tekrardan uzun oldum.hedef buyuk gibi.
Printable View
tekrardan uzun oldum.hedef buyuk gibi.
Makroda durumlar,
DXY=75.760 bunun geçilmesi, py yi etkiler, diri gözüküyor,
gösterge=9.05 ALMIŞ BAŞINI GİDİYOR,
taşeron haber olmadan daha yukarılar bu gün için zor,
aşağıda 64612 nin kırılıp kırılmayacağı önemli, sonraki 64049 ve 63464
yukarı belli zaten,.....
SANKOnun VOB Client'i açayım dedim saatin tepesinde aşağıdaki ekran belridi.
[IMG]http://i50.tinypic.com/b4sq2w.png[/IMG]
[quote=enorton;172130]Evet çok mu belli oluyor boş boş gezindiğim :) Bizim pirimiz sovalye abidir... Ben hiç olmazsa ekrana bakıyorum, o dışarıda geziyo gününü gün ediyor... :)
Bu arada forumda benden başka long olan kalmadı galiba... (Şovalye abi dışında)[/quote]
bende long um enerton.
kıpraşmalar had safhaya ulaştı ama :..:
5 dk lıktan sat gelirse pozisyonu kapayım realizeye gidecem.
short için 64 bin altına inilmesi gerekiyor benim şartlara göre..
Ayular hazır olun, ve sinyal 10 dk lıkta geldi, indiklerde tamam ne kadar potans yaparlar bilemem,yukarıda des leri yazdım
sat Sinyali 850 de al 875 de gerisin siz düşünün gari,
Hala 65300 de ısrar ediyorum! 1 haftadır söölüyok amma zındık alamadık ühehehüühehe
neyse önce 65300 ü görsün soona bakacaz duruma! Bu seviyenin üstünde günlük kapanış yaparsa RALLİ olur diyorum başkada birşey demiyorum!
65500 e gelirse shortlarım , onun dısında full long devam ..
x30 da 64900 denemesi yapar ozaman ..
x100 de 51300 !
Short poz acmak deli cesareti ister su zamanda , sahsi fikrimdir.! YTDegildir .. saygılar
Vay *.* bir geldik burası darmadağın olmuş...
[quote=BOSNALI;172160]65500 e gelirse shortlarım , onun dısında full long devam ..
x30 da 64900 denemesi yapar ozaman ..
x100 de 51300 !
Short poz acmak deli cesareti ister su zamanda , sahsi fikrimdir.! YTDegildir .. saygılar[/quote]
Ben deli deyil ayuyum, özgürüm kafama göre takılırım, düzene uymam, düzenlere hiç uymam,
way **..yemeği gittik geldik..65xxx görmüş sonrada 64300 görmüş..toparlasın lütfen biraz..astisiz şort saati düşünülemez..ehuheuehe
[quote=Strategist;172135]Ben de long'um ve long kalmayı düşünüyorum, çünkü bir atak da akşam Dow açıldığında bekliyorum.
60 dk sistem kullananlar ilgimi çekiyor. Şu ana kadar ben nasıl bir sistem yazarsam yazayım Metastock'da 15dk'lıkda daha fazla para getirdiğini gördüm. 30dk'nın üzerinde tüm sistemlerin kazancının azaldığını gördüm. [B]Acaba sizin sistemlerin kullandığı mantık hakikaten 60'lıkda daha fazla mı kazandırıyor, yoksa ekrana sıkça bakmak istemediğiniz için mi 60'lık kullanıyorsunuz[/B]?[/quote]
tembellikten yada vaktimizin olmadığından değil
"fiyatın bir kaç saat içinde hangi yöne geleceğini tahmin etmek yerine orta-uzun vadede izleyeceği yönü kestirmenin daha karlı olduğunu anlamam yıllarımı aldı"
[B]Jesse Livermore[/B]
(tanımayan yoktur)