-
[QUOTE=abka;16716]arkadaşlar oran olarak değil..miktar olarak soruyorum...yılda vob tan 20.000 dolardan fazla net kazanan kaç kişi acaba..çünkü kendini kasmadan garantiden bir dostum 6 ayda en az bu kadar kazanıyor..genelde 1-15 temmuzda alıp 15 ocakta satıyor..[/QUOTE]
bir milyon dolara bu kadar kazanıyorsa az kazanıyor demektir...
10 bin dolara kazanıyorsa süper kazanıyor demektir....
ne kazandığı değil ortalama yüzde kaç kazandığı önemli kanımca....
-
[QUOTE=abka;16716]arkadaşlar oran olarak değil..miktar olarak soruyorum...yılda vob tan 20.000 dolardan fazla net kazanan kaç kişi acaba..çünkü kendini kasmadan garantiden bir dostum 6 ayda en az bu kadar kazanıyor..genelde 1-15 temmuzda alıp 15 ocakta satıyor..[/QUOTE]
bir milyon dolara bu kadar kazanıyorsa az kazanıyor demektir...
ne kazandığı değil ortalama yüzde kaç kazandığı önemli kanımca....
-
[QUOTE=mbm;16718]bir milyon dolara bu kadar kazanıyorsa az kazanıyor demektir...
ne kazandığı değil ortalama yüzde kaç kazandığı önemli kanımca....[/QUOTE]50.000 dolara 20.000 kazanıyor..her sene mutlaka kazanıyor..bazen 50.000 e 50.000 kazandığıda oluyor..2003 ve 2005 de...
-
[QUOTE=mbm;16718]bir milyon dolara bu kadar kazanıyorsa az kazanıyor demektir...
ne kazandığı değil ortalama yüzde kaç kazandığı önemli kanımca....[/QUOTE]50.000 dolara 20.000 kazanıyor..her sene mutlaka kazanıyor..bazen 50.000 e 50.000 kazandığıda oluyor..2003 ve 2005 de...
-
[IMG]http://www.voborsa.com/resim/djgnluk.png[/IMG]
-
[IMG]http://www.voborsa.com/resim/djgnluk.png[/IMG]
-
[QUOTE=bull market;16717]2. dalga düşüş start alacak diyorsunuz öylemi? hedef neresi olur, şelalenin dibi 43500 olurmu mesela ?[/QUOTE]
wallla bullmarket hedef atmaca olur....
izleyip görmek lazım....
yukarıda 47300 kemikleştide.. aşagıda neresi olur bilmem...
yada aşagısı olurmu....
ben hala vadelideki şu saatlik ve günlük olası uyumsuzlukları ekarte etmeden nötrüm...
su aşagı yöne akıyor ve bizde o yöne takıldık... ama çok rahat değilim....
tepede uyumsuzluk olup aşagı dönseydi daha rahat olurdum...
55000 denki düşüş gibi...
-
[QUOTE=bull market;16717]2. dalga düşüş start alacak diyorsunuz öylemi? hedef neresi olur, şelalenin dibi 43500 olurmu mesela ?[/QUOTE]
wallla bullmarket hedef atmaca olur....
izleyip görmek lazım....
yukarıda 47300 kemikleştide.. aşagıda neresi olur bilmem...
yada aşagısı olurmu....
ben hala vadelideki şu saatlik ve günlük olası uyumsuzlukları ekarte etmeden nötrüm...
su aşagı yöne akıyor ve bizde o yöne takıldık... ama çok rahat değilim....
tepede uyumsuzluk olup aşagı dönseydi daha rahat olurdum...
55000 denki düşüş gibi...
-
17.35 te sanırım petrol verileri var, sert hareketler olabilir. Önce aşağı sonra yukarı. yada tersi, yada hepten aşağı.
-
17.35 te sanırım petrol verileri var, sert hareketler olabilir. Önce aşağı sonra yukarı. yada tersi, yada hepten aşağı.
-
yarın zarar edeyim direk vob a veda edecegim..ne varsa garantiye gömecegim.....ocaga kadar bekliyeceğim...1 sene önce dediğimi yapmış olacağım..
-
yarın zarar edeyim direk vob a veda edecegim..ne varsa garantiye gömecegim.....ocaga kadar bekliyeceğim...1 sene önce dediğimi yapmış olacağım..