-
[QUOTE=Astatin;172653]şşş TOKOBA, düz matemtiksel bak dedim daaaaa... 1000/600=1.66666666 (6 devirli periyodik sayı.dng) kontratla başladın.. Ayrıca Britney linki konusuna açıklık getirmedin hala :) O linkleri test etmedenmi gönderdin..ehuheheh..ha yok bile bile sana sürpriz olsun diye yaptım diyosan..sürpriz oldu...ehuuuuuuuuuuuuuuuuuuu[/QUOTE]
Anjo var sanmıştım sürpriz olsun dediydim. Kemm kümmm....
-
Zilliyle futursuz fdji, nöbeteleşe çalışıyorlar, görev paylaşımı var, sanki diturbtalar
-
[QUOTE=Strategist;172654]Matriks firmasının bu verileri bir ücret karşılığı da olsa sağlıyor olması gerekir. Yani eski verileri sildiklerini hiç sanmıyorum. Bir yerlerde kesin saklıyorlardır...[/QUOTE]
Valla turşusunu kuruyorlar heralde... Sistem otomatik olarak 8000 bardan fazla veri tutmuyor... Bunun kademesi neden 8000?? 80.000 neden değil... Mesela saatlikler de yavaş yavaş erimeye başladı... 2005 ortalarından beri bakabiliyordum ama şimdi 2006 marttan önceye gitmiyor... :( Bari biz kaydedelim grafikleri, MS gibi kendi yüklediğimiz grafikleri de açma gibi bir yer olsa... Neyse yaw, müşteri memnuniyeti sıfır... Bu söylediğim şeylerin yazılım açısından çok da zor olmayan şeyler olduğunu düşünüyorum ama neden yapılmaz merak ediyorum...
-
Benim yatırım görüşüm şudur. Bu işte açgözlü olmayacaksın. Aylık geçim miktarını belirleyeceksin. iki katını hedefleyeceksin. Geçim miktarın 1000TL ise 2000TL hedefleyeceksin.
Cuma günü temiantlar 700 olacağı için 700 üzerinden konuşacağım.
Kontrat başı 2000TL için 20,000 puana ihtyacın. 10 kontrat için 2000 puana . aylık ortlaması 2000 puan bir sistemi sürekli 10 kontratla kullanabilirsin. Mininmum 7000TL lazım.
Temiant marjını riskini vs koydun 15.000TL sermaye ile başladın mı sırtın yere gelemz.
bir ay 5000 puan aldın diyelim. 15,000TLn 20.000TL oldu 5000inin çekeceksin. 15,000TL ile 10 kontrat devam edeceksin.
Öbür ya 3,000 puandan 3,000TL zarar ettin diyelim. 12,000TL kaldı. üçüncü ay da 10 kontrat devame deceksin +4000TL kazandın. 1000TLni çekeceksin. Çektiğin paraları biriktir gayrimenkul al.
Zaten Gökhan da diyor 80 kontratın üstünde dönemeiyorum diyor. Bileşik getirilerin sadece hayali güzel. Ayrıca MTXde de olsa MSde de olsa bulduğunuz sistemin önümzüdeki ayualrda 5-10 bin puan zarar etmeyeceğinin garantsini kimse veremez. Ya da olağanüstü bir gelişme ile ertesi gün taban ya da tavana kilitleyip günbıyu çözülmeyen bir piyasada terste kalmayacağının garantisi yok. İşte o zarar olursa bileşik sermayeyi de tüketirsin ama ilk söylediğim yerdeki gibi çıkıntıları yaparsan o çıkıntılar yanına kar kalır.
O yüzden puan hesabına bakarım. Başta 10 kontrat için 15000TL koyarım.
İlk işlemlerde ardışık 8000 puan zarar etmediğim sürece 10 kontartla sürekli işlem yapabilirim. sistem testi de 50000 puan vermişse. 10 kontratla 50,000TLyi alırım. Ne piramitle uğraşırım ne sermaye eğrisi ile. Böyle basit düşünüyorum ben.
-
foruma gene bağlanamıyorum, son poz satıştayım, hedefim 62330, yereleri, emme 63200 kırılırsa,.....
-
10 dk sis satışta, indik satışta, mom aşağı ivmelendi,
60 direnç yemiş gözüküyor, zaten satıştaydı,
-
[QUOTE=security;172660]foruma gene bağlanamıyorum, son poz satıştayım, hedefim [B]62330[/B], yereleri, emme 63200 kırılırsa,.....[/QUOTE]
O nasıl hedef üç kağıtçı sistemciler gibi . 62325 ya da 62350 var elimzide. Seç beğen al. .dng
-
[quote=VOBiX;172659]Benim yatırım görüşüm şudur. Bu işte açgözlü olmayacaksın. Aylık geçim miktarını belirleyeceksin. iki katını hedefleyeceksin. Geçim miktarın 1000TL ise 2000TL hedefleyeceksin.
Cuma günü temiantlar 700 olacağı için 700 üzerinden konuşacağım.
Kontrat başı 2000TL için 20,000 puana ihtyacın. 10 kontrat için 2000 puana . aylık ortlaması 2000 puan bir sistemi sürekli 10 kontratla kullanabilirsin. Mininmum 7000TL lazım.
Temiant marjını riskini vs koydun 15.000TL sermaye ile başladın mı sırtın yere gelemz.
bir ay 5000 puan aldın diyelim. 15,000TLn 20.000TL oldu 5000inin çekeceksin. 15,000TL ile 10 kontrat devam edeceksin.
Öbür ya 3,000 puandan 3,000TL zarar ettin diyelim. 12,000TL kaldı. üçüncü ay da 10 kontrat devame deceksin +4000TL kazandın. 1000TLni çekeceksin. Çektiğin paraları biriktir gayrimenkul al.
Zaten Gökhan da diyor 80 kontratın üstünde dönemeiyorum diyor. Bileşik getirilerin sadece hayali güzel. Ayrıca MTXde de olsa MSde de olsa bulduğunuz sistemin önümzüdeki ayualrda 5-10 bin puan zarar etmeyeceğinin garantsini kimse veremez. Ya da olağanüstü bir gelişme ile ertesi gün taban ya da tavana kilitleyip günbıyu çözülmeyen bir piyasada terste kalmayacağının garantisi yok. İşte o zarar olursa bileşik sermayeyi de tüketirsin ama ilk söylediğim yerdeki gibi çıkıntıları yaparsan o çıkıntılar yanına kar kalır.
O yüzden puan hesabına bakarım. Başta 10 kontrat için 15000TL koyarım.
İlk işlemlerde ardışık 8000 puan zarar etmediğim sürece 10 kontartla sürekli işlem yapabilirim. sistem testi de 50000 puan vermişse. 10 kontratla 50,000TLyi alırım. Ne piramitle uğraşırım ne sermaye eğrisi ile. Böyle basit düşünüyorum ben.[/quote]
yada web üzerinden film sat:..::..::..::..::..::..: ne sistem ne stres:D:D
-
[QUOTE=Strategist;172619]Aynen öyle... Benim de MS'de en gıcık olduğum nokta bu. Hesaba göre yazdığım sistem köşeyi döndürmüş ama sermaye eğrisine bir bakıyorum 2 yılda 4 kez arka arkaya toplam 6.000 puandan fazla Pala ile akraba olmuşuz, gerçekte sermaye sıfırlanmış. MS testlerinde sermaye eğrisine bakmak son puana bakmaktan her zaman daha mantıklı.
[B]Ben MTX kullanmıyorum ama anladığım kadarıyla MTX de testlerde sürekli full sermaye ile oynatıyor, hatta piramit falan yapıyor...[/B] O da sakat... Yok mudur şu piyasada adam gibi test yapan bir program yaw ???[/QUOTE]
MTX full sermaye ile oynatmıyor... Kaldıraçı seçebiliyorsun 10 da seçebilirsin 1 de, sana kalmış... Ama piramit yapıyor doğrudur...
-
[QUOTE=Astatin;172663]yada web üzerinden film sat:..::..::..::..::..::..: ne sistem ne stres:D:D[/QUOTE]
Gittigidiyordaki ahrddisk ilanalrına bakın piyasa fiyatından 20-50Tl pahalılar ama içlerinde sözsde hediye gerçekte satılan filmler var. Kültür bakanlığı ve AMPEC uyusun.
-
bugün sürekli sitede bağlantı kopukluğu yaşıyorum bi problem mi var? yoksa problem benim makine mi?
-
[QUOTE=SEYYAH;172637][COLOR="Red"]sıyıracağım az kadı [/COLOR].dng
la bunun hangisinin sonuçları dovru bi ALLAHIN kulu desin arhadaş.
MTX mi dovru diyor MS mi?[/QUOTE]
hee ben de sıyıracağım, kısır döngüye girmiş bu sistem tartışmalarından..:D:D