-
Imf anlaşması bugün veya yarın açıklanacak diyorlar 25-30 milyar dolarlık bir anlaşma dolar/ytl'nin hızlı düşmesine neden olur herhalde? Dow yükseldiği zaman altın da yükselirdi şimdi garip hareketler oluyor, günlük veya haftalık al-sat sinyali olan var mı?
-
[QUOTE=traderx;76370]ben olsam acele etmezdim:D[/QUOTE]
cuma 31500 yarısını kapmıstım ya .. yarıyı 31325 yerine koydum .kom
-
Bugün pek fazla veri yokmuş: USD Mevcut Konut Satışları (Ara) 17:00 - USD Öncü Göstergeler (Ara) 17:00
-
[QUOTE=mersiyk;76372]cuma 31500 yarısını kapmıstım ya .. yarıyı 31325 yerine koydum .kom[/QUOTE]
cuma hepsini 500 den kapatmıştım al sinyali hala devam ediyor, ama sinyalin ortasından girilmez:D
tekrar 31500 gelirse manuel insiyatif kullanıp çeyrek yada yarım long deneyebilirim bende.brv
nokta atışı olmuş alım seviyeniz tbrler:)
-
vob 31850 yukarı geçilirse...teknikler güzelleşir...
-
[quote=traderx;76370]ben olsam acele etmezdim:D[/quote]
acele eden ecele gider diyosun yani :..:
bende en güzel kar cepteki kardır diyorum :p
-
spot güçlü açıldı....faiz döviz düşüyor....
-
vob da garan..bacak...şişman kadın spottan sonra sahne alır.....
-
uzun devam. geceden uzunda olup da sabahdan panikleyen acemilerden malı tam topladılarmı hopp ralli :)
-
vob destekler...31525...31400....
direnç 31950.....üstünde arkaya yaslanın..........
-
[QUOTE=Vob Trader;76379]uzun devam. geceden uzunda olup da sabahdan panikleyen acemilerden malı tam topladılarmı hopp ralli :)[/QUOTE]
eski topraklardan kim kaldı yahu:D
-
31950..31975...zor bölge..kar gelebilir..aşırı alım oluştu tekniklerde.kısa bir düzeltme gelebilir..alım fırsatıdır.......
-
[QUOTE=selçuklu;75527]haftasonuna long girdim .. 5-15 dk alda .. ve dowda uyumsuzluklar var ..[/QUOTE]
cuma açtığım uzunlarla devam ediyorum longcover ve short açma yeresi .. 5 dk sat sinyali olacak ... .boks. .boks. .boks. .. ralli ralli ralli ....
-
-
-
[quote=vob trader;76379]uzun devam. Geceden uzunda olup da sabahdan panikleyen acemilerden malı tam topladılarmı hopp ralli :)[/quote]
+. +. +.
-
kısa tehlikeli olabilir..benden söylemesi.....
-
Herkese günaydın Baybars SEZEN'in yorumuna ulaşan varsa gönderebilirmi teşekkürler. Bol kazançlar.
-
[QUOTE=SEREN I;76387]kısa tehlikeli olabilir..benden söylemesi.....[/QUOTE]
600-700 aarasından uzunlucam tekrar
-
[quote=furkan;76384]uzunlar 950den kısa oldu[/quote]
400 altında bır bar kapanısı olmadan kısalar tehlıkelı olur...
-
şişen teknikler düzeltiliyor....destek..31400..31550...
31800..de tutarsa yatayda düzeltirler....şişman kadın sahne alıyor...dikkat........
-
[quote=furkan;76389]600-700 aarasından uzunlucam tekrar[/quote]
ben profesyonel bir traderim diyorsun yani:)))
-
market yukarı..hiç debelenmeyin............şişman kadını ben tanırım.............
-
[quote=SEREN I;76393]market yukarı..hiç debelenmeyin............şişman kadını ben tanırım.............[/quote]
ayular daha sisman olur:..:
-
[QUOTE=nunu;76392]ben profesyonel bir traderim diyorsun yani:)))[/QUOTE]
ya nunucum sanki hani milletin eli longa gitmez hatta yukseldikce short etmeye calısılır ama habire yukseliriz dalgasına dipten long binmis olamazmıyım ? yoksa hayalmi .dng
-
[B]Sayın bikmisbroker; teknik olarak bir yorum verebilirmisiniz.teşekkürler.[/B]
-
tamam forum ahalisi kızmayın 32000den yine döndük uzuna :) dışarı çıkmam gerek realizeyi fln bekleyemicem
-
spot güçlü...py alıcı...şişen kısa vadeli indikatörler yatayda düzeltilir.dikkat.....şişman kadını bana bırakın....kısa tehlikeli......
-
obo iptal...geri gelişte 31500..31550 ..31800 destek....garanti malı efg ye geçti.....
tobo devrede................
-
[QUOTE=traderx;76381]eski topraklardan kim kaldı yahu:D[/QUOTE]
oyuncuyuz oduncu deil:)
-
32100 ve 32400 aralığı karar yeresi
2 traders vars ağır harekete den shortcu traders bu bandın yukarı kırılması halinde stop olurs
hızlı hareket eden traders bu aralıkta realize eder ise alım fırsatı olabilirs
[B]alın size çakma hexen baba yorumu[/B]:..:
-
efg.nin yeni bacagı ykb...............
-
kısacıları tenhada kıstıracaklar..................
-
vob hareketli destekler 31550 de birleşti....efg spotta alıma geçti..voba deutche geldi..neden şimdi acaba....
-
[QUOTE=SEREN I;76402]efg.nin yeni bacagı ykb...............[/QUOTE]
sürekli taktik değiştiriyorlar, bir ara ykb yi iyi trader gösterdiler, 2-3 aydır rezalet. tam bacak.
-
[quote=SEREN I;76403]kısacıları tenhada kıstıracaklar..................[/quote]
bu güzeldi :D
FLAT kalmak en güvenlisi galiba :p
-
[quote=jelibon;76405]sürekli taktik değiştiriyorlar, bir ara ykb yi iyi trader gösterdiler, 2-3 aydır rezalet. tam bacak.[/quote]
kanundan kaçılmaz....onların ciğerini bilirim....ciğerini......
-
[QUOTE=SEREN I;76407]kanundan kaçılmaz....onların ciğerini bilirim....ciğerini......[/QUOTE]
ilgiyle izliyoruz sizi, bu ara iş takibim yoğun, hafta sonu yazamadım bile.
-
yurt dışı biraz düşsün yatayda düzeltecekler...teknik kısa vade öyle der....
-
[quote=SEREN I;76409]yurt dışı biraz düşsün yatayda düzeltecekler...teknik kısa vade öyle der....[/quote]
yukarı giden yurtdışında.....agresif alırlar...
32200..direnci kuvvetli geldi..burası ideal teknik düzeltme yeri...........