-
VOB Dünyasının şerefli insanları....ANladığım kadarıyla siteye sık sık saldırı oluyor. Hellim Fairgirl e destek atacak bir hacker kardeşimiz yok mu arada..Şu saldırganları bulup karşısaldırı yapacek..(Hellim de yapabiliyordur da, o Fairgirl odluğu için yapmaz, yada yapmaması lazım :))
-
[QUOTE=ordi;172666]bugün sürekli sitede bağlantı kopukluğu yaşıyorum bi problem mi var? yoksa problem benim makine mi?[/QUOTE]
Şu an hala saldırı yaşıyoruz. Blokaj çabasındayım bırakırsam erişim tamamen gidicek.
-
[quote=VOBiX;172662]O nasıl hedef üç kağıtçı sistemciler gibi . 62325 ya da 62350 var elimzide. Seç beğen al. .dng[/quote]
Vobiksim çizgi mtx te skalada ne gösteriyorsa onu yazıyorum, sen zaten kafanda çevirmişsin, spot endex si gibi yazıyorum, zaten orya kadar geldiğinde, trendde zamanda yürümüş oluyo, aslında o değer de üç aşaağı beş yukarı yapıyor, bu anlamda kademe yazmanın espirisi yok,
zaten satış larımı alışlarımı, yazıyorum, indiklerim de yazıyorum, her şey çıplak yani, para babası gibin deel, madein turkey,
-
350 short ... 200 puan haşırtoss... :)
-
sevgili hellim...
şarlatanlar okuyucusuz duruma düşmüşler....ha ha ha
-
[QUOTE=jerfin;172667]hee ben de sıyıracağım, kısır döngüye girmiş bu sistem tartışmalarından..:D:D[/QUOTE]
Pambııık ne uğraşıyorsun yawf. Jerfin sana kendi sistemini versin onu kullan. :D
Para saymakatan sistem testera filan vakit kalmıyormuş.
-
Allah yardımcımız olsun , Firewallarımıza zewal vermesin..
ulen lamerler saldırıp napacanız siteye gidin baska yerde oynayın , palanın uşakları
-
kolay gele arkadaşlar..
5 dk lıkların çarpılma mevsimi geldi gibi ?
60 dk ortalaması 2 kez denendi ve çalıştı gün içinde.
şuan için ortalama 62950 ye ulaştı ve 3.bir atak olursa dikkatli olmak lazım diye düşünüyorum..
64 bin üzerine atacak bi iştah görürsek yeniden long olmak gerekir.
yunan haberlerine rağmen sağlam durduğumuzuda bi kenara yazmak lazım..
-
[quote=VOBiX;172659]Kontrat başı 2000TL için 20,000 puana ihtyacın. 10 kontrat için 2000 puana . [B]aylık ortlaması 2000 puan bir sistemi sürekli 10 kontratla kullanabilirsin. Mininmum 7000TL lazım.[/B][/quote]
garantili hazır sistemin varsa alıyım:..: boşuna ekran bağımlısı olmayayım Astatin'in ifadesiyle balık rakısına anlaşırız ama bu balıkları bizzat ben zıpkınla çıkartacağım denizden artık balık mevsimi de geldi iyi olur:..:
-
[QUOTE=VOBiX;172674]Pambııık ne uğraşıyorsun yawf. Jerfin sana kendi sistemini versin onu kullan. :D
Para saymakatan sistem testera filan vakit kalmıyormuş.[/QUOTE]
he yaa öyle gereksiz şeylerle uğraşacak vaktim yok..:..:
pambık eskiden ne güzel EW analizleri, piyasa yorumları, graf analizler falan yapardı.. valla özledim ben o pambığı..üüü hadi asti ve enorton sistemle kafayı yediler.:D. pambığı da kaybediyoruz..
merak ediyorum aslında sistem kullanarak son 1 yılda totalde ne kadar kazandılar.. yada kaça katladılar paralarını.. harfiyen uysaydık şu kadar v.s. masalı anlatmadan ama..:)
-
sanırım baska vob sitelerinin saldırılarıdır bu , ucretlı sıtelerde olabılır .. cunku bu sitenın talebi , onları talebini dusuruyordur ondan bu sekılde etık dısı hareketlere gerek duyuyor zavallılar ...!
-
.
yaw ben şortluyum mu?
longluyum mu?
şaşırdım yaw :..:
.