kar eden telekom 5 yilda yillik 1 milyar dolar odemeyle elin yabancisina peskes cekildi.
dedigin gibi bencede buna yagmalanma denir.
cümleten iyi akşamlar ..