-
geceye fullll .. en fullunden ... don gömlek atlet ne var ne yok hepsiyle flat .. arkaya yaslandım .. zemin iyi .. müsterihim ... gol falan olmaz .. ofsayt olur ... ehuehue:D:D:D:D
histem uzundu ama amigdalalar yemedi .. :::
Quenn apla bugün yat dinlen .. veya canın ne isterse onu yap .. ister manşet ister smac .. :D:D
-
geceye şortos amma full değil... dow 10678 kapatır, vob 2000 açar... DTP kapanmaz, hatta savcı pişmanlık dilekçesi verir, özür diler...dava açtığı için... eşkıyalar bu demokratik adımı 100 otobüs ve 300 insan daha yakarak kutlar.. meclisten seçim olmasına gerek olmaksızın DTPye 100 kontenjan milletvekilliği verilir. Meclis yemin töreni ile değil bayrak yakma ve kına yakma töreni ile açlır...Milli saraylar çetebaşına tahsis edlir..RIXOS da bir süit ayarlanır...vob 1000 daha çıkar..sp bütün bu gelişmelerin türkiyenin istikrarını arttırdığını söyleyerek kredi notunu 6 kademe yükseltip ABD nin seviyesine çeker..+4000 daha...sonra özerklik isterler, bu istek Türkiye ve diğer tüm türki cumhuriyetlerde ve dış temsilciliklerde kutlanır...1 nci özerklik olimpiyatları düzenlenir...olimpiyatlarda Türk atletlerin sonuncu olması şart koşulur..aksi Faşizm olarak nitelendirilir...kredi notuuz bu gelişemler üzerine 12 kademe daha artar... Şehit aileleri demokratik davranmadıkları için esefle kınanır... Türkler in aslında daha erken alçak çoğrafyalara inmiş Kürtler den oluştuğu teorik olarak ispatlanıverir..Her bir bu tür gelişme 100 insan yakarak kutlanır (tercihen Türkler)..İstiklal marşı yerine, kolayca hatırlanabilen ve söylenebilen "zılgıt çekme" konuverir...TTK da ve TDK da bunun aksini iddia edenler hızla tasfiye edilir. falan falan
-
[quote=tutku;171832]Telekom bankalarimiz limanlarimiz kimya tesislerimiz hepsini yabanciya sattilar.
daha dogrusu peskes cektiler.yilda 1.5 milyar dolar net kar eden telekom 5 yilda yillik 1 milyar dolar odemeyle elin yabancisina peskes cekildi.
dedigin gibi bencede buna yagmalanma denir.[/quote]
Yağmalanma hemde süper, net 2004 den beri, bizim vop ta çok al sat yaptığımız duruma benziyor, bakıyoruz total geriye gitmiş, onun gibi,
şimdi türkiyenin de geldiği durum da buna benziyor, ama türkiye bu sürede farklı olarak hep sat yaptı, akıllara zarar sat, ne bulursan sat, kaça buluyorsan sat, eee.. en son sıra .........geldi tabi, blançoya baktık, yuvarlak borç 200 alınmış, 500 e dayanmış, 2009 50 milyar açık, buna karşılık faizler inmiş 6.75 lere, yani faiz düşük tutuldukça kaynak transferine devam, şimdi bankacılığa bakalım, 9 aylık ta kar 15.8 yarısı yabancı olduğuna göre transfer 8 milyar, tersi faizi yükselttik ne olacak bir sene ara sonra faiz düşüyor diye bir daha çak, bi daha çak, hem bonodan hem borsadan, eğer bu süreçte kazanan olursa mutlaka ellerinden alınacaktır, o günlere daha var, allah göstermesin ayrı konu, yani bunun kazancı yok, çünkü ülkenin kazancı yok, payanda ülke, üzerine bastığımız yer yani, yurdum güzel yurdum, ben derimki bırak imf yi falan, yapış gırtlağına obamanın eğer vermezsen basarım devalüasyonu de bakalım ne oluyor, G-20 çöker beyler, kulağına söyle obonun süre ver ona, kısa olsun süre, önlem alamasın eli ayağına karışsın, en kötü deki singapurla mekcikoya yaptığından yap bana da de, el altından al al nereye kadar,devran dönmez böyle, bir kısmı sıcak el yakıyor zaten, vatandaş aç, sefil, işsiz,
borsa mı ne işi var 65 de vobun, bunlar hep transfer işte, ardına kadar özelleşirsen sonu gelir oraya dayanır, adam iner buraraya iki çanta parayla, patlatır yukarı, olmadımı zorlanıyormu bide taşeron pitch alır arkasına basar gaza, biz burdan obo tobo derken, seyredersin öyle, melun melun, kimbilir dünyanın hangi köşelerinde muhabbetimiz yapılıyordur, ortada sandık.....usandık diye,
-
geceye long..bugün şorttan kazanamadım..üww de üww..
-
[QUOTE=Astatin;171827]Çok enteresan oldu;
1-5-10-20-30-60-120-gün hafta ALDA
SADECE 15 dakıkalık satta..ve ben 15 dakikalığa göre işlem yapıyıorum.. Bakalım nolacak yarın..ehuheueuuehe uada üwwwwwwww[/QUOTE]
çoğunluğa uymak daha iyi.dng
-
[quote=Astatin;171827]Çok enteresan oldu;
1-5-10-20-30-60-120-gün hafta ALDA
SADECE 15 dakıkalık satta..ve ben 15 dakikalığa göre işlem yapıyıorum.. Bakalım nolacak yarın..ehuheueuuehe uada üwwwwwwww[/quote]
Asti benim indiklerde 15 ve 30 hep terste kalıyor, ben o yüzden 10 ve 60 yapıyorum, ama bu gün geriye dönük bakacam bu 15, 30 luğun performuna, yataylarda bundan sonra belki onlarla iş görürüz bundan sonra,
-
[QUOTE=security;171786]Alah belalarını versin, vatan sağolsun başımız sağolsun, ........[/QUOTE]
vermiyoki hiç tamtersine bizim veriyo.ya askerlerimizi öldürürler ya hsbc ye taksime kadıköye bomba koyarlar ya molotof atarlar.korkusu yok bunların.kökünü kazıyamadılar bunların gitti.haberleri seyredene helal olsun valla sinirlerim tepeme çıkıyo.küfürbaz biri oldum çıktım şu haberlerdeki olaylar yüzünden.teröristlerin yaşadığı o dağları komple yakmak istiyorum yanarak ölsünler acı çeksinler şerefsizler!!!polisi taşlıyolar molotof atıyolar polis kalkanlarla savunma yapıyo.çek silahını tara şunları hakkı yok vatanımıza el kaldıranın yaşamaya!!
-
[quote=Rooks;171849]vermiyoki hiç tamtersine bizim veriyo.ya askerlerimizi öldürürler ya hsbc ye taksime kadıköye bomba koyarlar ya molotof atarlar.korkusu yok bunların.kökünü kazıyamadılar bunların gitti.haberleri seyredene helal olsun valla sinirlerim tepeme çıkıyo.küfürbaz biri oldum çıktım şu haberlerdeki olaylar yüzünden.teröristlerin yaşadığı o dağları komple yakmak istiyorum yanarak ölsünler acı çeksinler şerefsizler!!!polisi taşlıyolar molotof atıyolar polis kalkanlarla savunma yapıyo.çek silahını tara şunları hakkı yok vatanımıza el kaldıranın yaşamaya!![/quote]
Aslında iş bitmişti ama rahmetlinin son dönem kötü politikaları ki, terörist başı için niye teslim ettiler bir türlü anlayamadım demiştir, bu kötü politikalardan bazıları, AB uyum yasaları, uluslararası tahkim, enerji yasası ve en kötüsü şu anki kaynak transferinin mimarı Derviş ve imralı da son bulan hikayedir,.........bu sayede parti tek başına iktidara gelmiş ve oylarını artırmış, sonra malum kişi fişini çekmiş bu defada halkımız yağmurdan kaçıp doluya yakalanmıştır, gelen gideni aratır diye boşa dememişler, aslında bu iş 2000 yılında bitmiş ve teröre büyük darbe vurulmuştu, ancak 2000 den 2003 yılı yani körfez 2 başlayana kadar olysız geçen süre, AB uyum yasalarıyla büyük yara aldı, 2003 te ohal in kaldırılması ve peşi süre 2003 körfez harekatının başlaması, sonrasında kırmızı çizgi çekenler ve lafta bırakanlar keza kara kışın ortasında harekat yapıb, aniden geri dönenler bahane kış oldu, minareyi çalan kılıfı hazırladı, ve buraya kadar geldik, şimdide içnden çıkıamaz bir durum yaratıldı, cini şişeden çıkardılar, sok sokabilirsen içieri, aslında imralı süreciyle cin şişeye alınmıştı, şimdi şişeden çıkartıldı, bu ne demek türkiyede birbirinden farklı siyasi iktidarlar birbirinin devamı gibi hareket ediyor demek, işte halk bunu çözemiyor, bari bunu denemedik bi de bunu deneyelim diyor, ya ülke deneme tahtasımı, milli politikan yokmu kardeşim senin, niye durmuyorsun çektiğin 4 tane kırmızı çizginin arkasında, yemiyorsa orada işin ne senin, halk desteği hangi halk desteği, deneyen halkın desteğimi,
-
akp hukumeti sifir terorle aldigi Turkiyeyi her gun daha cok kargasaya surukledi.biraz once haberlerde bir vatandas israrla acilim diye diye turkiyeyi boluyorsunuz diye soyleniyordu.
-
[quote=Astatin;171840]geceye şortos amma full değil... dow 10678 kapatır, vob 2000 açar... DTP kapanmaz, hatta savcı pişmanlık dilekçesi verir, özür diler...dava açtığı için... eşkıyalar bu demokratik adımı 100 otobüs ve 300 insan daha yakarak kutlar.. meclisten seçim olmasına gerek olmaksızın DTPye 100 kontenjan milletvekilliği verilir. Meclis yemin töreni ile değil bayrak yakma ve kına yakma töreni ile açlır...Milli saraylar çetebaşına tahsis edlir..RIXOS da bir süit ayarlanır...vob 1000 daha çıkar..sp bütün bu gelişmelerin türkiyenin istikrarını arttırdığını söyleyerek kredi notunu 6 kademe yükseltip ABD nin seviyesine çeker..+4000 daha...sonra özerklik isterler, bu istek Türkiye ve diğer tüm türki cumhuriyetlerde ve dış temsilciliklerde kutlanır...1 nci özerklik olimpiyatları düzenlenir...olimpiyatlarda Türk atletlerin sonuncu olması şart koşulur..aksi Faşizm olarak nitelendirilir...kredi notuuz bu gelişemler üzerine 12 kademe daha artar... Şehit aileleri demokratik davranmadıkları için esefle kınanır... Türkler in aslında daha erken alçak çoğrafyalara inmiş Kürtler den oluştuğu teorik olarak ispatlanıverir..Her bir bu tür gelişme 100 insan yakarak kutlanır (tercihen Türkler)..İstiklal marşı yerine, kolayca hatırlanabilen ve söylenebilen "zılgıt çekme" konuverir...TTK da ve TDK da bunun aksini iddia edenler hızla tasfiye edilir. falan falan[/quote]
Ağzına,diline,beynine,gönlüne sağlık...
[B]Kimse yokmu huuu çıldırıyoruz...[/B]
[COLOR=red][B]Nereye kadar[/B][/COLOR] ???????????????????????????????
-
[quote=Astatin;171840]geceye şortos amma full değil... dow 10678 kapatır, vob 2000 açar... DTP kapanmaz, hatta savcı pişmanlık dilekçesi verir, özür diler...dava açtığı için... eşkıyalar bu demokratik adımı 100 otobüs ve 300 insan daha yakarak kutlar.. meclisten seçim olmasına gerek olmaksızın DTPye 100 kontenjan milletvekilliği verilir. Meclis yemin töreni ile değil bayrak yakma ve kına yakma töreni ile açlır...Milli saraylar çetebaşına tahsis edlir..RIXOS da bir süit ayarlanır...vob 1000 daha çıkar..sp bütün bu gelişmelerin türkiyenin istikrarını arttırdığını söyleyerek kredi notunu 6 kademe yükseltip ABD nin seviyesine çeker..+4000 daha...sonra özerklik isterler, bu istek Türkiye ve diğer tüm türki cumhuriyetlerde ve dış temsilciliklerde kutlanır...1 nci özerklik olimpiyatları düzenlenir...olimpiyatlarda Türk atletlerin sonuncu olması şart koşulur..aksi Faşizm olarak nitelendirilir...kredi notuuz bu gelişemler üzerine 12 kademe daha artar... Şehit aileleri demokratik davranmadıkları için esefle kınanır... Türkler in aslında daha erken alçak çoğrafyalara inmiş Kürtler den oluştuğu teorik olarak ispatlanıverir..Her bir bu tür gelişme 100 insan yakarak kutlanır (tercihen Türkler)..İstiklal marşı yerine, kolayca hatırlanabilen ve söylenebilen "zılgıt çekme" konuverir...TTK da ve TDK da bunun aksini iddia edenler hızla tasfiye edilir. falan falan[/quote]
aha astatinde tozuttu.....vaziyet kötü....
-
Vay *.* forum da çıldırdı... Sonuçta forum ahalisi elit seviyeden okumuş, eli kalem tutan, hali vakti yerinde kesim ve bu kesim de çıldırdı... İsyan ediyor... Peki işsiz güçsüz,okumamış cahil, sabahtan akşama kadar kahvehanelerde nefes tükentenler ne yapar çıldırmaz mı?? Bu çıldırmaya hazır grup birilerinin gazına galayanına gelip yanlış şeyler yapmaz mı?
Çok kritik günlerden geçiyoruz... Temkinli olmak lazım... Ama şunu da söylemeden geçemeyeceğim, Ben bu kadar halktanmış gibi görünen ama bu halkına yabancı bir hükümet daha görmedim...
Misal Bülent Arınç... Çözemedim nasıl birisidir... Pkklılar için duygulanıp gözyaşı dökmüştü geçenlerde... Peki şimdi pkklıların dersaneden evine giderken canlı canlı yaktıları ve acılar çekerek hayatını kaybeden Serap için de duygulandı mı merak ediyorum... Ya da bugün şehit olan 7 asker için de duygulanıyor mu??
[url]http://www.taraf.com.tr/haber/42615.htm[/url]