ben teknık 63600 full long .. 64300 flat olur
Printable View
ben teknık 63600 full long .. 64300 flat olur
sisteme temkinli uyunca iyi kar bırakıyor..ama şimdi 6-8 kaldıraç oynasam ,eminim çarpılırım..
[quote=YAVUZHAN;172267]bir benmi kaldım şimdi long ?[/quote]
yakın vadede bi tek sen kazanacaksın o zaman bence..şahsi fikrimdir...yanlış anlaşılmasın...
[QUOTE=enorton;172259]63700 Short...[/QUOTE]
Mesaj saati 15:00. Madem poz yazılıyor böyle anlık yazmak gerek işte.
enortonun saatlik kullandığı malumunuz.
[QUOTE=VOBiX;172274]Mesaj saati 15:00. Madem poz yazılıyor böyle anlık yazmak gerek işte.
enortonun saatlik kullandığı malumunuz.[/QUOTE]
esasında yazmıyomda[B]...öylesine oldu..[/B]yoksa haklısın...geç yazmak anlamsız..
Tepki 64300 lere kadar, gelişebilir, bu arada kolluk görevi, yani dünya nöbeti, futursuz fdji, den dov a geçebilir, bu sabah yazmıştım fdji, fspx dünya nöbeti tutuyor diye, biraz stres attılar, dov eksi başlayıp, terso yapabilir, bu kadar ağayı çoluk çocuk, ortada bırakacak halleri yok,......
[QUOTE=YAVUZHAN;172267]bir benmi kaldım şimdi long ?[/QUOTE]
Şovalye abi vardır merak etme... Zaten %90 çarpılacağımı hissediyorum bu pozisyonda... bir saat sonra ya da 2 saat sonra, bilemedun kapanışta ya en geç yarın yanına gelebilirim :)
Olmadı haftaya garanti...
figuran marbas kapıyor kısalarını ufak ufak..
Şeker fabrikaları ihaleye çıkmış.
İhale sonucuna göre VOB taban ya da tavan .
(Yok yawf olur mu hiç öyle şey. )
[quote=ATHLON;172272]yakın vadede bi tek sen kazanacaksın o zaman bence..şahsi fikrimdir...yanlış anlaşılmasın...[/quote]
fair play olsun,forumca kazanalım,hiç kaybetmeyelim :)))
yada daha gerçekçi ve sistemli dua edeceksek az kaybedip çok kazanalım :)
[QUOTE=abka;172278]esasında yazmıyomda[B]...öylesine oldu..[/B]yoksa haklısın...geç yazmak anlamsız..[/QUOTE]
Benim lafım 56800den uzunalrı 65000den shorta çevirdim filan diyen vahşi batıdakilere. Örnek olay görünce hatırlatayım dedim. Yoksa kimse pozsiyonunu yazmak ya da hesap vermek zorunda değil.
ve flatos 525 575 775 875 longlar 875 den verildi,
sistem ve indiklerim, 10 ve 60 ta sat olarak devam ediyor,