-
Benim altında terso olmak için garanti gördüğüm yer,
lin 1.30
log 1.36 civarları
lin mi olur log mu olur onu bilemem, zaman gösterir, ama bu iki seviyeyide garanti görüyorum,
08.05.06, tepe 1,
10.03.08, tepe 2,
çek çizgiyi birleştir, çizgi kalın olsunki yukarı geçemesin, çünkü 3.tepe orada olacak ve satış fırsatı verecek, yani mutlaka kar yazdıracak,
20.10.08 taban 1,
25.05.09 tepe 1,
çek çizgiyi birleştir ne oldu bir önceki kalın çizgiyle birleşti, birleşme lin ve log da yukarıki seviyelerde oldu, geriye zamanda yolculuk ve trend çizgisinin ona göre deger alması kaldı, ayrıca bu seviyelerin altında kalarak zamanı uzatmasıda güç kaybı olarak görülebilir, sonuçta bir obo beklentisi var, sağ omuzu, 1195 te, sağ omuzu pas geçip 1226 sırığına tırmanarak ilerler ise, işte o zaman benim yukarıda dediğim yereye gelir, ben oradan basarım affetmem,
-
[quote=security;171860]artımıydıki, dov önemli deyil, kolluk görevi futursuzda, fdji py lere yön veriyor bir süredir ve ince ayar buradan yapılıyor, zora düşerlerse gece 01:00 da basıyorlar dxy yi aşağı, giriyor py ler yataya, dax ta kafasına göre takılıyor bir kaç gündür, ben dov için 10700 en dedim, sanırım orayada zorlanacak, dağıtım (disturbation) devam ediyor, :::[/quote]
evet dov %0.01(+) kapattı,
dov bunu yaparken fdji spx ajanına bağlı olarak, %0.18(-) idi,
dov kapatır kapatmaz yeni yeresi hızla %0.04 (+) oldu, ve hacimsiz işlemsiz bekleme modu başladı, geriye 1 saatlik mola ve sonrasında 01:00 da açılış kaldı, burada dxy eyle küçük bir arbededen sonra, dikkei ye ayara başlayacak, her gün böyle, dxy zaten kendi paraları olmadı basıyorlar aşağı,
-
[QUOTE]Misal Bülent Arınç... Çözemedim nasıl birisidir... Pkklılar için duygulanıp gözyaşı dökmüştü geçenlerde...[/QUOTE]
Yazdığınız isim Urfa kökenli bir Kürt'tür.
Bildiğim kadarıyla babası uzatmalı onbaşı gibi bir şeymiş. Babasının görevi nedeniyle Manisa'da doğmuş.
Aslında daha önce de yazmıştım, bir deyim var,
''Şanssız deveyi, çölde, kutup ayısı ..........''.
Noktalı olan yeri yazarsam çok ayıp olur. Bütün bu olaylardan benim çıkardığım sonuç şudur : Kürt kardeşlerimize şanssız deve rolü verilmiştir.
Bu arada yarın borsada sert yukarı hareket olabilir. Sn.Fxci nin Vob grafiğinde 66.000 hedef gözüküyor. Forumdan izlediğim kadarıyla orada shortlamayı düşünen traderler var. Sn.Jani'nin topiğinde de yazıldığı gibi 66.000'de bunları shortlattırır, kırar yukarı devam eder , bu shortçuları da katleder.
Pala(Global Banker), nisan ayında hatırlarsanız Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ'un basın toplantısı öncesinde 9 askeri şehit etmiş, basın toplantısı esnasında İlker Başbuğ'un karşısına çıkardığı gazeteciye ''topraktan silahlar fışkırıyor'' sorusunu sordurmuş, aynı anda İmkb'yi %10 yukarıya basmıştı. O gün kapanış itibariyle İmkb yanlış hatırlamıyorsam %8'e yakın yükselmişti.
Pkk, Pala'nın Türkiye'deki vurucu gücüdür.
-
[QUOTE=tutku;171832]Telekom bankalarimiz limanlarimiz kimya tesislerimiz hepsini yabanciya sattilar.
daha dogrusu peskes cektiler.yilda 1.5 milyar dolar net kar eden telekom 5 yilda yillik 1 milyar dolar odemeyle elin yabancisina peskes cekildi.
dedigin gibi bencede buna yagmalanma denir.[/QUOTE]
Telekom satılması tapusu bizde. Sadece 39 yıllığına kiralandı. Bu kiralama sayesinde şu anda 256Mbps yerine 1024MBps internet kullanabiliyoruz.
-
[QUOTE=Astatin;171840]geceye şortos amma full değil... dow 10678 kapatır, vob 2000 açar... DTP kapanmaz, hatta savcı pişmanlık dilekçesi verir, özür diler...dava açtığı için... eşkıyalar bu demokratik adımı 100 otobüs ve 300 insan daha yakarak kutlar.. meclisten seçim olmasına gerek olmaksızın DTPye 100 kontenjan milletvekilliği verilir. Meclis yemin töreni ile değil bayrak yakma ve kına yakma töreni ile açlır...Milli saraylar çetebaşına tahsis edlir..RIXOS da bir süit ayarlanır...vob 1000 daha çıkar..sp bütün bu gelişmelerin türkiyenin istikrarını arttırdığını söyleyerek kredi notunu 6 kademe yükseltip ABD nin seviyesine çeker..+4000 daha...sonra özerklik isterler, bu istek Türkiye ve diğer tüm türki cumhuriyetlerde ve dış temsilciliklerde kutlanır...1 nci özerklik olimpiyatları düzenlenir...olimpiyatlarda Türk atletlerin sonuncu olması şart koşulur..aksi Faşizm olarak nitelendirilir...kredi notuuz bu gelişemler üzerine 12 kademe daha artar... Şehit aileleri demokratik davranmadıkları için esefle kınanır... Türkler in aslında daha erken alçak çoğrafyalara inmiş Kürtler den oluştuğu teorik olarak ispatlanıverir..Her bir bu tür gelişme 100 insan yakarak kutlanır (tercihen Türkler)..İstiklal marşı yerine, kolayca hatırlanabilen ve söylenebilen "zılgıt çekme" konuverir...TTK da ve TDK da bunun aksini iddia edenler hızla tasfiye edilir. falan falan[/QUOTE]
Yakılan her insanla nüfus azalacağı için kişi başına milli gleirmiz artar. Fitch hariç Tüm kredi drecelendirme kuruuşları unu görüp notumuzu 3er kademe arttıtarak Fitche nispet yapar. Bunu 40 gün tavan çekerek kutlarız .lelele
TDK tasfiye edilir KDK kurulur. 4 lehçeden hangisini resmi dil yapacakalrını seçmek için dört lehçede yazılmış kitapalrı masaya koyup deprem olmaısnı beklerler. MAsada kalan kazanır.
-
[B]Günaydın,
[U]08 Aralık Salı [COLOR="blue"]"Yurtdışı"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar
Para Birimi - Makro Ekonomik Gelişme - TSİ - Piyasa Beklentisi - Önceki - Önemlilik Derecesi[/U][/B]
[U]GBP Sanayi Üretimi (a/a) (Eki) 11:30 %0,5 %1,6 Yüksek
GBP İmalat Sanayi Üretimi (a/a) (Eki) 11:30 %0,4 %1,7 Yüksek
GER Sanayi Üretimi (a/a) (Eki) 13:00 %0,9 %2,7 Yüksek
GBP U.K. CBI Sanayi Endeksi (Ara) 13:00 -45 Yüksek [/U]
[B]USD NFIB Küçük İşletme Beklentileri (Kas) 14:30 89,1 Düşük
USD IBD/TIPP Ekonomik İyimserlik Endeksi (Ara) 17:00 47,9 Orta
USD Obama istihdam Planını açıklayacak 18:25 Yüksek[/B]
USD API ABD Ham Petrol Stokları (4 Ara) 23:30 2887K Düşük
USD API ABD Benzin Stokları (4 Ara) 23:30 3423K Düşük
[B][U][COLOR="Blue"]"Türkiye"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar[/U][/B]
Anayasa Mah. DTP'nin kapatılma davasını görüşecek (9:30)
Ekim ayı Sanayi üretimi verisi (10:00)
Hazine, Kasım ayı nakit dengesi (17:30)
Hazine , 20 ay vadeli TL cinsinden iskontolu tahvil ihalesi yapacak.
[B]Bol Kazançlar..[/B]
-
bugüne de belki de birisine faydası olur diye şu uyarıyla başlamak istedim.
yanlış yerde pozisyon açmanın en büyük götürüsü elbette stoploss.
ama aslında resmin büyüğüne bakacak olursanız, götürünün stoploss'taki kayıptan çok daha büyük olduğunu göreceksiniz.
yanlış yerde pozisyon açmanın en ağır bedeli, -elbet dayanabilirseniz- pozisyonu dişinizi sıkarak fit kapattığınızda, arkasından gelen sizin pozisyonunuz yönündeki büyük hareketi kaçırmak...
pozisyonsuzluğun da bir pozisyon olduğunu unutmadan trade etmek, arada bir motoru soğutmak lazımdır. neden pozisyona girdiğinizi, pozisyonu kapatırken o nedenlerin ortadan kalkıp kalkmadığını iyi değerlendirmek gerekir.
herkese bol kazançlar...
-
-
-
Günaydın herkeze,
Matrikste 60 dk.lık grafikler bozuk gözüküyor bende, yani daha doğrusu hiç gözükmüyor başka aynı sorunu yaşayan varmı şuan?
-
neyse düzeldi kendiliğinden :)
-
Forumun güzel insanları HEPİNİZE GÜNAYDIN!