[quote=Kennym;172006]abav hastaneye gıttık geldık gene ucmus heryer.. bunlar bu gazla 75000 olsun duz olsun derler herhalde.. :::::::::[/quote]
geçmiş olsun !
Printable View
[quote=Kennym;172006]abav hastaneye gıttık geldık gene ucmus heryer.. bunlar bu gazla 75000 olsun duz olsun derler herhalde.. :::::::::[/quote]
geçmiş olsun !
825 ort şortingaleyim .. stopu yazdım çıkıyorum .. artık pela nası isterse öyle yapsın ....boks. .. tahminim stop olurum ... hayırlısı ..
Kanal direncine çarpıp döndü... Burayı tekrar denemesini bekliyorum...
[QUOTE=Astatin;171979]yemişim şortu şortda neymiş[/QUOTE]
Şort senin güncellemeyi unuttuğun durumun .dng
[IMG]http://i48.tinypic.com/2cr2frm.png[/IMG]
[QUOTE=YAVUZHAN;172012]geçmiş olsun ![/QUOTE]
teşekkurler
şimdilik sadece sıra alabıldım :)
[QUOTE=enorton;171987]Türk basınından bugünkü 4 farklı gazetenin ilk sayfası... Yorumsuz veriyorum... Farklılığa dikkat!!!
[/QUOTE]
Sesi çıkan küçükler olduğundan kaale alan yok. Büyükler ise ......... peşinde.
dinlenme moduna geçtik..
[quote=VOBiX;172023]Sesi çıkan küçükler olduğundan kaale alan yok. Büyükler ise ......... peşinde.[/quote]
susturulmayan baski ve sindirme yapilmayan basin kaldimi?
Günaydın beyler,
zorlama bir gün daha ha, alanada satanada haz vermez, böyle günler, yalandır çünkü,
İşte DTP’nin düzenlediği “Demokratik Toplum Kongresi Sonuç Bildirgesi” ve teröristbaşının tekrarlanan şartları:
1- Anayasa’da Kürtlerin temel haklarının, bütün kültürlerin varlığının ve kendini ifade etmesinin güvence altına
alınması.
2- Kürt ulus devleti yerine ortak devlet. (Öcalan’ın “demokratik cumhuriyet” dediği.)
3- Kürtlere özerklik verilmesi. (Öcalan’ın özgür parçalar dediği.)
4- Özerk bölgeye bayrak ve sembol kullanma hakkının tanınması.
5- “Türk” yerine “Türkiyelilik”, “Türk ulusu” yerine “Türkiye ulusu” kavramının kullanılması. (Başbakan Erdoğan’ın ve Öcalan’ın söyledikleri.)
6- Bölge meclislerinin kurulması.
7- Özerk Güneydoğu bölgesine pozitif ayrımcılık uygulanması.
8- Özerk bölge(ler)nin bir başkenti olması. (Diyarbakır’ın kabul edilmesi.)
9- Kürtçenin eğitim dili olarak kullanılması, etnik kimlikle siyaset imkanı tanınması. (Türk etnik partisi ve Kürt etnik partisi şekli.)
10- Türkiye için ileri sürülen bu modelin Irak, İran ve Suriye’de de uygulanması. (Öcalan’ın dört ortak devlet şartı-KOMA-GEL-Büyük Kürdistan Projesi.)
İlkeler bazında Türkiye’nin önüne konan PKK şartlarının özeti böyle. Burada Teröristbaşı dahil PKK’lılara siyasi af, Kürt kimliğinin tanınması gibi diğer bir çok dayatma açıkça yer almıyor.
Başbakan Erdoğan’ın söylediği gibi açılımlar, kısa, orta ve uzun vadede gerçekleştirilecektir. Kolay olanlar kısa vadede, daha zor ve dönüşümü sağlayacak olanlar, anayasa değişikliği gibi, orta ve uzun vadede ele alınacaktır.
alintidir
64.350'de yatay çizgiyle gösterdiğim destek var. Oraya kadar bir geri çekilme beklenebilir. Oraya çarpıp tekrar kanal direncini test etmesi beklenebilir.
(Millet yapmış manipülasyonunu malı götürüyor, ben de burada teknik analiz meknik analiz salak salak uğraşıyorum.... :..:)
10 dk nu ya gidiyor, momo nun tatlı yeresidir, fiyat genelde bir önceki tepeyi geçer,