5 daklıklarda pu mu oluştu...
Printable View
5 daklıklarda pu mu oluştu...
Arkadaşlar aranızda GFC menkulde hesabı olan, işlem yapan var mı? Çok önemli... Varsa bana özelden ulaşsın lütfen...
Şimdi bu hissettiğimiz 60 lığın baskısı, sistemci sata döndüğünde ağa tepki kodu, dökülenleri topladı, 875 den 60 lık baskıya başladı, bunun tabanı 63043 te, ora kırılır ise bu py nin şakası kalmaz, ayu luk başlar, trade biter, çümkü kimya long şeklinde servis edildi, taşeronlar bile tutuldu, ve IMF yapılamıyor, o zaman yukarı ivme taşeronla yaratıldı, diğer taşeronlarda sıraya alındı, amaç mal çıkabilmek, hisseleri ky, ye verip yeddi emin de saklamak, hisseyi ky tutar, ağa sadece fiyatlandırır, bu unutulmamalı,
burada ölçü malı kaça kadar götürüp çıkacaklar, bu iyi ölçülmeli, iyi analiz yapılmalı, IMF den yapacakları zirve furgunlarını taşeronlarla yapacaklar, aralık 31 daha çok var,65 çift tepe der, hedef 68500 der, 63043 kırılırsa 59158 der, bu gün gördüğüm manzara, o zaman vur kaç iyi metod, çünkü dalgalar kaba tekniğe müsait, 65 e kadar ralli vardı, şimdi kaba dalga zamanı, iyi sörf yapan kazanır, belki ikinci bir ralli bile olbilir,veya şelale başlayabilir, mal taşımak artık riskli, ya kenara çık seyret, kararını ver, ya da başın dönsün,......
[QUOTE=VOBiX;172307]Ormaniyede ikamet ediyor. Aynı yerde aynı aracı bir kaç kere yoklamış. :D[/QUOTE]
Kulağa biraz tanıdık geliyor :::
açık artırmaya bak...ooo...
[quote=enorton;172311]Arkadaşlar aranızda GFC menkulde hesabı olan, işlem yapan var mı? Çok önemli... Varsa bana özelden ulaşsın lütfen...[/quote]
eskiden hisse senedi işlemi yapardım. mesaj sayım az olduğu için ö.m. atamadım. arkadaşım çalışıyordu orada ama 1-2 yıldır görüşmüyorum. hala orda mı bilmiyorum.
Sistemlerim ve indiklerim satta, henüz pu alamadık, u100 için 48 981 test edilebilir, bu kırılamaz ise forza yukarı, hemde bu günkü küskü bara tırmanarak, mumun 49861 de altı 49500 tepe 50845, mumun uzaması lazım, uzatmayıp kısa bırakırlarsa bara tırmanılır, hızlı geçilir, bunda kriter vob uzlaşması, uzlaşma can yakar, eğer ağa uzlaşşırım diyorsa ki potföyleri öyle, 68500 hedf olur, iş 27, efg 37
175, 275, 375 lonnglar ağaya geri verildi, 525 ve 575 ler bekliyor,10 ve 60 indik ve sistemler son durumda satta,
Totel puvan 5850
[QUOTE=QUEEN;172317]açık artırmaya bak...ooo...[/QUOTE]
Birer birer arttırıyorlardı. Fiyat yükselince 500bin doalrlar çıkmaya başladı.
Daha bir de ihale başkanı ihale bitince biraz da hatırım için arttırın diyecek .dng
[QUOTE=VOBiX;172335]Birer birer arttırıyorlardı. Fiyat yükselince 500bin doalrlar çıkmaya başladı.
Daha bir de ihale başkanı ihale bitince biraz da hatırım için arttırın diyecek .dng[/QUOTE]
havaya girdiler.lelele
Zırt pırt ara vermenin anlamı nedir yawf. ihaleye girmeden verebileceğin maksimum fiyat bellidir oraya kadar artırırsın. Limitini geçerse çekilirsin. Ne güzel izliyorduk şimdi reklşam seyrettiriyorlar .dng