[QUOTE=security;172214]toplamaya başladım, ula hepsi birden geldi,875 525 bütün longlar tamam,[/QUOTE]
ne longu gıı:eek:..tikkat et..tepemi acep..gendin bilirsin..
Printable View
[QUOTE=security;172214]toplamaya başladım, ula hepsi birden geldi,875 525 bütün longlar tamam,[/QUOTE]
ne longu gıı:eek:..tikkat et..tepemi acep..gendin bilirsin..
ve 60 lık satta, 525 alda , altına satta, gerisini siz düşünün gari,
ehuuheueue...lan saatlik barın en düşüğünden satış yaptım diye tırsarken en düşük fiyat700 puan daha düştü
Hep az gelişmişler, gelişmişlerin peşine takılacak değilya. Dax'ta bu gün Dubai borsası peşine takıldı.
Dubaili şeyhler,Palayı kötü tokatlamışlar, zararı burdan çıkarma çabasında ama burdada şeyh çok. Bakalım kimin tokadı daha ağır gelecek.
[quote=QUEEN;172217]ne longu gıı:eek:..tikkat et..tepemi acep..gendin bilirsin..[/quote]
Şim di bacım, eller gider mersine biz gideriz tersine, 60 lık henüz sat verdi, sistemciler buradan boşaltırsa, ağa bir tepki koyabilir, 1 saat önce 68500 leri yazmadıkmı yazdık, hemen kimyayı bozmayalım, 31 aralığa çok var daha,....
600 flat .... bugün palaya 1400 puan taktım..arz ederim...
fxci görünmüyor bari kanalları ben çizeyim...
Düşüş devam ederse bir sonraki durak 63.100 civarında...
iyi stres boşalttı piyasa..
geçen hafta hareketin başladığı günden bu yana böyle bir satış yememişti..
yaw arkadaşlar sabah o kadar net bir sinyal çaktım..almadınız yani...ben bilem şort da neymiş yemişim şortu dedim..long tabiki long bir tanem dedim... ben bile kendi sinyalime uyandım...64800 lerden kapadım longları..ehueuuhehehe
VOB günün başlangıcı itibari ile - 0,1%. Yani sabah long ya da short pozisyon açıp bir daha ekrana bakmayan biri ne birşey kaybetti ne birşey kazandı... Grafiğe bakınca çok komik geliyor... :)
Benim yarım dolare de zaten, o da maşallah iyi, onu geceyede long yatırıyorum, uykusunu bol alıp büyüsün serpilsin diye, .......
kardan 1000 puan gitti.karlari katlamali almak lazim.:)