bunlar haber bekliyo anlaşılan , durduk yere nie yükseldi bilen var mı ?
Printable View
bunlar haber bekliyo anlaşılan , durduk yere nie yükseldi bilen var mı ?
[quote=VOBiX;172621]1000TL ile işlem yap. 3000 puan kaybettin 700TL kaldı 6000 puan kazandın 1300TLn oldu. MAtrikste de MSte de aynıdır. Full kaldıraca kanma zaten.[/quote]
bu örnek hormonlu tokoba:..::..: sen teminatı boşver düz matematiksel bak.. 1000 TL de 3000 puan kaybettin, para 500 e düştü...sonra 6000 kazandın 1000 e çıktı...MTX 1000 TL n var diyor...MS puan hesabı yapıp 3000 puan kardamısın diyor? yoksa onu diyor ama overallın da 1000 mi diyor...öyleyse komik olur yaww...
[quote=security;172579]BU dönüşte 63200 görürsek poz dan çıkarım, aksi 64 kovalıyacam durm budur,
nedeni 60 lık direnç yemedi daha,[/quote]
[quote=security;172565]10 DK DA 62800 ve 62825 OLARAK İKİ DİBİMİZ VAR, ŞU AN İÇİN AYAKTA BURASI, TUTUYOR, MOM DESTEĞİ ACİL ŞART, DESTEK GELİYOR AMA MIZ MIZ, HAREKETLENDİĞİ AN, + 400 PUVAN EN AZ ÇIKARIZ, YUKARIDA 64 CİVARLARINDA MİNİ BİR OBO OLUŞACAK ŞİMDİ ONUN SAĞ OMUZUNDAYIZ, OBO NUN OLMASI ÇALIŞIP ÇALIŞMAMASI ÖNEMLİ DEĞİL, + 400 ,500 YAPSIN ÖNEMLİ OLAN BU, DAX SIN AŞAĞIDA YERİ KALMADI, YUKARI DENEMELERİ LONG LARA PARA YAPAR, BAŞARILI OLAMAZSA - SİDE YATAYA GİRER 5661 DESTEĞİNİ TEST EDEREK UÇURUMDAN DÖNDÜ ZİLLİ,[/quote]
Ahanda obo yorumu, bu oboların hepsi bozuldu, bozulmayacak tek obo devasal coni obo su oda 2012 de 11500-12000 civarından, onu da bozmak için coni şimdiden çalışıyor, gaz kesmesi bu yüzden, 10700-9700 veya10700 - 9300 arası yataya girecek, 1932 den gelen, 1982 de ivmelenen, 2008 de zirve yapan, dev obo, bunu yok edebilmesi için kapitalizmin devamı için, yataya girmek zorunda, yada çok hızlı 12000 leri geçmek zorunda, o hızlanır hızlanmasına ama, dünya dayanamaz döt atar, bu yuzden senaryo yatay, bizim ağanın korkusuz hoyratlığı bu yzden, coni aslında 105xx lere giderek, dötünü sağlama aldı, geçmiş graflarında kirli işlerine 12000 - 15000 seviyelerine 10000-10500 arası atak yapabiliyo,..
yatay dayız beyler yatayda, şimdi oturup yatay yereleri çalışalım, stc ler iyi iş yapar bu dönemlerde, 1 sene sürer,
[QUOTE=Astatin;172614]eüzü billahi..ya bi dah anlatayım...:)
10 kontratın var...Önce 3000 puan kaybet sonra 6000 puan kazan...MS ci arkadaşların yazdığından anladığım kadarıyla, MS bu durumda 3000 puan kar gösteriyor...
Oysa 3000 puan kaybedince paranda 3000 e düştü...6000 puan kazanıncada paran 6000 e çıktı..yani ana paradasın aslında...
MTX simülasyonu ana paradasın diyor..ama MS 3000 puan kardasın diyor..oysa ana paradasın.. (MS i kendim deneemdim, forumdakilerin dediklerindne annadığım kdarıyla diyorum)[/QUOTE]
Doğrudur ama bu yüzden MTX MS ye göre kısa vade de daha reel bence ama MTX in uzun vade de bir handikapını söyleyeyim;
Diyelim sen iki farklı sistemi kıyaslıyorsun... İkisi de saatlik diyelim 2006 başından beri test yaptın... Sistem A MTX de %3500 karlı gözüküyor , Sistem B ise %3000 karlı... Ama MS de baktın atıyorum sistem A 150.000 puan yapmış ama Sistem B 200.000 puan yapmış... Şimdi MTX e göre A yı MS ye göre B yi seçmen lazım... Bakıp inceliyorsun bu neden böyle diye, cevap MTX de piramit var :)
Şöyleki; [B]2006[/B] yılında Sistem A Sistem B den [B]2 kat fazla[/B] kazandırmış diyelim... MTX 2007 yılı başında hesaplamasında sistem a için sermayeyi 40 kontrat yapıyor ama sistem b için 20 kontrat... Bu tarihten sonra sistem B nin Sistem A nın getirisini yakalaması için diğer yıllarda onun iki katı kazanması gerekiyor... Biraz karışık oldu sanırım :)
Sistem A 2006 yılında 50.000 kazandırdı diyelim, sistem B ise 25.000... Bir sonraki sene Sistem A yine 50.000 kazandırdı ama sistem B75.000... İkisi de 100.000 puan ama MTX A daha karlı diyecektir... Çünkü 2007 kazanılan puanlar A için 40 la çarpılacak, B için 20 ile çarpılarak hesaplanacak... Bu tabiki tüm yıl aynı kontrattan gitmiyor her pozisyonda yeniden hesaplanıyor ama ben ortamala olarak söyledim...
Sözün özü, eğer uzun vadeli karşılaştırma yapırsak MS de ya MTX sonuçlarını excele atarak puan hesaplaması yapmalıyız... Çünkü MTX de ilk dönemlerde karlı olan sistemler daha iyiymiş gibi gözüküyor...
şimdi 10 dk da mom da nu ya gidiyoruz, genelde nu da olsa çift te yapsa fiyat bir öncekini geçer, önceki yüksek 625,
[QUOTE=Astatin;172629]bu örnek hormonlu tokoba:..::..: sen teminatı boşver düz matematiksel bak.. 1000 TL de 3000 puan kaybettin, para 500 e düştü...sonra 6000 kazandın 1000 e çıktı...MTX 1000 TL n var diyor...MS puan hesabı yapıp 300 puan kardamısın diyor? yoksa onu diyor ama overallın da 1000 mi diyor...öyleyse komik olur yaww...[/QUOTE]
MS ye göre 3000 puan kardasın :) (komisyon hariç)
[quote=Astatin;172623]Hımmmm.. Az kaldı sihirbaz :D:D:D (report: al sinyalim 1000 puan daha erken, amma bende toplam 1000 puan civarı iki hatalı sinyal olmuş iki gün önce...yoldayım geliyorum..mani olamayacaksın sihirbaz:..::..::..: teprik ederim ayrıca[/quote
Van mor taym. Keç mi if yu ken. .kom
[quote=enorton;172631]Doğrudur ama bu yüzden MTX MS ye göre kısa vade de daha reel bence ama MTX in uzun vade de bir handikapını söyleyeyim;
Diyelim sen iki farklı sistemi kıyaslıyorsun... İkisi de saatlik diyelim 2006 başından beri test yaptın... Sistem A MTX de %3500 karlı gözüküyor , Sistem B ise %3000 karlı... Ama MS de baktın atıyorum sistem A 150.000 puan yapmış ama Sistem B 200.000 puan yapmış... Şimdi MTX e göre A yı MS ye göre B yi seçmen lazım... Bakıp inceliyorsun bu neden böyle diye, cevap MTX de piramit var :)
Şöyleki; [B]2006[/B] yılında Sistem A Sistem B den [B]2 kat fazla[/B] kazandırmış diyelim... MTX 2007 yılı başında hesaplamasında sistem a için sermayeyi 40 kontrat yapıyor ama sistem b için 20 kontrat... Bu tarihten sonra sistem B nin Sistem A nın getirisini yakalaması için diğer yıllarda onun iki katı kazanması gerekiyor... Biraz karışık oldu sanırım :)
Sistem A 2006 yılında 50.000 kazandırdı diyelim, sistem B ise 25.000... Bir sonraki sene Sistem A yine 50.000 kazandırdı ama sistem B75.000... İkisi de 100.000 puan ama MTX A daha karlı diyecektir... Çünkü 2007 kazanılan puanlar A için X40, Biçin X20 olarak hesaplanacak... Bu tabiki tüm yıl aynı kontrattan gitmiyor her pozisyonda yeniden hesaplanıyor ama ben ortamala olarak söyledim...
Sözün özü, eğer uzun vadeli karşılaştırma yapırsak MS de ya MTX sonuçlarını excele atarak puan hesaplaması yapmalıyız... Çünkü MTX de ilk dönemlerde karlı olan sistemler daha iyiymiş gibi gözüküyor...[/quote]
yes...bunlar böyle..ama bence MTX in yaptığı burdada doğru...Sabit konrat değil, sabit riske göre işlem yapıyor çünkü..Yani mesela ben hep paramın 1/4 ü ile işlem yaparıma göre MTX yanıt veriyor..Oysa MS, ben anlamam 1/4 diyor.. :)
Yani misal 10 kontrat dönüyosun 24000 teminatla..Paran 100000 oldu...hala 10 kontrat dönüyorsam kaldıracım düştü te düştü..önemli olan riskini sabit tutmak kontratını değil..en önemli olansa para kazanmak..ehuheuehee
[quote=enorton;172631]Doğrudur ama bu yüzden MTX MS ye göre kısa vade de daha reel bence ama MTX in uzun vade de bir handikapını söyleyeyim;
Sistem A 2006 yılında 50.000 kazandırdı diyelim, sistem B ise 25.000... Bir sonraki sene Sistem A yine 50.000 kazandırdı ama sistem B75.000... İkisi de 100.000 puan ama MTX A daha karlı diyecektir... Çünkü 2007 kazanılan puanlar A için 40 la çarpılacak, B için 20 ile çarpılarak hesaplanacak... Bu tabiki tüm yıl aynı kontrattan gitmiyor her pozisyonda yeniden hesaplanıyor ama ben ortamala olarak söyledim...
Sözün özü, eğer uzun vadeli karşılaştırma yapırsak MS de ya MTX sonuçlarını excele atarak puan hesaplaması yapmalıyız... Çünkü MTX de ilk dönemlerde karlı olan sistemler daha iyiymiş gibi gözüküyor...[/quote]
sıyıracağım az kadı .dng
la bunun hangisinin sonuçları dovru bi ALLAHIN kulu desin arhadaş.
MTX mi dovru diyor MS mi?
şimdi 2440 puvan, yeter, ve flat momu beğenmedim, aşağıdan mallanacam, yada yukarıdan basacam, ara
[quote=sazan;172634][quote=Astatin;172623]Hımmmm.. Az kaldı sihirbaz :D:D:D (report: al sinyalim 1000 puan daha erken, amma bende toplam 1000 puan civarı iki hatalı sinyal olmuş iki gün önce...yoldayım geliyorum..mani olamayacaksın sihirbaz:..::..::..: teprik ederim ayrıca[/quote
Van mor taym. Keç mi if yu ken. .kom[/quote]
keçicem patron az kaldı inşallah:..::..::..::..: (keçmek : geçmek veya catchmek: yakalamak,,, sonuçta farketmez..yakalanmadan geçilmiyo...önce yakalamak lazım...ya bir kıpraşma Bay SAZAN, bi peşınt)..
Neden van mor taym patron...daha doğrusu neden mor... daha önce yakaladımmıki..yakaladımda haberimmi yok:..::..::..: ayrıca mor değil...morer...:D:D
[quote=SEYYAH;172637]sıyıracağım az kadı .dng
la bunun hangisinin sonuçları dovru bi ALLAHIN kulu desin arhadaş.
MTX mi dovru diyor MS mi?[/quote]
ikiside yanlış aslında.. doğru olan Neuroshell...hatta oda değil MATLAB..hatta oda değil.dng.dng.dnghaaaaaa bu arada, TOKOBA senin ML linkleri tırı çıktı haberin olsun..yazdım kenara eki puanını..test edip onaylamadığın linkleri nedne gönderiyon abi sağa sola..MATLAB linkinden Britney aplanın filmi çıktı..diyeyim ben sana...ciddiyim