demokrat biri olarak demokratik haklardan yana olsamda.dtp nin istekleri demokratik hak degil acikca Turkiyeyi bolmek ikinci bir devlet olusturmak oldugu apacik ortada.
hala anlayabilmis degilim. acilim nedir.?
Printable View
demokrat biri olarak demokratik haklardan yana olsamda.dtp nin istekleri demokratik hak degil acikca Turkiyeyi bolmek ikinci bir devlet olusturmak oldugu apacik ortada.
hala anlayabilmis degilim. acilim nedir.?
gunlukte RSI de kocaman tobo olusumu gorunuyor.belliki hedefleri zandedilendende yukarda.
800 den ilk shrt yaptım, fazla açılmadan, shrt yapacam, nedeni dün 63250 den bile yapmıştım, bu gün değişen bir haber varmı bien söylesin,
[quote=security;172040]800 den ilk shrt yaptım, fazla açılmadan, shrt yapacam, nedeni dün 63250 den bile yapmıştım, bu gün değişen bir haber varmı bien söylesin,[/quote]
kendim sadece fiyat odaklı işlem yapsamda hareketin bugünkü nedeni sanayi üretim rakkamları olarak servis edildi tv de..
Hüseyin demiş ki Ekümenik Rum patriğine daha fazla haklar tanıyın, Ruhban okulunu açın, Ermenilerle ilişkileri düzeltin, Afganistana asker gönderin, açılımdan vazgeçmeyin... Bizimki de kafa sallayıp gelmiş sanırım... Kendisi aynı açıklamaları TBMMde de yapmıştı, bizim hokümet milletvekilleri ayakta alkışlamıştı zamanında... Bu millet bakalım daha neler görecek...
[url]http://www.milligazete.com.tr/makale/obama-ve-kurucu-meclis-121544.htm[/url]
65300 e kadar yolumuz var!
[quote=tutku;172037]demokrat biri olarak demokratik haklardan yana olsamda.dtp nin istekleri demokratik hak degil acikca Turkiyeyi bolmek ikinci bir devlet olusturmak oldugu apacik ortada.
hala anlayabilmis degilim. acilim nedir.?[/quote]
Bu açılım deyil, saçılımdır, ne varsa saçıyoruz, aynen özelleştirmede saçtığımız gibi, şimdide vatanı saçıyoruz, sandığa bir an önce gitmezsek sonumuz iyi deyil, 3 - 5 kürt feodal beyine ülkeyi teslim edeceğiz bu gidişle, yazıklar olsun, içim kan ağlıyor,
altin parite brent hepside borsanin cinisini destekliyor.
[quote=YAVUZHAN;172041]kendim sadece fiyat odaklı işlem yapsamda hareketin bugünkü nedeni sanayi üretim rakkamları olarak servis edildi tv de..[/quote]
Ben bu rakamlara bakmıyorum, yavız kardeşim, önümde 10 dk, graf var, moma göre hareket ediyorum, zaten duygusal olarak ayu oldum, sağlıklı karar vermem zor, o yüzden geceye poz da girmiyorum, yoksa kaybederim,
benimle birlikte, herkes zaten görüyor işlerin çivisinin çıktığını, o anlamda yazmayada gerek yok, 68500 bunların gideceği hedef, bu hedef altında 1300 ler, paritede 1.56 lar, dov da 10 700 ler, eş zamanlı yereler bunlar, zorlandıklarında ptch miç zaten hazır, minareyi çalıp kılfıda hazırlıyorlar,
yazacak çok şey var,..........
bunlar teminatları boşuna 700 yapmıyorlar..
[quote=sovalye;170010]yıl sonuna kadar sahte obo lara ve sahte tobolara dikkat edin...
ikili dipler bile sahte olacak sinir harbine hazır olun...
bundan sonra tek göstege fiyat olacak...
herkese iyi geceler...[/quote]
bir hafta önceki obo şimdi tobo oldu:..:
bu günden sonra yılsonu rallisi bekleyenlerle artık yeter diyenlerin savaşı başlıyor...
Şu anda 10 dk lık sistemim alışta, ben buna rağmen, küçük shrtlar giyecem, sat sinyali gelirse yüklü girecem, planım basit amacım, kontrata 500 puvan, tersi al gelirse bu defada 500 puvana aynısını tekrar edecem, geceyede flat olmaya çalışacam, durum bu, 68500 benim hedefim deyil, onların hedefi ve buralardan peşlerine takılmayacam haclıların,