[I]aganın yapacak tek graf..ı kaldı...hızla 62.400 e inip...[/I]
[I]oradan 62.900 üstünde kapatması....[/I]
[I]yoksa durumu kötü.........[/I]
Printable View
[I]aganın yapacak tek graf..ı kaldı...hızla 62.400 e inip...[/I]
[I]yoksa durumu kötü.........[/I]
[quote=selçuklu;172797]sağolasın Abdullah ağbey .. :D:D[/quote]
olmuyo patron böyle yanıtlar..avatarın karizmasına uymuyor..şöyle şeyler demen lazım "berhudar ol evladım, bir kahve getir" veya alınganlar olabilir "berhudar ol" gibi karizma yanıtlar vermen lazım
[quote=boz ayı;172799][I]aganın yapacak tek graf..ı kaldı...hızla 62.400 e inip...[/I]
[I]yoksa durumu kötü.........[/I][/quote]
[I]Türkiyenin not artışına fazla güveniyor.....[/I]
[I]aga şımardı...bizi hafife alıyor.....[/I]
[I]dayak yeme zamanı geldi demek...:..:[/I]
[QUOTE=Astatin;172801]olmuyo patron böyle yanıtlar..avatarın karizmasına uymuyor..şöyle şeyler demen lazım "berhudar ol evladım, bir kahve getir" veya alınganlar olabilir "berhudar ol" gibi karizma yanıtlar vermen lazım[/QUOTE]
tamam astatin abicim .. teşekkür ederim .. :o:o:D:D:D
yunanistan için kötü haberler gelsede bizim piyasa olabildiğince soğukkanlı ve iyimser hareket ediyor maşallah !
mesela test edelim selçuklu patron...
"Sayın selçuklu bey, avatarınız çok karizmatik, derin bir metamorfoz var"
(ve cevabını alayım)
[QUOTE=Astatin;172806]mesela test edelim selçuklu patron...
"Sayın selçuklu bey, avatarınız çok karizmatik, derin bir metamorfoz var"
(ve cevabını alayım)[/QUOTE]
vay a* .. :D
kapadım...800 puanı aldım...
725 ilk longum, sırada 675 ve 525 var, dip nereyi bulursa oradan longlayacam, dayanak coni, yunana dünyayı yedirmez, bize yedirir, demekki bize daha güzellik var, gelişmekte olnlara ince ayar yapılıyor, rus önemli, biz önemliyiz, brasil önemli, mexcikoyu sağlama aldılar zaten, ukrain salla gitsin, satıldı alındı zaten,dubai de öle, dini bayrama denk getirildi, raslantrı olamaz, china önemli, ama biribirin ısırmaz bunlar,
Dowun 10230 vobun 62575 destekelri çalışıyor gibim. Yarın yine 63xxx gösterecekler gibim. Ssitemsel :dü:
[quote=selçuklu;172807]vay a* .. :D[/quote]
yanlış cevap..sana Z- notu verip PAMBIK ın yanına gönderiyorum..ayrıca hiç karizmaik değil bence avatar..dombili, gözleri pörtlemiş adamın teki, şapkayıda kesin kel diye takıyodur haaa:..::..:
tahvıl 9,10
dolar 1,510 oldu...