bu arada ziestem 375 den alda...
Printable View
bu arada ziestem 375 den alda...
[quote=sazan;172559]63.65 üstüne çıkıp bu seviyeyi destek haline getiremedikçe yatay, kapanışa dogru aşağı gider zanırım. Ancak bu seviye üstünde kalacağı belli olursa, 64.5 görülür diyye düşünmekteyim. 5 dk'lıkta alttaki trendline kırılması dehlikeli bir gıpraşma getirebilir.(Ardışık 2 bar kapanışının trendline altında guhalması = gırılma)[/quote]
64,5 çok zor gibi görünüyor.DOW DAX performans vermez. gibi
EUR/USD günlük grafik... Mavi çizgi SMA 89 (fibo olsun isterse plastikten olsun)
Dün 7 aydan bu yana ilk kez kırdı, şimdi tersten bir daha test ediyor. Bundan sonraki düşüş dalgası tam yıkım olur gibime geliyor... Forex'cilerin eli short butonunda hazır beklesin....
450 den dünkü uzunlar flatlendi...e biraz da ben seans arası vereyim yahu...
[quote=Astatin;172558]5 lik dalgayı bir başka 5 lik takip edemiyordu dimi patron..şimdi düzeltme dalgasındayız yani (mi)...not A+ ile F arasında olsun lütfen..daha kötü not (pambık a verdiğin Z- ler gibi) moralimi bozuyo..üwwww[/quote]
Sana herhangi bir Elliott kitabının ilk 10 sayfasını davsiye ediyorum, Astatinim. Şakayı geçtim. 5 dalgayı , bir düzeltme sonrası bir 5 dalga daha takip edebilir. No limit. (fithout limitayşın)
10 DK DA 62800 ve 62825 OLARAK İKİ DİBİMİZ VAR, ŞU AN İÇİN AYAKTA BURASI, TUTUYOR, MOM DESTEĞİ ACİL ŞART, DESTEK GELİYOR AMA MIZ MIZ, HAREKETLENDİĞİ AN, + 400 PUVAN EN AZ ÇIKARIZ, YUKARIDA 64 CİVARLARINDA MİNİ BİR OBO OLUŞACAK ŞİMDİ ONUN SAĞ OMUZUNDAYIZ, OBO NUN OLMASI ÇALIŞIP ÇALIŞMAMASI ÖNEMLİ DEĞİL, + 400 ,500 YAPSIN ÖNEMLİ OLAN BU, DAX SIN AŞAĞIDA YERİ KALMADI, YUKARI DENEMELERİ LONG LARA PARA YAPAR, BAŞARILI OLAMAZSA - SİDE YATAYA GİRER 5661 DESTEĞİNİ TEST EDEREK UÇURUMDAN DÖNDÜ ZİLLİ,
ben diyorum ki; karar cuma ya kaldıysa, siyaset yasağının kimlere getireleceği şeklindeki inceleme yüzündedindir...delil incelemesi bu kadar sürmez..akp davasında şıppanacak delil incelemesi bittiydi...hem 141 delil varmış..sadece delil için cumaya kalmaz bu iş... şahsi görüşüm DTP nin kapatılacağı yönündedir... ki bence gayet doğru karar olur..her basılan bürosunda eşkıya nın resimleri yayınları ve molotof kokteyli benzeri demokratik malzemeler çikan bu barüş yanlisü partünün kapatülmasündan daha doğal ne olabilür...ki zaten kendileri de bence kapatılmasını istiyor..yoksa iyi niyetli adam parti kapatılırsa mecliste işimiz olmaz, dağa çıkarız, çözüm ü biz APO ya devrettik türü açıklamalar yapmaz bu davanın hemen öncesinde...adalet yerini bulsun..
63550 long...
[quote=sazan;172564]Sana herhangi bir Elliott kitabının ilk 10 sayfasını davsiye ediyorum, Astatinim. Şakayı geçtim. 5 dalgayı , bir düzeltme sonrası bir 5 dalga daha takip edebilir. No limit. (fithout limitayşın)[/quote]
kırdın kalbimi patronüüü:D ya bende öyle dedim.. iki tane 5 lik dalga peşpeşe gelemez arada bir ABC lazım... (rezil olcaz bu gidişle...tavsiyen doğru patron, EW okumadım, burda hazırını sunan! dombili gorgeous moruhlar varken ne yorayım kendümü:..::..:)..notum ne patron..D olsun bari...koşullu geçelim üüüüüüüüü:D
shortladım...63 525...
nie costu gene oglen arası genemı not acıklandı ? sebepsiz 575 short balıklama sımdı geldım pc basına galeyan pozu actım bakalım muhtemelen patlar bana..
[quote=enorton;172567]63550 long...[/quote]
[quote=jani;172570]shortladım...63 525...[/quote]
merkantilist forum kardeşliği...kar zarar yabancıya gitmesin:D:D