sp yine not acikliyor.
Printable View
sp yine not acikliyor.
575 den kısadayım,
[QUOTE=Kennym;172626]bunlar haber bekliyo anlaşılan , durduk yere nie yükseldi bilen var mı ?[/QUOTE]
Hemi de +1000 puan makas.
[QUOTE=Astatin;172636]yes...bunlar böyle..ama bence MTX in yaptığı burdada doğru...Sabir konrat değil, sabit riske göre işlem yapıyor çünkü..Yani mesela ben hep paramın 1/4 ü ile işlem yaparıma göre MTX yanıt veriyor..Oysa MS, ben anlamam 1/4 diyor.. :)
Yani misal 10 kontrat dönüyosun 24000 teminatla..Paran 100000 oldu...hala 10 kontrat dönüyorsam kaldıracım düştü te düştü..önemli olan riskini sabit tutmak kontratını değil..en önemli olansa para kazanmak..ehuheuehee[/QUOTE]
Evet haklısın MTX sermaye risk oranını daha güzel yansıtıyor... Ama benim söylediğim farklı bir olay... Ben iki sistem karşılaştırıyorum... Birincisi ilk yıllarında süper getirmiş ama şimdi durağan, ikincisi ise ilk yıllarında durağan ama şimdi süper...
MTX ilk sistemi seç diyecek... Çünkü ilk yıllarında sermayeyi 3e 4 e katladı... Şimdi ilk sistem 1000 kazandırsa ikincisinin aynı başarı için 3000 -4000 kazandırması lazım... Ama MS toplama bakacak ve hangisi çok puan vermişse onu seçecek? Peki puanları da aynı çıktı diyelim, sen hangisini seçerdin? MTX e göre birincisini... Ama ben ikincisini seçerdim... Çünkü son yıllarda kar oranı artmış sistemin, dalga yapısı ile benzerlik göstermeye başlamış diye düşünürdüm...
[quote=SEYYAH;172637]sıyıracağım az kadı .dng
la bunun hangisinin sonuçları dovru bi ALLAHIN kulu desin arhadaş.
MTX mi dovru diyor MS mi?[/quote]
Bence hiçbiri.... Yani bu sistem testi işi yaş genel olarak....
Öyle bir sistem bulmuşsundur ki, ancak 40 yılda bir çarpılıyordur, onun dışında yılda 500.000 puan getiriyordur. O çarpıldığı yıl da tesadüfen 2009'dur. 2009 verileyle test edersin, bu berbat bir sistem diye atarsın.
Bir de başka bir sistem vardır, 40 yılda bir para getiriyordur, o da 2009'a denk gelmiştir. 2009 verileriyle denersin, aradığım sistem bu dersin, 2010'da Pala evine teşekkür çelengi gönderir...
[QUOTE=SEYYAH;172637]sıyıracağım az kadı .dng
la bunun hangisinin sonuçları dovru bi ALLAHIN kulu desin arhadaş.
MTX mi dovru diyor MS mi?[/QUOTE]
Abi felsefenin en eski sorusudur bu :) Doğru nedir???
[quote=enorton;172633]MS ye göre 3000 puan kardasın :) (komisyon hariç)[/quote]
buyur PAMBIK..MS; Hassan El Sabah gibi...dayıyo eroini puanı, zenginsin sanıyon..oysa batalı çok olmuş:::::::::
[QUOTE=Astatin;172629]bu örnek hormonlu tokoba:..::..: sen teminatı boşver düz matematiksel bak.. 1000 TL de 3000 puan kaybettin, para 500 e düştü...sonra 6000 kazandın 1000 e çıktı...MTX 1000 TL n var diyor...MS puan hesabı yapıp 3000 puan kardamısın diyor? yoksa onu diyor ama overallın da 1000 mi diyor...öyleyse komik olur yaww...[/QUOTE]
Asti bu nasıl matematik yawf? 1000TLde 3000 puan kaybedince para nasıl 500e düşüyor? 200TL sini palaya elkstra haraç mı veriyon.
Matriksten başlayalım ilk işlme 1000 puan zararla başlasan 600TL temiant 500TLye düşer. 500TLye ikinci işlemi yapamazsın. MTXde çuvallar burada. Bu yüzden temiantın olması gerekenden fazla olacak marj koyacaksın.
sistme testlerinin sadece sonucuna bakmak hayal bu yüzden işlemelrine bakacaksın. N3e kadar temiant marjı koyacağına karar vereceksin. Bu iş böyle.
[QUOTE=Strategist;172646]Bence hiçbiri.... Yani bu sistem testi işi yaş genel olarak....
Öyle bir sistem bulmuşsundur ki, ancak 40 yılda bir çarpılıyordur, onun dışında yılda 500.000 puan getiriyordur. O çarpıldığı yıl da tesadüfen 2009'dur. 2009 verileyle test edersin, bu berbat bir sistem diye atarsın.
Bir de başka bir sistem vardır, 40 yılda bir para getiriyordur, o da 2009'a denk gelmiştir. 2009 verileriyle denersin, aradığım sistem bu dersin, 2010'da Pala evine teşekkür çelengi gönderir...[/QUOTE]
Evet o yüzden çok fazla veri gerekir... Dün birisi neden 60dk ya da günlük sistemler kullanıyorsunuz diye sormuştu, sendin sanırım soran da, en büyük neden bu benim için...
60 dk altında malesef çok çok az veri var... :(
[QUOTE=Astatin;172600]ben anahtarcı olayım..eycesem enorton olsun...yada jerfin olsun..kız ismi gibi sanki...seyyah türbülans olsun..ehuheueuheu:D:D:D[/QUOTE]
eycesem=hsm
hüsnü mahalli olmasın...:)
[quote=VOBiX;172650]Asti bu nasıl matematik yawf? 1000TLde 3000 puan kaybedince para nasıl 500e düşüyor? 200TL sini palaya elkstra haraç mı veriyon.
Matriksten başlayalım ilk işlme 1000 puan zararla başlasan 600TL temiant 500TLye düşer. 500TLye ikinci işlemi yapamazsın. MTXde çuvallar burada. Bu yüzden temiantın olması gerekenden fazla olacak marj koyacaksın.
sistme testlerinin sadece sonucuna bakmak hayal bu yüzden işlemelrine bakacaksın. N3e kadar temiant marjı koyacağına karar vereceksin. Bu iş böyle.[/quote]
şşş TOKOBA, düz matemtiksel bak dedim daaaaa... 1000/600=1.66666666 (6 devirli periyodik sayı.dng) kontratla başladın.. Ayrıca Britney linki konusuna açıklık getirmedin hala :) O linkleri test etmedenmi gönderdin..ehuheheh..ha yok bile bile sana sürpriz olsun diye yaptım diyosan..sürpriz oldu...ehuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
[quote=enorton;172651]Evet o yüzden çok fazla veri gerekir... Dün birisi neden 60dk ya da günlük sistemler kullanıyorsunuz diye sormuştu, sendin sanırım soran da, en büyük neden bu beni için...
60 dk altında malesef çok çok az veri var... :([/quote]
Matriks firmasının bu verileri bir ücret karşılığı da olsa sağlıyor olması gerekir. Yani eski verileri sildiklerini hiç sanmıyorum. Bir yerlerde kesin saklıyorlardır...