-
[QUOTE=enorton;172394]Aynı mantık işte... Açılıma karşı çıkınca da [B]"siz barışa karşısınız, analar ağlasın istiyorsunuz"[/B] mantığıyla aynı...
Kusura bakma!! Yazık çok yazık... Böyle bir şey diyen ol du mu? Asti de ben de 2000 yılından bahsettik, o zaman koalisyon yok muyud?[/QUOTE]
açılımla ne alakası var..:)))
sadece gençlik yıllarımı andım..
sadece unuttuğumuz çok kötü günler oldu demek istedim...
her şey bir yana bu yönetimden nefret eebilirsiniz...
[B]ama karanlığa küfretmek değil..önemli olan ışık yakmaktır...kimi başa getirelim...hangi hükümeti,yönetimi istiyoruz[/B]...
[B]evet sorunlara çözümünüz ne...işte buna kimse cevap vermiyor...[/B]
-
[quote=enorton;172378]Tamam işte bu kadar küçük ekonomiyi bile analiz edemeyen finansal derecelendirme kuruluşundan bahsediyoruz... Türkiyeyi sizce iyi analiz etmeleri mümkün mü? İzlanda ekonomisi ile Türkiye ekonomisi kıyaslanamaz bile ama adamların notu bizden yüksek... Bu tezatı vermeye çalıştım... Adamların notumuzu yükseltmesi ekonominin iyiye gittiğini göstermez bence...
Sokağa çıkmak yeterli... Çevremizdeki işsizlere bakmamız yeterli... Bankaların rekor açıklamasının sebebi de belli... Faizlerin aşırı hızlı düşmesi sonucu ellerindeki bonolardan müthiş kar ettiler... Bakalım önümüzdeki süreçte aynı karların yakınından geçebilecekler mi??[/quote]
kesinlikle katiliyorum.alt yapilari tamamlanmis.Avrupa ulkelerinin milli geliri cok yuksek.
O yuzden AB kalkinma fonundan Turkiyeye yardim hibesi veriyorlar.
turkiyede calisabilir her 5 kisiden 4 u issiz.
-
[QUOTE=Strategist;172399]Geceye full portföy flat.... [B][COLOR="Blue"]Önümü göremiyom... Sağımı solumu üstümü altımıda göremiyom... [/COLOR][/B]Bugünkü piyasa çok zevkliydi ama şaşkına çevirdi beni yarın ne olur en ufak bir fikrim kalmadı... Kumar oynamakdansa geceye flat...[/QUOTE]
Bari sobe de... .dng
-
[quote=VOBiX;172406]Bari sobe de... .dng[/quote]
Pala çoktan sobeledi beni.... .dng
-
[quote=abka;172387]en güzeli koalsiyon dönemleri...
üüü
90 lı yıllar ne güzeldi....
dolar 14 liradan 40 liraya çıksın...bankalar ,holdingler batsın...halk köprüden kitlesel intiharlar yapsın....üüü
borsa bir gün dip,bir gün tavan olsun...volatilite max. olsun...baykal gensoru desin...
halk 20.000 dolara ev alamasın...koperatiflerin kucagına düşsün...ve kandırılsın...
ne güzel günlerdi yahu.............üüü
faiz %80 olsun...yumurtanın fiyatı her gün değişsin...tefeci bankadaki faiz ile gecinsin....
here mgk öncesi kalbimiz hop hop insin -kalksın...
o günleri özledim yahu...[/quote]
hımm..yalnız küçük bir ayrıntı var...ben ekonomiyi konuşuyorduk sanıyordum..amma sen ilgili dönemlerdeki iktidarları konuşuyormuşsun... hımmm..peki o zaman kökünden almak lazım...2000 lerde ülkeyi batmanın eşiğinden döndüren sürece getiren 20 yıl boyunca kimler iktidardı....hani şu bankalar kimin döneminde o hallere geldi...hangi kadrolar... mevcut iktidarın ne kadarlık bir kısmı o kadrolarla aynı kadrolar..(hiiiç ecevit-mesut dönemini deme, omlar 20 yılı kimine göre 40 yılı kucaklarında bulmuşlardı)...aman ya neyse ben uzatmayacağım
-
son uzunları aynı yerden kapattım..300 den ..geceye flat..sistem sat da..al derse alırım..ama al diyeceğini sanmıyorum
-
-
Uğur Civelek'in dünkü yazısı... Görebilenlere...
[url]http://www.dunyagazetesi.com.tr/yazar.asp?authId=41[/url]
-
sabah 5000 longla 65000 yaptırdılar asasgı bası 0 ladılar ve
4000 short acıldı 63200 de fiyat benım bıldgıım aga bunları dograr yarın yukseltırler dusuyo gosterıp... bu işin içinde hinlik var..
-
[QUOTE=Kennym;172417]sabah 5000 longla 65000 yaptırdılar asasgı bası 0 ladılar ve
4000 short acıldı 63200 de fiyat benım bıldgıım aga bunları dograr yarın yukseltırler dusuyo gosterıp... bu işin içinde hinlik var..[/QUOTE]
Son 10 dk mucize olmazsa geceye de short *.* :)
-
Aracı kurum istihdamı 2 yılda 1.200 kişi azaldı
[url]http://www.dunya.com/haber.asp?id=70595&cDate=[/url]
-
arkadaslar inanin bir defaya mahsus olmak uzere akp iktidarina oy vermistim.cok pismanim cok.ikide bir elim kirilsaydida oyumu akp ye vermeseydim diye hayiflaniyorum. bir daha akp mi asla.
gecen gun dikkatimi cekti guneydoguda kendilerine hizbullahci diyen akp sempatizanlarini gorunce tuylerim urperdi.adamlar ortcag kafa yapisiyla soylemlerle protesto ediyorlardi.
pkk den kurtulamamisken simdide sokaklarda ellerinde yesil bayrakli ve kurani kerim kitablariyla protesto eden kalabaliklar.bir arastirmaci gazeteci yazmisti guneydoguda hizbullahci orgutlenme butun hiziyla suruyor.hemde akp icin protesto yuruyus eylemleri yapiyorlar.