-
Bir net maili....Not: Kissinger ABD başknı olmadı hiç
[B][FONT=Times New Roman]Finlandiya eski Sağlık Bakanı Dr. Rauni Kilde’den domuz gribi hakkında çor cesur açıklama[COLOR=red].Domuz gribi aşısının bir aldatmaca olduğunu itirafa eden Dr. Kilde, “Bu aşı ile mümkün olduğunca dünya nüfusunun çoğu öldürülmek isteniyor” dedi.[/COLOR][COLOR=blue]Bu düşüncenin eski ABD Başkanlarından Henry Kissinger’e ait olduğunu söyleyen Dr. Kilde, 14-15 Mayıs 2009 tarihinde yapılan Bilderberg toplantısında bu kararın alındığını belirtti.Dr. Kilde, bir televizyona yaptığı açıklamasında, “ABD, hiçbir maddi kayıp yaşamadan hatta milyarlarca dolar kazanarak dünya nüfusunu üçte iki oranında azaltmayı hedeflemektedir” diye konuştu.[/COLOR]Dünya Sağlık Örgütü’ne domuz gribinin ölümcül bir salgın olduğu yönünde beyanda bulunması için baskı yaptıklarını belirten Rauni Kilde, “[COLOR=red]Böylece aşıyı tercihli değil zorunlu yapmak istiyorlardı. Özellikle hamile kadınların ve çocukların ilk önce aşı ile zorunlu tutulması gelecek nesilleri hedeflediğini göstermektedir” [/COLOR]açıklamasında bulundu.Finlandiya hükümetinin sınıflandırmayı kabul etmediğini ve hastalığın derecesini normal hastalık olarak gösterdiğini ifade eden Kilde sözlerini şöyle sürdürdü; “[COLOR=blue]Hiç kimse aşının bir yıl, beş yıl ya da 20 yıl sonra ne gibi etkilerinin olacağını bilmiyor: Mutlak kısırlık mı? Kanser mi? Ya da ölümcül herhangi bir hastalık mı?[/COLOR]” Dr. Rauni Kilde, “[COLOR=red]Amerikan yönetimi ileride bundan dolayı doğacak herhangi bir sıkıntıdan dolayı ilaç şirketlerine bir sorumluluk yüklenmemesi için şimdiden önlemini aldı ve onları tüm sorumluluklardan muaf tuttu. Bu bile işin ciddiyetini göstermeye yeter” dedi.[/COLOR][/FONT][/B]
-
[QUOTE=security;172838]+ 3900 pointle gün bitmiş ve yarına kısmen long olunmutur, sörfe devam,[/QUOTE]
bu 3900 pointi bugün mü yaptın..:confused::eek:
-
[QUOTE=Astatin;172841]Bir net maili....Not: Kissinger ABD başknı olmadı hiç
[B][FONT=Times New Roman]Finlandiya eski Sağlık Bakanı Dr. Rauni Kilde’den domuz gribi hakkında çor cesur açıklama[COLOR=red].Domuz gribi aşısının bir aldatmaca olduğunu itirafa eden Dr. Kilde, “Bu aşı ile mümkün olduğunca dünya nüfusunun çoğu öldürülmek isteniyor” dedi.[/COLOR][COLOR=blue]Bu düşüncenin eski ABD Başkanlarından Henry Kissinger’e ait olduğunu söyleyen Dr. Kilde, 14-15 Mayıs 2009 tarihinde yapılan Bilderberg toplantısında bu kararın alındığını belirtti.Dr. Kilde, bir televizyona yaptığı açıklamasında, “ABD, hiçbir maddi kayıp yaşamadan hatta milyarlarca dolar kazanarak dünya nüfusunu üçte iki oranında azaltmayı hedeflemektedir” diye konuştu.[/COLOR]Dünya Sağlık Örgütü’ne domuz gribinin ölümcül bir salgın olduğu yönünde beyanda bulunması için baskı yaptıklarını belirten Rauni Kilde, “[COLOR=red]Böylece aşıyı tercihli değil zorunlu yapmak istiyorlardı. Özellikle hamile kadınların ve çocukların ilk önce aşı ile zorunlu tutulması gelecek nesilleri hedeflediğini göstermektedir” [/COLOR]açıklamasında bulundu.Finlandiya hükümetinin sınıflandırmayı kabul etmediğini ve hastalığın derecesini normal hastalık olarak gösterdiğini ifade eden Kilde sözlerini şöyle sürdürdü; “[COLOR=blue]Hiç kimse aşının bir yıl, beş yıl ya da 20 yıl sonra ne gibi etkilerinin olacağını bilmiyor: Mutlak kısırlık mı? Kanser mi? Ya da ölümcül herhangi bir hastalık mı?[/COLOR]” Dr. Rauni Kilde, “[COLOR=red]Amerikan yönetimi ileride bundan dolayı doğacak herhangi bir sıkıntıdan dolayı ilaç şirketlerine bir sorumluluk yüklenmemesi için şimdiden önlemini aldı ve onları tüm sorumluluklardan muaf tuttu. Bu bile işin ciddiyetini göstermeye yeter” dedi.[/COLOR][/FONT][/B][/QUOTE]
Haberi burada... Kissenger için ABD dışişleri bakanı denmiş...
[url]http://www.timeturk.com/img-src=picsyenibb-3gif--Kilde--Grip-a%C5%9F%C4%B1s%C4%B1-milyonlar%C4%B1-%C3%B6ld%C3%BCrecek-_102873-haberi.html[/url]
-
geceye 63.575 den short girdim ben de..
dow bu gece artı kapatsa bile(ki şu an daha çok erken), biz sabah 1000 point artı gap yesek bile.. öğleye kalmaz gapını kapatır ve bugünkü kapanış seviyelerine iner.. bunu da not edin bir yere..:D
-
[QUOTE=security;172838]+ 3900 pointle gün bitmiş ve yarına kısmen long olunmutur, sörfe devam,[/QUOTE]
Kontrat başına +3900 puan mı yoksa toplam 3900 puan mı? Yani 39 kontratla 100 puandan 3900 gibi mi?
-
[quote=jerfin;172844]geceye 63.575 den short girdim ben de..
dow bu gece artı kapatsa bile(ki şu an daha çok erken), biz sabah [B][COLOR=red]1000 point artı gap yesek[/COLOR][/B] bile.. öğleye kalmaz gapını kapatır ve bugünkü kapanış seviyelerine iner.. bunu da not edin bir yere..:D[/quote]
[COLOR=black][B]Demek yine bana hüsran
Bana yine hasret var
Yine bana esmer günler düştü eyvah
Yine bana hüsran bana yine hasret var
Yine bana sensiz günler düştü üüü
[/B][/COLOR]
-
[quote=ordi;172825]yarın shortçu kıyımı mı var?[/quote]
Ayulara kıymayın efendiler..üüü
-
[QUOTE=ERGEN;172846][COLOR=black][B]Demek yine bana hüsran
Bana yine hasret var
Yine bana esmer günler düştü eyvah
Yine bana hüsran bana yine hasret var
Yine bana sensiz günler düştü üüü
[/B][/COLOR][/QUOTE]
senin için; piyasa düşse de hüsran, çıksa da hüsran.:::
şuna bak yaa kısaları fulleyemedim diye ağıt yakıyor..:..:.dng
-
[QUOTE=Astatin;172841]Bir net maili....Not: Kissinger ABD başknı olmadı hiç
[/QUOTE]
Buraya saldıran ezik çocukalr gibi bir de HOAX Mail bebeleri var. Bunalr gündmedeki oalylarla ilgili uydurma mailler hazırlayıp sağa soal forward ediyorlar. yok efenim neymiş hasta bir kzımız varmış. Microsoft da bu mail kaç kişiye ulaşırsa kişi başına ödeme yapacakmış vs vs... Danone haberinde de uydurmuşalr haberi sonra bir üniversitenin sitesinden profun adını soyadını alıp yazmışalr. Adamın mailden ahberi yok mahkemelik filan olmuş.
Neyse bu bebelerin amacı forward maillerin altında kalan onlarca mail adrewsini toplayıp satmak. Toplu mail adresleri vs vs.
VOBla ilgili bir haber uydurup yaysalar oradan topladıkalrı mailleri de 1000 VObcunun maili diye pazarlarlar. Örneğin sistem satanalra.
Halkım da iyiniyetinden inanıp sağa sola forwardlar bunlara. Bu maillerin en meşhuru da Çin Tılsımıdır. Bum maili en az 10 kişiye yollmazsan taş olursun vs diyip korkutur.
Önce doğruluğunu araştırmak gerekir. Onmdan sonra isteğe göre sağa sola iletilebilir.
-
[quote=jerfin;172848]senin için; piyasa düşse de hüsran, çıksa da hüsran.:::
şuna bak yaa kısaları fulleyemedim diye ağıt yakıyor..:..:.dng[/quote]
Belkide fullenmiştir..:)
-
[QUOTE=VOBiX;172849]
Önce doğruluğunu araştırmak gerekir. Onmdan sonra isteğe göre sağa sola iletilebilir.[/QUOTE]
Bu haber doğru ama :)
-
[QUOTE=ERGEN;172850]Belkide fullenmiştir..:)[/QUOTE]
hayırlı olsun o zaman..:)))