[QUOTE=SEYYAH;172585]ama msdownloader refresher yok :D
yohsam o da mı var? :eek:[/QUOTE]
Abi sen hayatta mısın nerelerdesin? Naptın tükkan açtın mı?
Printable View
Abi sen hayatta mısın nerelerdesin? Naptın tükkan açtın mı?
Son olarak DJI haftalık.
4 haftadır hedef degerlerde debelenen DJI için herhangi bir anda kırmızı ile gösterilen bar altına kayış bence finito olur. Bu low değeri 10.231. Gün içi herhangi bir anda bu değerin altına geçiş (hafta kapanışı degil), bence djı için düşüşün konfirmasyonu olur.
[IMG]http://img9.imageshack.us/img9/1369/vobsystemma.png[/IMG]
tırtık stiline dondum geri.. 575 shortlar kapandı.. ve hala nie yükseldi anlamadım..600 e kadar ? 1000 puan makas sebebi habermiydi ?
[quote=enorton;172587]Abi sen hayatta mısın nerelerdesin? Naptın tükkan açtın mı?[/quote]
yok vob taki tükkanı büyütmeye karar verdim enortonum :::
bizim bundan başka yapacak işimiz yok gayrı.huylu huyundan vazgeçmez abi.:D
biraz para kazanayım bakıcez ek bir işe girişme konusu duruyor kafamda.ama bu VOB tan hiç ayrılmıycez sanırım.
imza
çilekeş trader pamık :::
[QUOTE=Astatin;172578][FONT=Century Gothic][SIZE=2][COLOR=#0000ff]8 Aralık 2009 Türbülansa Devam : [/COLOR][/SIZE][/FONT][/QUOTE]
Kod adın ne anahtarcı? eycesem?
anahtarcı biraz silik kalmış sen eycesem ol seyyah anahtarcı olsun
[QUOTE=enorton;172584]Sen analar ağlasın istiyorsun, barışa karşısın... Hatta darbeci ve ergenekoncusun... Koalisyon hükümeti gelsin, bankalar yağmalansın dolar 3 TL olsun faiz %100 olsun istiyorsun... Ayrıca müslüman cumhurbaşkanı da istemiyorsun., vs... (!)[/QUOTE]
Dur yawf faizden geçiencek sermayeyi yapmadık daha.... .dng
[quote=Kennym;172589]tırtık stiline dondum geri.. 575 shortlar kapandı.. ve hala nie yükseldi anlamadım..600 e kadar ? 1000 puan makas sebebi habermiydi ?[/quote]
Bugün bazen EUR/USD'yi takip ediyor, bazen de FDOW'u. Bazen de gökyüzünden kuş sürülerinin geçiş sıklıklarını takip ediyor. Yani kafasına göre takılıyor.
Niye diye sormayıp 150-200 puan ne bulursak hemen pozisyonu kapatmak lazım. Ben öyle yapıyorum en azından... Böyle günlerde trend olsun 1.000 puan götüreyim diye bekleyince ya çarpılıyorsun ya da para kazanamadan günü kapatıyorsun...
Yok ama MTXten otomatik aktarım sağlayabiliyorsun. Böylece mtxde çalışmayan sistemleri MSde kullanabiliyorsun hatta sinyal gelince email filan da attırabiliyorsun.
[QUOTE=jani;172570]shortladım...63 525...[/QUOTE]
ben de ilk parti shortumu 63.575 den yaptım guzum.. 2. ve 3. parti 63.825 ve 64.025 de bekliyor.. tahminim bugünü yukardan kapatmak isteyeceklerdir.. o yüzden yukarılara yazdım.. pasifteki satışlarım gitmezse 63.000 altına bakacağız artık..64.300 kesin stoplosum tabi..:)))
[quote=enorton;172584]Sen analar ağlasın istiyorsun, barışa karşısın... Hatta darbeci ve ergenekoncusun... Koalisyon hükümeti gelsin, bankalar yağmalansın dolar 3 TL olsun faiz %100 olsun istiyorsun... Ayrıca müslüman cumhurbaşkanı da istemiyorsun., vs... (!)[/quote]
Analar ağlamasın patron..bazı siyasetçiler kamera önünde o kadar güzel ğlayabiliyorlar ki, tüm Türkiye'ye yeter...:D
Barışa karşı değilim.. Barış süsü verilmiş bombalı pankart asılmasına karşıyım:D
Koalisyonda ben de olsam süper olur... hatta belediye başkanlığı bile yeter:D:D imar planını değiştirir, yeşil alan yaparım planda ve kamulaştırırım bazı arazileri... sonra planı bir daha değiştiririm orayı yerleşim alanı yaparım..sonra eş dosta ihale süsü verilmiş tezgahla satarım..itiraz edene de, aha bak daha geçen yıl 20 ye almışım şimdi 25 e satmışım kar etmişim daha ne konuşyonuz derim.. oda olmazsa darbeci falan derim, karambolde unutulut..
Bankalar bize kalmaz sanırsam yağma için..Bitti bitecek..özellikel kamu bankaalrı..geçenlerde belediyede şöfor olan yeğenimi, bir kamu bankasına daire başkanı atadık..buna şükür diyeceğiz...
Cumhurbaşkanı bence her dinden olabilir...Ama zaten bugüne kadar hep müslüman olmuşlar...burda polemik yok:::::::::
Dubai malum, ukreyn öle, şimdi yunan krizde, krizi yöneten kim, coni, kriz yeni bir şeymi, 2008 de başladı, coni kimi nöbetçi koyuyo, yani kolluk kim, fdji, fspx, bunlar ne yapıyor senaryoyu ayakta tutuyor, senaryoda aktör kim, gelişmekte olanlar, krizde olan kim coni, işte yalan burada, krizde olan gelişmekte olanlar, devam edelim, gelişmekte olanlardan BRİC ler paçayı yırttımı, sayılır,geriye kalanlardan iri kim, türkiye, stratejik coğrafyanın göbeğinde kim türkiye,kendisine verilen görevleri eksiksiz yapan kim türkiye, öyleyse savunulacak kim, türkiye, kim savunacak coni, niye savunacak çıkarları için, bu çıkarların bize faydası varmı, tabiki yok, o zaman niye oynuyoruz kendimizi savunamıyoruz, önümüze konan bu, işte bu denklemler gereği, türkiye ne dubai, ne yunan, afganistana kadar, irana kadar kullanılacak ülke, bu yüzden ekonomik ve siyasi yönden ayakta tutulacaktur, fişi çekilmeyecektir, iranın kafa tutuşu, afgan olayı, kuzey ırak v.s. bu çıkarlar nedeniyle coni fişi çekmeyecektir, bu bizi adam yaparmı yapmaz, ama bırakmazlar bizi, yalnız aykta tutarkende içiten içe oyuyorlar, ağrıma giden bu, oysa farklı politikalarla coniyi böyle yakalamışken oylum oylum oyardık, tam tersi oyuluyoruz,.....
[QUOTE=Strategist;172594]Bugün bazen EUR/USD'yi takip ediyor, bazen de FDOW'u. Bazen de gökyüzünden kuş sürülerinin geçiş sıklıklarını takip ediyor. Yani kafasına göre takılıyor.
Niye diye sormayıp 150-200 puan ne bulursak hemen pozisyonu kapatmak lazım. Ben öyle yapıyorum en azından... Böyle günlerde trend olsun 1.000 puan götüreyim diye bekleyince ya çarpılıyorsun ya da para kazanamadan günü kapatıyorsun...[/QUOTE]
tırtık forever..