[QUOTE=Astatin;172445]beddua edeyim diyorum ama gerek yok...%2,5 eksi kapatır bu....(SAZAN PARSONS PROJECT takdir edilir)...DTP de kapatılır.-2000 açarız[/QUOTE]
Abi yanına şunu da ekleyelim;
Beşiktaş da UEFA Avrupa ligine katılır... :)
Printable View
[QUOTE=Astatin;172445]beddua edeyim diyorum ama gerek yok...%2,5 eksi kapatır bu....(SAZAN PARSONS PROJECT takdir edilir)...DTP de kapatılır.-2000 açarız[/QUOTE]
Abi yanına şunu da ekleyelim;
Beşiktaş da UEFA Avrupa ligine katılır... :)
[quote=enorton;172447]Abi yanına şunu da ekleyelim;
Beşiktaş da UEFA Avrupa ligine katılır... :)[/quote]
heee benimde yarın ANJO ile nikahım var...hatta o peşimden koşturyo ben kabul etmiyorum..hatta gayrı meşru çocuğumuz var ama ben red ediyorum.boks..boks.
şimdi %1.1 eksi olmuş DJ ede güverenek derimki;
Bakıyorumda bir sürü long var...Nasılsa eyle yada beyle tepiyo bu yukarı diyerek..işte bu an PALA nın zihinlere illüzyonu çaktığı andır :)
[QUOTE=Astatin;172453]şimdi %1.1 eksi olmuş DJ ede güverenek derimki;
Bakıyorumda bir sürü long var...Nasılsa eyle yada beyle tepiyo bu yukarı diyerek..işte bu an PALA nın zihinlere illüzyonu çaktığı andır :)[/QUOTE]
ney..sistem aldakii...trend yukarı..düzeltme buuu..:D
[quote=QUEEN;172455]ney..sistem aldakii...trend yukarı..düzeltme buuu..:D[/quote]
heheheh.. hangi sistem alda? bende 5-10-15-20-30 satta.kom.kom enişte emnaeti teslim almadı...KUINNNNNNNNNNNNNNNNN
ARKEDAŞLAR,
Bu saf BAMBIK süper bir sistem bulmuş....... ya bunu bugün buldum demiş, amma çalıştıramadım demiş..ayda ortalama 10000 puan yapıyor.... safa geri göndermiicem ehuheuheuehee..ben kullanacam...hatta 5 kilo istavrite satacam...ehuhehehehe
[QUOTE=Astatin;172456]heheheh.. hangi sistem alda? bende 5-10-15-20-30 satta.kom.kom enişte emnaeti teslim almadı...KUINNNNNNNNNNNNNNNNN[/QUOTE]
ne emaneti gıı..işte alda..daha var sistenm alda...lelele
[IMG]http://i49.tinypic.com/2lotpf.png[/IMG]
[quote=QUEEN;172458]ne emaneti gıı..işte alda..daha var sistenm alda...lelele
[IMG]http://i49.tinypic.com/2lotpf.png[/IMG][/quote]
ne alda..tavuk alda mı:..::..:
İyi akşamlar cümleten,
[QUOTE=Astatin;172459]ne alda..tavuk alda mı:..::..:[/QUOTE]
yok tavuk dalda...ne işi var orda:::gıı keyifler gıcır bugün..kusura bakmayın gayree:..:
[quote=QUEEN;172462]yok tavuk dalda...ne işi var orda:::gıı keyifler gıcır bugün..kusura bakmayın gayree:..:[/quote]
noldu gıı..neden gıcır..yohusam boyun 1.80 emi uzadı..ehüheheheüüüüüee
way***...goccum eurusd...iselçuklu patronaj nerdesin ya..aç şu fx hesabını akşam seansı yapalım..ehühehehhee