Şu anda bu gün shrt tan + 3000 puvandayım, taktik olarak 500 puvanlık yarmalar kullanıyorum, al geldiğinde al da yapacam, ama karekterim ayu bu kesinleşti,
Printable View
Şu anda bu gün shrt tan + 3000 puvandayım, taktik olarak 500 puvanlık yarmalar kullanıyorum, al geldiğinde al da yapacam, ama karekterim ayu bu kesinleşti,
[quote=enorton;172161]Vay *.* bir geldik burası darmadağın olmuş...[/quote]
buraları kritik yeresi
bütün şortçuların amigdalalarının yıprandığı yeresi
[QUOTE=VOBiX;172147]SANKOnun VOB Client'i açayım dedim saatin tepesinde aşağıdaki ekran belridi.
[IMG]http://i50.tinypic.com/b4sq2w.png[/IMG][/QUOTE]
Bir yorume den olmadığına göre SANKO iel çalışan kamamaış demek. Hangi kuruma geçtiniz bakayım.
1 dklık sistem 65050 de sat vermiş.. 1dklığamı dönsek ehuheueueh
security Türk dili biraz esnek. Özgür isimli arkideşler imzana alınabilir.
[quote=security;172152]Ayular hazır olun, ve sinyal 10 dk lıkta geldi, indiklerde tamam ne kadar potans yaparlar bilemem,yukarıda des leri yazdım[/quote]
[quote=security;172154]sat Sinyali 850 de al 875 de gerisin siz düşünün gari,[/quote]
Hiç mi shrt kalmadı kardeşim, bi tane teşekkür, yok puvanı mı az buluyoruz nedir,
[quote=VOBiX;172173]security Türk dili biraz esnek. Özgür isimli arkideşler imzana alınabilir.[/quote]
Haklısın hiç düşünemedim, umarım affederler,....
Tipini s..timin mobiusu, global tefecinin kel maşası noolcak, dubai mubai sayıklamış şimdide, bunlar palanın global maşası, pala sen bu tipsize para yediriyon besliyon ya alacağın olsun seninn:..::..::..:
64 binleri terk etmezsek yeniden yukarı deneme görebiliriz..
henüz 5 dk lıktan bile sat gelmedi bende.ama çok yakın..
300 yeresinden flat oldum, 10 dk sata devam ediyor, ben amacıma ulaştım, ikinci bir potans yakalarsam değerlendirecem, arkama yaslandım,......
[quote=VOBiX;172169]Bir yorume den olmadığına göre SANKO iel çalışan kamamaış demek. Hangi kuruma geçtiniz bakayım.[/quote]
Daha yeni gördün yazını. Benim VOB client'de bir problem yok. Seninkinin exe dosyasına virüs bulaşmış olabilir...
64275 sat geldi 5 dk lığa..