-
[quote=enorton;172042]Hüseyin demiş ki Ekümenik Rum patriğine daha fazla haklar tanıyın, Ruhban okulunu açın, Ermenilerle ilişkileri düzeltin, Afganistana asker gönderin, açılımdan vazgeçmeyin... Bizimki de kafa sallayıp gelmiş sanırım... Kendisi aynı açıklamaları TBMMde de yapmıştı, bizim hokümet milletvekilleri ayakta alkışlamıştı zamanında... Bu millet bakalım daha neler görecek...
[URL]http://www.milligazete.com.tr/makale/obama-ve-kurucu-meclis-121544.htm[/URL][/quote]
Ebesinin örekesini görecek, daha ne görecek, ..........
-
[quote=security;172057]Şu anda 10 dk lık sistemim alışta, ben buna rağmen, küçük shrtlar giyecem, sat sinyali gelirse yüklü girecem, planım basit amacım, kontrata 500 puvan, tersi al gelirse bu defada 500 puvana aynısını tekrar edecem, geceyede flat olmaya çalışacam, durum bu, 68500 benim hedefim deyil, onların hedefi ve buralardan peşlerine takılmayacam haclıların,[/quote]
işi inada bindirip,duygusal davranıncada para haçlılara gidiyor yalnız..
o yüzden dikkatli olmak gerek..
-
[quote=YAVUZHAN;172067]işi inada bindirip,duygusal davranıncada para haçlılara gidiyor yalnız..
o yüzden dikkatli olmak gerek..[/quote]
Ben inat yapmıyorum, dün astiye yazdım geç kalkıyorum, geceye poz bırakmıyorum, bakıyorum 1000 puvan götürmüşler, e ben flatım zaten 10 dk sis kullanıyorum genelde, 3 -5 indikten oluşan, sinyal sat sa e satacam tabi, al sa alacam tabi, şu anda al devam ediyor, sonuna doğru yaklaşıyorlar,.......
-
marbas set çekti 65 bin e ..
5 dk sonra döner alır oda ayrı tabi..
marbas tam bir 2.3.ayak gibi işlem yapıyor..
-
gııı..satıyımmı satcam valla..histem satta..
-
[quote=QUEEN;172080]gııı..satıyımmı satcam valla..histem satta..[/quote]
benimde histem satta ve böyle durumlarda en az 1000 puan daha aynı yöne gidiyor piyasa :)
örnekleri ise yüzlerce diyeyim :)
-
65 den kisaya dondum.bir miktar gerileme olabilir. diye dusunuyorum.
-
[QUOTE=YAVUZHAN;172083]benimde histem satta ve böyle durumlarda en az 1000 puan daha aynı yöne gidiyor piyasa :)
örnekleri ise yüzlerce diyeyim :)[/QUOTE]
sattım kine:..:.lelele
-
Trendin tersine hareket etmenin ne kadar yanlış olduğunu gösterdi şu son 2 aydaki hareketler. Ne zaman piyasa %2 veya daha fazla hareket etse bakıyorum tüm forumlar "yandım bittim iflas ettim" mesajlarıyla kaynıyor. Halbuki "malı götürdüm zengin oldum" mesajlarıyla kaynaması daha normal olurdu.
Ben de bu hatayı çok yaptım ama artık anladım ki trend sadece bir kez kırılır, o da en sonda. Trend kırılana dek, yani o en son noktaya dek trend yönünde alınan pozisyonlar kazandırır, trendin tersine alınan pozisyonlar kaybettirir.
Trendin kırılacağı o son noktayı bulmaya çalışmak çok anlamsız bir uğraş hakikaten. O noktayı bulacağınıza trende her hangi bir yerden katılıp trend yönünde oynamak para getiriyor. Bu şekilde sadece bir kez para kaybedersiniz ancak, o da en sonda.
Yani özetle:
-Trend yönünde oynamak sadece bir kez trendin en sonunda kaybettirir, diğer zamanlar kazandırır.
-Trendin tersi yönde oynamak sadece bir kez kazandırır, o da en sonu yakalayabilirseniz, onun dışında hep kaybettirir, hatta iflas ettirir.
Olay benim için çok netleşti artık...
-
[quote=QUEEN;172080]gııı..satıyımmı satcam valla..histem satta..[/quote]
Satalım da hangi zaman diliminde, 10, 60 , gün,
Gün alış, hemde yarı belinde daha, satışa dönmesi küskü barla ancak olur,
60, kararsız dolmuş gözüküyor, bir sonraki barı ve 400- 500 leri bekler sat için,
10, zaten söylemeye gerek yok, benim 10 um senin 10 un, benim 10 satışa dönmek üzere,
-
[QUOTE=security;172088]Satalım da hangi zaman diliminde, 10, 60 , gün,
Gün alış, hemde yarı belinde daha, satışa dönmesi küskü barla ancak olur,
60, kararsız dolmuş gözüküyor, bir sonraki barı ve 400- 500 leri bekler sat için,
10, zaten söylemeye gerek yok, benim 10 um senin 10 un, benim 10 satışa dönmek üzere,[/QUOTE]
ikinci seansa bi bakalım:rolleyes:
-
[quote=YAVUZHAN;172079]marbas set çekti 65 bin e ..
5 dk sonra döner alır oda ayrı tabi..
marbas tam bir 2.3.ayak gibi işlem yapıyor..[/quote]
Marbaş bunların fırıldağı zaten, heyacan olarak kullanıyorlar...