-
[quote=VOBiX;172592]Kod adın ne anahtarcı? eycesem?
anahtarcı biraz silik kalmış sen eycesem ol seyyah anahtarcı olsun[/quote]
ben anahtarcı olayım..eycesem enorton olsun...yada jerfin olsun..kız ismi gibi sanki...seyyah türbülans olsun..ehuheueuheu:D:D:D
-
250 uzunları 63deen sattım...kısada hala bekliyorumm..üww de üww..sisteme uysaymışık..
-
Sistem. Son 3 Sinyal. Son long sinyali ögle arası geldi.
Bu sinyalin zarar ettireceğini düşünüyorum. Ama mecburen uydum.
[URL="http://img10.imageshack.us/i/vobsystemnb.png/"][IMG]http://img10.imageshack.us/img10/3451/vobsystemnb.png[/IMG][/URL]
-
[quote=SEYYAH;172586]asti la 1 dk lık mı trade etsek acaba MTX te :D[/quote]
la gülme..dün bahsettiğim sistem, 1dklık barda ayda ortalama 20 işlem yaptırıyo..ve iki ayda %22 yapmış..ama MTX de eski 1 dakikalık datalar olmadığı için geçmişte ne halt etmiş bilemiyorum....1 dakikalık bir sistem var ve ayda sadece 20 işlem yapıyo dese biri, SLA derdim.. (service level agreement)...ama oluyomış işte;)
-
Report,
10 dk, sis alış, indik alış, mom fena deel, durum mom hızına ihtiyaç var,
60 dk, sis satış, indik biri satış, biri alış, mom geberik,600 ve üstüne adam olur,
-
graflarda OBO mu oluşuyor, yoksa bizim öyle düşünmemizi mi istiyorlar..:)
-
xau/usd gol olur tahminim ... karlı sl .. ve tp yazılı .. iyiymiş patronaj .. .ehuehe:D
-
yunanistan olayı....
bundan iki ay önce basladı...yunan bankaları...avrupa birliginden aldıkları kredilerle....bizde ve...baska ülkelerde baska bankalara girdiler....
bu kredilerin geri dönüşü iki ay önce tıkandı....yazmıştım bunu....
AB bu şımarıklıgı bırak dedi....secim oldu...sosyalistler geldi...AB iyice bastırdı....
notu düşürdüler....
-
[quote=Astatin;172603]la gülme..dün bahsettiğim sistem, 1dklık barda ayda ortalama 20 işlem yaptırıyo..ve iki ayda %22 yapmış..ama MTX de eski 1 dakikalık datalar olmadığı için geçmişte ne halt etmiş bilemiyorum....1 dakikalık bir sistem var ve ayda sadece 20 işlem yapıyo dese biri, SLA derdim.. (service level agreement)...ama oluyomış işte;)[/quote]
asti 2 ayda %22 ne demek oluyor yani? güncel pıvanlan 13/14 bin pıvan mı oluyor asti? asti senlen her konuda anlaşıyoruk fakat syst.test sonuçlarında aramızda feci bir itilaf var.bunu çözmemiz lazım asti.
MTX farklı hesaplıyordu kaybedince sermayeyi düşürüp oradan devam ediyordu filan fıstık bişeyler demiştin.yani MTX test sonuçları daha namuslu oluyor bu senin dediğine göre yanlış anlamadıysam.
oha lem! ve 1 takkalık hemide vay be...
lem moralim sıfır dün yıkıldım lem gece senle konuştuktan sonna.ben hala inanamıyorum lem yalan söölin deel mi sistemimi çalmak üçun?
-
[quote=selçuklu;172607]xau/usd gol olur tahminim ... karlı sl .. ve tp yazılı .. iyiymiş patronaj .. .ehuehe:D[/quote]
götür patronaj...yalnız tikkat..gece tahtada sl/tp brakma...boşluk oluyo küskülüyorlar...sl çalışıyo haşırt diye
-
[quote=QUEEN;172601]250 uzunları 63deen sattım...kısada hala bekliyorumm..üww de üww..sisteme uysaymışık..[/quote]
Bacım niye öle yaptın, yukardan satıp aşağıdan alsa idin, ben 875 den bile aldım puvan yapınca veriyorum, dün yazmıştım, sörf yapan falan diye,
-
[QUOTE=security;172611]Bacım niye öle yaptın, yukardan satıp aşağıdan alsa idin, ben 875 den bile aldım puvan yapınca veriyorum, dün yazmıştım, sörf yapan falan diye,[/QUOTE]
sinirliyim bugün..pank işlem oldu..düşmüyoo..ne yapalım..üwww