saraylı abi ve trader patrona katılıyorum ... :o:o
Printable View
saraylı abi ve trader patrona katılıyorum ... :o:o
[quote=dr.house;269625]herkese merhaba,
sarayli ustadimizi burda bulmanin mutlulugu ile ilk mesajimi yazmak istedim.
simdiden iyi haftasonlari dilerim.[/quote]
Hoşgeldiniz dr.house....brv
saraylı abi senin uçaklı bi avatarın vardı eskiden hatırlıyorum .... hatta aklıma gelirdi heralde kendi uçağının fotografıdır falan diye .... aklıma gelmişken sorayım abi .. seninmiydi o uçak.... pilotluk falan varmı saraylı abi . ?:o:o
[quote=selçuklu;269630]saraylı abi senin uçaklı bi avatarın vardı eskiden hatırlıyorum .... hatta aklıma gelirdi heralde kendi uçağının fotografıdır falan diye .... aklıma gelmişken sorayım abi .. seninmiydi o uçak.... pilotluk falan varmı saraylı abi . ?:o:o[/quote]
yok selçuklum,
benim uçağım yok,o dediğin avatarım diğer forumda kullandığım F-16 resmi idi...T..C
Havacılıktan anlamam ;sürücü ehliyetim var,araba kullanmayı severim ve çok ta spor kullanırım(ihtiyar delikanlı)..:..:
Bir de amatör denizci belgem var;12 yıl falan yelkenlim vardı,ama 4 yıl önce onu da sattım...denizcilikten anlarım...:::
Saraylı patron,
PM ye yazmakdansa burada açıkc ayazmak daha anlamlı.
Senden özür dilerim. Bugün topiğe katılımın az olduğunu görünce bencilce davranıp forumda da dediğim gibi sadece hareket gelsin diye anayasa paketi hakkında bir tartışma açılmasına neden oldum. Tekrar özürüüüüüüüüüüüüHellpatros dan rica edip sildireceğim
abi vobdan para kazanırsam ben bi helikopter alacam inşallah:::::: ... senle boğaz turu yaparız saraylı abi ....:D ..astatin patronda gelir .. gerçi bugün dopiği karıştırdı ama olsun iyi adam asteton patron ... :o ...aksi durumda tüm parayı pelaya kaptırısam boğazda vapurlarda jilet falan satarım ... sonuçta her ihtimalde boğaz turu var yani vob maceramın sonunda .. ühüühühüh :D:D
[quote=Astatin;269633]Saraylı patron,
PM ye yazmakdansa burada açıkc ayazmak daha anlamlı.
Senden özür dilerim. Bugün topiğe katılımın az olduğunu görünce bencilce davranıp forumda da dediğim gibi sadece hareket gelsin diye anayasa paketi hakkında bir tartışma açılmasına neden oldum. Tekrar özürüüüüüüüüüüüü[/quote]
svg.asti,
bak seni severim,est. ama dediklerime dikkat edelim lütfen,
bu vob işi hepimiz için çok önemli,amacımız para kazanmak olmalı,başka bişi diğil...
rica ederim kardeşim,için rahat ossun..:..:
[quote=selçuklu;269634]abi vobdan para kazanırsam ben bi helikopter alacam inşallah:::::: ... senle boğaz turu yaparız saraylı abi ....:D ..astatin patronda gelir .. gerçi bugün dopiği karıştırdı ama olsun iyi adam asteton patron ... :o ...aksi durumda tüm parayı pelaya kaptırısam boğazda vapurlarda jilet falan satarım ... sonuçta her ihtimalde boğaz turu var yani vob maceramın sonunda .. ühüühühüh :D:D[/quote]
abi bence helikopter alma,
yıllar önceydi,Kuruçeşme'den arabamla geçerken yolun yakınındaki parkın oraya küüt diye bi helikopter düştü...
kanadı da yok düşerken süzülmüyo bile...üüü
tekneyle yaparız asti patronu da alırız abim,boğaz turunu,
vapurda jilet satmak ta iyiymiş abi be...:..::..: aklımda bulunsun yani bi köşesinde...:)hem para kazan hem boğazı seyret....hehehe...:)))
valla katılıyorum...ayrıca binenler çok gürültülü diyorlar helikopter için..ayrıca helikopterde mangal da yapamayız:D:D:D tekne iyi...:D:D ben boğazla sınırlı tutmayalım diyorum..ege, akdeniz...argghhh... feci tatilim geldi...tatillerimi hep ağustosda yaparım..neden? küçükken büyüklerimiz çikolata, şeker v.b. dağıttığında hep en son yerdim...önce yiyenlere "saalaakk salaakkk seninki bitti bende hala var:D:D" demek için...şimdide o nedenle tatile hep ağustos sonu çıkarım:D:D..çocukluk işte
[QUOTE=saraylı;269636]abi bence helikopter alma,
yıllar önceydi,Kuruçeşme'den arabamla geçerken yolun yakınındaki parkın oraya küüt diye bi helikopter düştü...
kanadı da yok düşerken süzülmüyo bile...üüü
tekneyle yaparız asti patronu da alırız abim,boğaz turunu,
vapurda jilet satmak ta iyiymiş abi be...:..::..: aklımda bulunsun yani bi köşesinde...:)hem para kazan hem boğazı seyret....hehehe...:)))[/QUOTE]
deniz iyi bencede .. tekne alırım inşallah.... helikopterden vazgeçtim .... ..ben biraz dinlenecem saraylı abi ..... cümleten iyi haftasonları .....iyi akşamlar .... :):)
herkese iyi geceler...
cevap yazmıştım ama sonradan sn saraylının yazısını okudum ve sildim