[quote=security;172718]flat,[/quote]
ve long 550 indik sis, mom hepsi alışta, sörfe devam,
Printable View
[quote=security;172718]flat,[/quote]
ve long 550 indik sis, mom hepsi alışta, sörfe devam,
Seyyahım,
Sıyırma. Hem MTX dogru hem de MS.
At bir ADX(14) her iki ortamda da , sonrada başla incelemeye.
Dikkat edersen birebir aynı değiller. Nedeni de her iki ortamın kendi mantıkları ile aynı formulu kodlaması. Mesela biri Vilder'in Ma'sını kullanır (Ma hesaplarında) diğeri klasik bildik üssel Ma'yı.
Matrik'de indikatörlere bakarsan 3 adet CCI indikatörü olduğunu görürsün. İlk başta 1 idi sonra minik nüans farkları nedeni ile kullanıcılar diğerlerini de istediler. (Orjinalleri). Benzer durum üssel MA 'larda da var.
Görevin, eğer kabul edersen, eğer trading platformun olarak matriksi kullanacaksan sadece matriks sistem sonuçlarını geliştrmeye çalışmak, kabul etmez isen sen bilirsin. Bu kaset kendini 3 saniye içinde imha edecek.
[QUOTE=enorton;172715]Aga olmaz öyle şey eğer 5 dk lıksa farklı olması imkansız... Ama denemeden bilemem tabi :)[/QUOTE]
Olur yawf nedne olamsın. Kullandığı göstergenin MSteki hesabı ile MAtirksteki hesabı farklıysa bal gibi olur. Örnek CCI
FX200de başka
Matrikste başka
Üstelim bir CCIm var matriksin ayrı hesapladığı.
Birde CCIE var esignal versiyonu
60 lık atağa hazırlanıyor, 10 luğa benzemez, 60 lık şarjör en az 64 yapar,
shortların nie deli gibi poz kapadıgını bilen var mı ? 2000 den fazla poz kapandı.. ula bunlar bı oyun cevırıyo ama , brezilya dizisi gibi izlemedeyim pür dikkat. mariaya komplo kuruyolar herhalde...
vob..da dengeyi ykb bozuyor....alımlar yabancı........
makası açarak şorttan indirmek istiyorlar bence....
ama buna rağmen yeni şort açılıyor......şort-squeze devam ediyor...
ya çok cesurlar..ya bizim bilmediğimiz birşey biliyorlar..
herneyse bana göre ağa bu sefer kendi oyunuyla alta düşecek.....
vob tamamen yerlilerde
yabacı yok gibi
hayırdır inş
benc düşecek....hemde çok fene..
resmen asansör oldu piyasa..
bugün 63.600 den şort açtım.......
63.800-64.100 yukarda ağanın panik hedefi......
oraya atak yapabilirse su gibi kan akar....
way**...saatlikde sata geçti ziestem..15 lık alda amma..olsun lemm.şorrtt 500 den
bugün açılan şortlarala 1/2 şortum..
hergün bir parti şort.....
hafta sonu full........