-
[quote=enorton;172354]Vay be 10 günde 50 bin 100 günde 500.000 puan teprikler... .brv[/quote]
Nerde dostum, verdiklerimizi de, hesaba katarsak, kafa kafaya, ama şimdi foruma yazdığım için, sorumluluk hissediyorum, ve bir anlamda disipline oluyorum, seni de takip ediyorum, sistemini takib etmen takdire şayan, bende senin gibi disipline olurum inş,......
-
[quote=security;172431]maliyetler 75, 225, 575, total kar, 5850 puvan, coninin fdji ve fspx den nöbeti alacağına inanıyorum,[/quote]
Tebrikler patron. Bir günde 5850 puan boru değil. Benim şahsi rekorumun iki katından fazla. Ayakta alkışlıyorum... .lelele
-
[QUOTE=security;172427]Geceye long girecem, tepki için, olası düşülerde dolare beni korur, indik ve sis her an alışa dönebilirler, indikler zaten alışta ama sis geçmiyor bravo bu sisteme,[/QUOTE]
bi ara ben de düşündüm geceye long girmeyi, ama cesaret edemedim.. bugün aldığımız 2000 puanı da vermeyelim dedim..:..: flat kalmakla yetindim..
-
[QUOTE=QUEEN;172435]gı..longumm gız..çok tırsıyorm..250den aldım.500 oldu veremedim..kaldı öle..vışşş[/QUOTE]
yarın 64.000 den verirsin merak etme kraliçem..
ben de shortlarımı geri koyacağım orada.. ve hedefim 10.000 puan aşağısı olacak..::::::
-
[QUOTE=jerfin;172478]yarın 64.000 den verirsin merak etme kraliçem..
ben de shortlarımı geri koyacağım orada.. ve hedefim 10.000 puan aşağısı olacak..::::::[/QUOTE]
cerfonimom..altın sınıra dayandı..burdan tepmelii..dowda onunla ikili dibini yapıp tepmeli..yoksa aşağıdan döneriz şorta..:)
-
[QUOTE]Anayasa Mahkemesi, Demokratik Toplum Partisi'nin (DTP) kapatılması istemiyle açılan davayı bugün esastan görüştü. Gazetecilere açıklama yapan Haşim Kılıç, kararın cuma gününden önce çıkmayacağını söyledi. [/QUOTE] Haftasonuna cümbüş var yine
-
geçermi be...
daha 212 gün var tatile...
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=2uGIFlvCa5c[/URL]
-
[quote=Astatin;171409]wuuuuu...ben sadece ptesi için atayım biraz...ciddi bir yukarı tepki yapacak gün içi bence..sonrasında gevşemeye devam edecek....orta vade dersen, usd bence bir iki adı çok bilinmeyen :) para birimi hariç herşeye karşı değer kazanmaya başlayacak :) eur dahil... andır eni sörkımstensız 1.50 üzeri bence zor...[/quote]
okansak bil-ader..ordasın gördüm seni..pazar akşamı mesajı yukarıda...irakılar iki oldu... tekir-gold pliz
-
astı sayende vobu bıraktım altına devam
mudanyada ısrarım suruyor
-
ıstersen sana poşet içinde mudanya havası ve rakı gondereyım nedersın
-
[quote=okansak;172500]astı [COLOR=red]sayende vobu bıraktım[/COLOR] altına devam
mudanyada ısrarım suruyor[/quote]
yapma yaww.. o derece tiksimdirdim vob dan seni yani:::::::::
goldido, kaldraçı makul tutup geceye makul poz brakıyorsundur inşallah...ama yukarıdaki yorum eurusd içindi beaahh... :) senin soruna karşı...ehu:::
-
[quote=okansak;172501]ıstersen sana poşet içinde mudanya havası ve rakı gondereyım nedersın[/quote]
şimdi ben sana altın 2010 içinde 800 toları görür desem yinede ısmarlarmıyın :)