[quote=jerfin;172605]graflarda OBO mu oluşuyor, yoksa bizim öyle düşünmemizi mi istiyorlar..:)[/quote]
bir onceki oboya inansaydik halimiz dumandi. tutabilir de tutmayabilir de:::
Printable View
[quote=jerfin;172605]graflarda OBO mu oluşuyor, yoksa bizim öyle düşünmemizi mi istiyorlar..:)[/quote]
bir onceki oboya inansaydik halimiz dumandi. tutabilir de tutmayabilir de:::
[quote=SEYYAH;172609]asti 2 ayda %22 ne demek oluyor yani? güncel pıvanlan 13/14 bin pıvan mı oluyor asti? asti senlen her konuda anlaşıyoruk fakat syst.test sonuçlarında aramızda feci bir itilaf var.bunu çözmemiz lazıma sti.
MTX farklı hesaplıyordu kaybedince sermayeyi düşürüp oradan devam ediyordu filan fıstık bişeyler demiştin.yani MTX test sonuçları daha namuslu oluyor bu senin dediğine göre yanlış anlamadıysam.
oha lem! ve 1 takkalık hemide vay be...
lem moralim sıfır dün yıkıldım lem gece senle konuştuktan sonna.ben hala inanamıyorum lem yalan söölin deel mi sistemimi çalmak üçun?[/quote]
eüzü billahi..ya bi dah anlatayım...:)
10 kontratın var...Önce 3000 puan kaybet sonra 6000 puan kazan...MS ci arkadaşların yazdığından anladığım kadarıyla, MS bu durumda 3000 puan kar gösteriyor...
Oysa 3000 puan kaybedince paranda 3000 e düştü...6000 puan kazanıncada paran 6000 e çıktı..yani ana paradasın aslında...
MTX simülasyonu ana paradasın diyor..ama MS 3000 puan kardasın diyor..oysa ana paradasın.. (MS i kendim deneemdim, forumdakilerin dediklerindne annadığım kdarıyla diyorum)
[quote=jani;172608]yunanistan olayı....
bundan iki ay önce basladı...yunan bankaları...avrupa birliginden aldıkları kredilerle....bizde ve...baska ülkelerde baska bankalara girdiler....
bu kredilerin geri dönüşü iki ay önce tıkandı....yazmıştım bunu....
AB bu şımarıklıgı bırak dedi....secim oldu...sosyalistler geldi...AB iyice bastırdı....
notu düşürdüler....[/quote]
peki bununla bizim ilişkimiz nedir....
bizde malda iseler....satarlar....ilk 65 500 den asagı gelişimizin sebeblerinden biri olarak bunu ileri sürmüştüm....
sattılar mı tümünü o düşüşte....BİLEMEYİZ....
[QUOTE=nunu;172613]bir onceki oboya inansaydik halimiz dumandi. tutabilir de tutmayabilir de:::[/QUOTE]
doğru söylüyon nunum.. başarısız OBOlar insana ters takla attırıyor..üüüüüü
Yani pambık, olayın başka bir boyutu, MTX in simülasyon sonucu ile MS simülasyon sonucu arasında bir kıros referıns yok..yani MTX de 1 kaldıraçla %10 kazanmak demek, MS de 6000 puan kazandın demek değil..arada hangi işlemleri yaptığın önemli...Mesela MS e göre 50000 puan kazanmış olabilirsin..ama gerçekte batmış olabilirsin.. :) (misal sistemin önce -6000 puan yaptı, sonra artı 50000 puan yaptı...MS de 44000 puan kardasın, ama aslında battın.. MS sana kardasın diyo ama MTX battın diyo..MTX acı söylüyo yani..çok pis ağızı var...(Tekrar ediyorum: MS yorumcularının yalancısıyım..ben MS kullanmadım hiç)
[QUOTE=SEYYAH;172609]lem moralim sıfır dün yıkıldım lem gece senle konuştuktan sonna.ben hala inanamıyorum lem yalan söölin deel mi sistemimi çalmak üçun?[/QUOTE]
Seni de mi ağına düşürdü asti .dng
Asti uzak dur pambıktan zaten küresel ısınma yeteri kadar üstüne gidiyor.
[quote=Astatin;172614]eüzü billahi..ya bi dah anlatayım...:)
10 kontratın var...Önce 3000 puan kaybet sonra 6000 puan kazan...MS ci arkadaşların yazdığından anladığım kadarıyla, MS bu durumda 3000 puan kar gösteriyor...
Oysa 3000 puan kaybedince paranda 3000 e düştü...6000 puan kazanıncada paran 6000 e çıktı..yani ana paradasın aslında...
MTX simülasyonu ana paradasın diyor..ama MS 3000 puan kardasın diyor..oysa ana paradasın.. (MS i kendim deneemdim, forumdakilerin dediklerindne annadığım kdarıyla diyorum)[/quote]
Aynen öyle... Benim de MS'de en gıcık olduğum nokta bu. Hesaba göre yazdığım sistem köşeyi döndürmüş ama sermaye eğrisine bir bakıyorum 2 yılda 4 kez arka arkaya toplam 6.000 puandan fazla Pala ile akraba olmuşuz, gerçekte sermaye sıfırlanmış. MS testlerinde sermaye eğrisine bakmak son puana bakmaktan her zaman daha mantıklı.
Ben MTX kullanmıyorum ama anladığım kadarıyla MTX de testlerde sürekli full sermaye ile oynatıyor, hatta piramit falan yapıyor... O da sakat... Yok mudur şu piyasada adam gibi test yapan bir program yaw ???
[quote=jerfin;172616]doğru söylüyon nunum.. başarısız OBOlar insana ters takla attırıyor..üüüüüü[/quote]
teyit almak gerekir belki de. obo ya da tobo, 4000 puan birakacaksa 2000 puani ile yetinmek gerekir diye dusunurum.
[QUOTE=Astatin;172614]eüzü billahi..ya bi dah anlatayım...:)
MTX simülasyonu ana paradasın diyor..ama MS 3000 puan kardasın diyor..oysa ana paradasın.. (MS i kendim deneemdim, forumdakilerin dediklerindne annadığım kdarıyla diyorum)[/QUOTE]
1000TL ile işlem yap. 3000 puan kaybettin 700TL kaldı 6000 puan kazandın 1300TLn oldu. MAtrikste de MSte de aynıdır. Full kaldıraca kanma zaten.
PEKİ...
yunanistanın...footsie ve daksa etkisi olurmu....hemide nasıl...
orada kredi donukluguna giren bankaları ölümüne satarlar....nitekim dün yunanistanla kredili bankalara....hem alamanlar hemdide bas deccal cıvıt ingilizler döşediler....
[quote=sazan;172602]Sistem. Son 3 Sinyal. Son long sinyali ögle arası geldi.
Bu sinyalin zarar ettireceğini düşünüyorum. Ama mecburen uydum.
[URL="http://img10.imageshack.us/i/vobsystemnb.png/"][IMG]http://img10.imageshack.us/img10/3451/vobsystemnb.png[/IMG][/URL][/quote]
Hımmmm.. Az kaldı sihirbaz :D:D:D (report: al sinyalim 1000 puan daha erken, amma bende toplam 1000 puan civarı iki hatalı sinyal olmuş iki gün önce...yoldayım geliyorum..mani olamayacaksın sihirbaz:..::..::..: teprik ederim ayrıca
[QUOTE=Astatin;172617]Yani pambık, olayın başka bir boyutu, MTX in simülasyon sonucu ile MS simülasyon sonucu arasında bir kıros referıns yok..yani MTX de 1 kaldıraçla %10 kazanmak demek, MS de 6000 puan kazandın demek değil..arada hangi işlemleri yaptığın önemli...Mesela MS e göre 50000 puan kazanmış olabilirsin..ama gerçekte batmış olabilirsin.. :) (misal sistemin önce -6000 puan yaptı, sonra artı 50000 puan yaptı...MS de 44000 puan kardasın, ama aslında battın.. MS sana kardasın diyo ama MTX battın diyo..MTX acı söylüyo yani..çok pis ağızı var...(Tekrar ediyorum: MS yorumcularının yalancısıyım..ben MS kullanmadım hiç)[/QUOTE]
Sistem sonuçlarına göre kaldıracını ayarlarsın önce -600 yapan sistemi kulalancaksan kontrat başı en az 700+600=1300TL ayırırsın olur biter. Bir de sonuçları ayıklarsın en çok toplamda ne kadar terse gelmişse o kadar temiant marjı koyarsın. Sorun olmaz.