[QUOTE=security;172522]Herkese merhaba, bu gu gün erkenciydik, ama voborsaya bağlanamadık bir türlü, arada böyle oluyor, nedendir acaba..[/QUOTE]
Sen erkencisin diye senin saatin gelmesini beklemişler. .dng
Printable View
[QUOTE=security;172522]Herkese merhaba, bu gu gün erkenciydik, ama voborsaya bağlanamadık bir türlü, arada böyle oluyor, nedendir acaba..[/QUOTE]
Sen erkencisin diye senin saatin gelmesini beklemişler. .dng
O kadar forumun arasında ilk kez forumcu olmama rağmen, ilkinde voborsayı bulmam büyük şanş, diğer forumlar lağım gibi, kokuyo,.....
[quote=selçuklu;172521]sazan abi altın yorumunu alabilirmiyim ? . tşk .. :)[/quote]
XAUUSD açısından konuşuyorum.
1160'lara çok rahat çıkacaktır. Bu nokta shortlama yeresidir. Stop loss ve long'a geçiş yeresi ise 1169'un geçilmesidir.
[QUOTE=sazan;172538]XAUUSD açısından konuşuyorum.
1160'lara çok rahat çıkacaktır. Bu nokta shortlama yeresidir. Stop loss ve long'a geçiş yeresi ise 1169'un geçilmesidir.[/QUOTE]
sağolasın abi .. fx te long oldum maliyet iyi .. ilk işlemim .. eheuhue :D:D:D
bugün...yatay bi gün olur....
pes ettim MTX kuruyorum...yoruldum gayrı MS te refresh etmekten...
[quote=jani;172531]iki gündür...benim topik yogun bi saldırı altındaydı...dün saldırganlar kovulunca....bugün siteye komple saldırdılar....
neden....
çünki bu site özgür....türkün furuşkan ogulları işlerine gelmiyen düşünceler ve eylemleri sergilediginde...BU SİTEDEN KOVULMUYORLAR....[/quote]
Paladan sonra birde bunlarlamı furuşacan jani...:):)
[quote=jani;172540]bugün...yatay bi gün olur....[/quote]
aman yatay olsun zuzu işlem yapmıyoruk şindi pc işleriylen uğraşıyoruk trade edebilir hale gelelim onnan sonna patlasın piyasanın afyonu :p
[quote=SEYYAH;172541]pes ettim MTX kuruyorum...yoruldum gayrı MS te refresh etmekten...[/quote]
Böylece daha yaklaşmış oluruz,...... dil ve frekans birliği her zaman iyidir
wy anasını anca bağlandım...bir sürü küskü ve zırlama muhabbeti yaapcaktık, arada badem oldu hepsi..işlemler 175 filat....
[quote=Larossıan;172542]Paladan sonra birde bunlarlamı furuşacan jani...:):)[/quote]
sen benden iyi biliyorsun...kodugun grafiklerle canlarına okuyorsun...huzursuz oluyorlar....çogu sitede okuyucu kalmadı...benim topik 15 000 okuma almış...daha yeni açtım....
"Yunanistan AB ülkeleri arasında ilk batan olabilir":
[URL]http://www.bloomberg.com/apps/news?pid=20601087&sid=aDMQfsXXnSqw&pos=2[/URL]
Demek ki oranın manipülatörleri de borsayı indirip dipten long'layacaklar. Dümen heryerde aynı. Pala'lar heryerde iş başında...