-
[QUOTE=jani;172781]fxci...hosgeldin bitanem...dün yana döne seni aradım...iyisindir umarım...[/QUOTE]
savol guzu abeyim eyiyim sukur emme tatil modu yakamı bırakmayor üüü
Grafa baktım şöyle bişeyler var
629xx üstünde napcakları belli olmaz 634xx yeresine minimum gidebilir....
624xx 629xx arası lıkırtı yeresi......
624xx altında 614xx yeresine potans olur
-
vay a* .. siteye saldırıyolar hala.... kopup duruyrum ..
-
Dolareyide verdim her bi şeyi döktüm, ağaların kucağına, totel 3820 puvan, sona yaklaştıkça bakacağız, çıkamayan borsa düşer, düşemeyen borsa çıkar, coni dünyayı yunana teslim etmez efendi etmez, türke eder,.......
-
[quote=selçuklu;172786]vay a* .. siteye saldırıyolar hala.... kopup duruyrum ..[/quote]
yok..site bir saattir temiz...elfler Hellim Fairgirl e yardıma geldi.... ama senin bağnaltıya saldırıyo olabilirler patron, dikkat et:D
-
[QUOTE=Astatin;172788]yok..site bir saattir temiz...elfler Hellim Fairgirl e yardıma geldi.... ama senin bağnaltıya saldırıyo olabilirler patron, dikkat et:D[/QUOTE]
benim bağlantılar iyi patron .. zemin iyi .. :D:D:D
-
Şu Leman'ın klişe olmuş "küçük hanım küçük hanım dikkaaatttt" karikatürü ve sümbülzade'nin meşhurr şiiri aklıma geldi nedense şimdi......ehuheuheuhh..yarın için
-
patron yalnız vobda 5 dakikada 10-15 işlem yapardım... fx de yapamıyorum korkuyorum .. zemin kaygan orda .. ehueuhehue :D:D:D:D
-
[quote=selçuklu;172791]patron yalnız vobda 5 dakikada 10-15 işlem yapardım... fx de yapamıyorum korkuyorum .. zemin kaygan orda .. ehueuhehue :D:D:D:D[/quote]
yapma patron zaten..korku iyidir...:..::..: bi ara gece seansına başlayalım FX de..voborsa dan canlı yayın yaparız... hatta bir NZDJPY :) destanı yazarız belki:..::..::..: (destanın son kısmı hariç tabiki...üwwwwww)
-
[quote=selçuklu;172791]patron yalnız vobda 5 dakikada 10-15 işlem yapardım... fx de yapamıyorum korkuyorum .. zemin kaygan orda .. ehueuhehue :D:D:D:D[/quote]
selçuklu avatarın çok karizma olmuş:)
-
[quote=security;172787]Dolareyide verdim her bi şeyi döktüm, ağaların kucağına, totel 3820 puvan, sona yaklaştıkça bakacağız, çıkamayan borsa düşer, düşemeyen borsa çıkar, coni dünyayı yunana teslim etmez efendi etmez, türke eder,.......[/quote]
Security, aşağıya longlarını yazmaya başladı, gelirse long olacak tersine gideck, mersine gitmeyecek,
-
kapanış tahminim: 475..yarın açılış tahminim 450...ama arada bir binlik kademe farkı ilennn
-
[QUOTE=abdullah yıldız;172793]selçuklu avatarın çok karizma olmuş:)[/QUOTE]
sağolasın Abdullah ağbey .. :D:D