piyasa eksiye geçerse süper bi ters-yüz olacak:)
Printable View
piyasa eksiye geçerse süper bi ters-yüz olacak:)
şşşş...şırrr...
[QUOTE=VOBiX;172169]Bir yorume den olmadığına göre SANKO iel çalışan kamamaış demek. Hangi kuruma geçtiniz bakayım.[/QUOTE]
sevgili vobix
ben yaşadım
cözümü de comodo yu kaldırmakta buldum :)))
veya ara çözüm olarak
önce comodo yu exit yapıp sankoyu çalıştırabilirsin
Sabah çktiğim iki çizgi vardı, aşağı yönde
64642 bu kırıldı,
64176 sıra bunda ağa bunu deniyor, yada denetiyor, her neyse,
buda kırılırsa iki destek birden kırılmış olacak ve bir üçgen doğranmış olacak,
eger kırılırsa 63478 hedefimiz, bunlar 10 dk grafa göre,........
[quote=sovalye;172165]tembellikten yada vaktimizin olmadığından değil
"fiyatın bir kaç saat içinde hangi yöne geleceğini tahmin etmek yerine orta-uzun vadede izleyeceği yönü kestirmenin daha karlı olduğunu anlamam yıllarımı aldı"
[B]Jesse Livermore[/B]
(tanımayan yoktur)[/quote]
Darısı başıma... 15 dakiklalıkdan daha uzuna baktığımda karın çoğunu masada bırakıyormuşum gibi geliyor. Düşük periyodlarda ise bir al bir sat akşama kadar sayısız işlem yapıp yorgun düşüyorum. 60'lığın altına bakmasam teorik olarak günde en fazla 9 işlem yaparım. Nerde o günler.... :)
64 bin ve altını alış fırsatı olarak değerlendiriyorum..
Bu daha önce forumda adı geçen şemsiye formasyonu galiba... Önce çıkart, sonra düşür... :) Şimdi long'cuların çoğunu oyundan düşürdüler. Bir tek kendileri kaldı. Artık tekrar çıkartabilirler.... Oyun tarzlarını çözdüm artık bu heriflerin...
[QUOTE=abilag;172199]sevgili vobix
ben yaşadım
cözümü de comodo yu kaldırmakta buldum :)))
veya ara çözüm olarak
önce comodo yu exit yapıp sankoyu çalıştırabilirsin[/QUOTE]
[IMG]http://i47.tinypic.com/126fhjl.png[/IMG]
Add To my own safe files diyerek ben virüsümle mutluyum dedim de ilginç geldi bana. Bu arada pc yeni formatlandı virüs yemesi zor.
[QUOTE=QUEEN;172197]şşşş...şırrr...[/QUOTE]
Klimaların hortumalrı delinmiş sualr eve akıyor herhalde .kom
[quote=security;172200]Sabah çktiğim iki çizgi vardı, aşağı yönde
64642 bu kırıldı,
64176 sıra bunda ağa bunu deniyor, yada denetiyor, her neyse,
buda kırılırsa iki destek birden kırılmış olacak ve bir üçgen doğranmış olacak,
eger kırılırsa 63478 hedefimiz, bunlar 10 dk grafa göre,........[/quote]
60 lık ta henüz sat sinyali alamadım, bu nedenle tepki koyma ihtimalleri yüksek, 60 lık şimdilik sağlam duruyor, eğer gelirlerse 64 ile 63500 yerelerinden long toplamaya başlayacam, planım bu,.......10 luk sata devam ediyor, indikler dibi buldu fiyat buldumu, spotu bi açalım hele,
[QUOTE=VOBiX;172206]Klimaların hortumalrı delinmiş sualr eve akıyor herhalde .kom[/QUOTE]
klimalar şahane..mutfak yaptırmam lazım.:p..şırrr....şırrr...::::::
[quote=security;172207]60 lık ta henüz sat sinyali alamadım, bu nedenle tepki koyma ihtimalleri yüksek, 60 lık şimdilik sağlam duruyor, eğer gelirlerse 64 ile 63500 yerelerinden long toplamaya başlayacam, planım bu,.......10 luk sata devam ediyor, indikler dibi buldu fiyat buldumu, spotu bi açalım hele,[/quote]
toplamaya başladım, ula hepsi birden geldi,875 525 bütün longlar tamam,