piyasa olurda 64200 üstüne atarsa kendini çok can yakar bu pala..
Printable View
piyasa olurda 64200 üstüne atarsa kendini çok can yakar bu pala..
Normalde bu tür tepkiler MOST tan dönerdi ama bu sefer MOST da kırıldı...
[IMG]http://img192.imageshack.us/img192/4535/mostu.png[/IMG]
[quote=security;172291]ve flatos 525 575 775 875 longlar 875 den verildi,
sistem ve indiklerim, 10 ve 60 ta sat olarak devam ediyor,[/quote]
Security,tradelerin cok basarılı teprik ederim abi..
İkinci tur longlarımı kovalıyorum, yerelerim 375,525,575, shrt girmiyorum, 65 den anlamı vardı, ama aynı manayı şimdi hissetmiyorum,
[quote=security;172296]İkinci tur longlarımı kovalıyorum, yerelerim 375,525,575, shrt girmiyorum, 65 den anlamı vardı, ama aynı manayı şimdi hissetmiyorum,[/quote]
momda pu yakalamaya çalışıyorum, şindilik uzak tepkiden aldığı ivmeyi koruyor, oradan hafif aşağı geldi, ama yeterli deyil,pu yu yakalarsam basarım longu,
ANSGR reklamları baya güzel olmuş yawf. "Birazdan sana çarpacağım. İşte o kadar.." bana bir forumdaşı anımsattı .kom
[quote=security;172296]İkinci tur longlarımı kovalıyorum, yerelerim 375,525,575, shrt girmiyorum, 65 den anlamı vardı, ama aynı manayı şimdi hissetmiyorum,[/quote]
Ağa bu gün çok seri, emir düzeltme fırsatı vermiyor, ordinolar tamam,
63300 den kısa kapandı..flat..sistem sat da.
[QUOTE=VOBiX;172300]ANSGR reklamları baya güzel olmuş yawf. "Birazdan sana çarpacağım. İşte o kadar.." bana bir forumdaşı anımsattı .kom[/QUOTE]
Kim o forumdaş :::
şşşşoooorrrr....yarabbi şükür..en kötü günümüz böle olsun..astiiii...
Bankaların kredı zararları 2010'da zırve yapacak - wells fargo
wells fargo & co.'nın ceo'su john stumpf bugun yaptıgı acıklamada bankaların kredı
kayıpları nedenıyle yasadıkları zararların 2010 yılında zırve sevıyesıne ulasacagını
ongordu ve "kredı zararlarının 2010 yılında tepe sevıyesını bulmasını, tuketıcı
zararlarının yılın ılk yarısında gerıleme potansıyelı tasıdıgını, ve kademelı olarak
gerı cekılmesını bekledıklerını soyledı. Stumpf, ayrıca tıcarı kredılerın ve tıcarı
konut kredılerının olusturdugu zararların da 2010'un sonlarında tepe noktasına ulasmıs
olacagını soyledı.
-matrıks-
[QUOTE=enorton;172303]Kim o forumdaş :::[/QUOTE]
Ormaniyede ikamet ediyor. Aynı yerde aynı aracı bir kaç kere yoklamış. :D