[quote=unlimitted;269576]vallaha da billaha da senin mesajı okumadan yazmıştım saraylı abi.
cümle aynı olmuş. bi sonundaki gülücük eksik. :)))[/quote]
unli,
için rahat olsun gülücük ve iki noktayı sildim aynı oldu....::::)
Printable View
[quote=unlimitted;269576]vallaha da billaha da senin mesajı okumadan yazmıştım saraylı abi.
cümle aynı olmuş. bi sonundaki gülücük eksik. :)))[/quote]
unli,
için rahat olsun gülücük ve iki noktayı sildim aynı oldu....::::)
[QUOTE=abka;269564]kim olursa olsun..ferhat kırsehirli muhafazakar bir aileden geliyor..ferhat ülkesine saygıdan dolayı AİHM dava bile açmadı..
konuyla bağlantısız mevzular..
bu adam savcımı .. evet savcı..
eger bu adamın pkk la lakası varsa isbatlarsın.ceza verirsin..
yok yok....adam zülfiyane dokunduğu içi ceza aldı..
[COLOR="Red"]iftiranın sonu yok..bende herkese ajan derim..saçmalık bunlar..isapatla tck ya göre mahkum et.. o yok..kahve dedikodusu..[/COLOR]
canbağlantı ile ne alakası var..bunu özüyle ne alaka..
bu adam cumhuriye savcısı neden atıldı..terör üyesi olmaktan değil..görevini yerine getirdiği için..[/QUOTE]
iftiranın sonu yok..bende herkese ajan derim..saçmalık bunlar..isapatla tck ya göre mahkum et.. o yok..kahve dedikodusu
hah!! işte konu bu yazdığınız...
Yüzlerce kişi içerde kanıtsız mesnetsiz dedikodularla
siz hala savcıdasınız
Aynı ülkede mi yaşıyoruz??
herkese iyi hafta sonları.
İyi tatiller
flat..
cümletne iyi tatiller
kayseride son günüm .. yarın istanbula geçenzi.. pazartesi sabah 8 itibariyle gorusmek üzere :)
[URL="http://www.facebook.com/video/video.php?v=406270034840&ref=mf"]kendiniz için lütfen linkteki üstadı dinleyin[/URL]
running triangle olabilir mi patr............waay ** seans bitmiş.........
iyi haftasonları..............kreş senaryo liyv
teste ve haftasonuna kısa girdim,stresliyim :)
şip-şak dün 500 puanlık fake ardından bugün 76300 den kısalarak iyi iş çıkardı ve short kaldı..
etr de 76 binin hemen üstünden short a döndü ve short kapandı..
str nin son sinyal 76150 den short oldu..
oynaklık çok olunca 5 dk lıklar iş yaptı yine..
cümleten iyi tatiller,iyi akşamlar !
unutmadan dow kapanış tahminim -%2.21..artık kaça denk geliyorsa..
[QUOTE=temese;269580]iftiranın sonu yok..bende herkese ajan derim..saçmalık bunlar..isapatla tck ya göre mahkum et.. o yok..kahve dedikodusu
siz hala savcıdasınız
Aynı ülkede mi yaşıyoruz??[/QUOTE]
nasıl kanıtsız..siz haber izlemiyormusunuz..yüzlerce kalsör ediller var..
-gölbaşı,yeniköy ve daha pek çok yerden cephaneler fışlkırdı..ne bu domates mi..
-yakamoz,sarıışık,eldiven darbe planları ne..
--asla yalanlanmayan cami bombalama ,jet düşürme,200000 kişiyi stadlara toplama..bunlar senaryomu...
--koç müzesinde bulunac c4 patlayıcı ,oyuncak mı
--halkı şekillendirme..dursun çicek..akp yi,güleni bitirme bunlar ne..
---halkına komplo kurup..masum halkın evine bomba koyarak..onları terör örgütü yaomak nedir..
--teğmenin ,yarbaya telefon ederek..KOmutanım heronları düşürelim.adamlarımız(pkk yı kastederek) çok zayiat veriyor diyenler mi masum...
--konuyu kahve yüzeyselliğine döndermeyelim..kimse mustafa balbaya,prof haberala mesleki kariyerlerinden dolayı değil(bana göre balbay kesinlikle boşuna yatıyor),terör örgütü üyesi olmasından dolayı suçlanıyor..sn. ecevitin 2001 de başına oynananlar,hsatalandırılması vs...
iyi niyet farklı,safdillik farklı..
moder ne zeki insanlar duygularıyla değil..delillerle hareket eder...
bu memelekette 4 tane bomba-silahla ihtilal ortamı hazırlar..
alevi-sunni-kürt-milliyetci kanaat önderlerinden 4 tane adam öldürsünler....bak bu toplum nasıl 1976 ve sonrasına dönüyor...
[quote=temese;269580]iftiranın sonu yok..bende herkese ajan derim..saçmalık bunlar..isapatla tck ya göre mahkum et.. o yok..kahve dedikodusu
siz hala savcıdasınız
Aynı ülkede mi yaşıyoruz??[/quote]
[quote=abka;269598]nasıl kanıtsız..siz haber izlemiyormusunuz..yüzlerce kalsör ediller var..
-gölbaşı,yeniköy ve daha pek çok yerden cephaneler fışlkırdı..ne bu domates mi..
-yakamoz,sarıışık,eldiven darbe planları ne..
--asla yalanlanmayan cami bombalama ,jet düşürme,200000 kişiyi stadlara toplama..bunlar senaryomu...
--koç müzesinde bulunac c4 patlayıcı ,oyuncak mı
--halkı şekillendirme..dursun çicek..akp yi,güleni bitirme bunlar ne..
---halkına komplo kurup..masum halkın evine bomba koyarak..onları terör örgütü yaomak nedir..
--teğmenin ,yarbaya telefon ederek..KOmutanım heronları düşürelim.adamlarımız(pkk yı kastederek) çok zayiat veriyor diyenler mi masum...
--konuyu kahve yüzeyselliğine döndermeyelim..kimse mustafa balbaya,prof haberala mesleki kariyerlerinden dolayı değil(bana göre balbay kesinlikle boşuna yatıyor),terör örgütü üyesi olmasından dolayı suçlanıyor..sn. ecevitin 2001 de başına oynananlar,hsatalandırılması vs...
iyi niyet farklı,safdillik farklı..
moder ne zeki insanlar duygularıyla değil..delillerle hareket eder...
bu memelekette 4 tane bomba-silahla ihtilal ortamı hazırlar..
alevi-sunni-kürt-milliyetci kanaat önderlerinden 4 tane adam öldürsünler....bak bu toplum nasıl 1976 ve sonrasına dönüyor...[/quote]
abiler ne kadar tartışırsanız tartışın birbirnizin fikrini asla değiştiremiyceksiniz. çünkü bu işin temeli inanca dayanıyor. insanın inandığı şeylerden vazgeçmesi öyle kolay olmuyor. o bakımdan burada siyasi tartışma yapmanın anlamı olmadığını bir kez daha yinelemek istiyorum.
Üç günlük dünya için birbirimizi kırmaya değmez.
Mübarek 3 ayların ve gelen berat kandilinin hatrına Rabbim tüm inananları cennetiyle şereflendirir ,İnanmayanada iman nasip eder inşallah. Amin.
herkese merhaba,
sarayli ustadimizi burda bulmanin mutlulugu ile ilk mesajimi yazmak istedim.
simdiden iyi haftasonlari dilerim.
[SIZE=4][COLOR=red][B][I]Yukarda traderımın dediklerine katılıyorum;[/I][/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=red][B][I]gerçi memlekette demokrasi var,ama maalesef bizdeki demokrasi anlayışı ,genelde olur olmaz her yerde siyaset yapmanın ve insanları bir şekilde siyasallaştırarak rahatsız etmenin,demokrasi sayıldığı bir kavram olduğundan,üüü[/I][/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=red][B][I]artık bu gibi konuları bu topikte yazışmanın bir yararı ve sinerjisi olmadığı kanaatinden hareketle,:o[/I][/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=red][B][I]bu gibi konulara;hasbinallah,biter yakında inşallah,formatıyla yaklaşmanın bir yararını da maalesef göremediğimden,:::[/I][/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=red][B][I]bu topiği terkedip ; "Öz Daytrader" adı altında yeni bir topik açmanın da ,topiğin yararlanan diğer kullanıcılarına bir hayır getireceğini düşünmediğimden ,:)[/I][/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=red][B][I]tolerans göstermenin,ne yazık ki bazı kesimler tarafından yanlış yorumlandığını açıkça farkettiğimden,:rolleyes:[/I][/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=red][B][I]artık bu gibi siyasi tartışmaların,bu topikte yapılmaması için,gereğini rica ediyorum...:)))[/I][/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=red][B][I]Eğer bu tartışmalara devam etmek istiyorsanız,açarsınız bir topik orada devam edersiniz,hem ratinginizi de bir kontrol etmiş olursunuz,bakalım toplum sizden ve tartışmalarınızdan ne kadar hoşlanıyor?:eek::([/I][/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=red][B][I]Ama herkes burada bilgi paylaşımı yapıyor,diye bu topiği kişiselleştirmenize, maalesef artık izin veremem...:cool::rolleyes:;)[/I][/B][/COLOR][/SIZE]
[B][SIZE=4][COLOR=#ff0000][I]Bu topik; VOB'da trade edenler için kurulmuş bir paylaşım topiği ve amacı katılımcılarının karlarını maksimize etmeleri doğrultusunda,sinerji sağlamak...[/I][/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=4][COLOR=#ff0000][I]Burası lalettayin bir seans topiği değil,...[/I][/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=4][COLOR=#ff0000][I]Ben bir lokantaya gidince ,yemek yeme amacındayım,yemekten sonra nerde briç oynayacağım diye garsona sormuyorum,hesabımı ödeyip restaurant'ı terkedip,en yakın briç kulübüne gidiyorum...:..:[/I][/COLOR][/SIZE][/B]
[B][I][SIZE=4][COLOR=#ff0000]Lütfen bu topiğe falanca köşe yazarının filanca yazısını yapıştırmayın,siz çok beğenmiş olabilirsiniz,bunun bir önemi yoktur,bunu anlayın...[/COLOR][/SIZE][/I][/B]
[B][I][SIZE=4][COLOR=#ff0000]Belli bir görüşü savunmak için yazmayın,herkes size katılmak zorunda değil...:p[/COLOR][/SIZE][/I][/B]
[B][I][SIZE=4][COLOR=#ff0000]Bu yazımdan sonra bu topikte özür de dilemeyin geçen seferki gibi;özür dilerim ve saygılarımla gibi laflara karnım tok,gerçekten özür dilemek istiyorsanız dediklerimi yapmayın...:::[/COLOR][/SIZE][/I][/B]
[B][I][SIZE=4][COLOR=#ff0000]Hepsi bu kadar..[/COLOR][/SIZE][/I][/B]
T..C