dün emtiaya sert düşmüş..
ona göre..
Printable View
dün emtiaya sert düşmüş..
ona göre..
patron ofise dönmedinmi hala :)
napıyoruz bu akşama bi yaz bakalım :)
[quote=The Tatar;353467]büyük beklentiyle uzun vade analizi yapmak bana yaramıyor patron,o çapta bi kapital yok zira :)
bikaç günlük hareketlerden faydalanmaya çalışıyoruz işte ki ondada başarılı değiliz kurban bayramından beri..:([/quote]
Yemişim VOB'u patron... Şampiyonluk kutlamalarına hazırlanmaya başladın mı onu söyle sen... .lelele
saygı ve hörmetler patronlar :D:D:D.... özledim . .yakında inşallah ... gelecem .... en derin saygı ve hörmetlermile ... en güzel pointler sizlerin olsun .......:o:o
[QUOTE=selçuklu;353473]saygı ve hörmetler patronlar :D:D:D.... özledim . .yakında inşallah ... gelecem .... en derin saygı ve hörmetlermile ... en güzel pointler sizlerin olsun .......:o:o[/QUOTE]
patron hoşgeldin,sefalar getirdin..
en kısa sürede temelli dön artık .lelele
[QUOTE=The Tatar;353477]patron hoşgeldin,sefalar getirdin..
en kısa sürede temelli dön artık .lelele[/QUOTE]
inşallah abi .. işleri toparlayayım..gelecem ..... astiprofa stro babaya herkese selamlar .....:D:D.lelele.lelele+.+.
Ex tüpo tavan olmadı mı daha? :D
[QUOTE=Strategist;353471]Yemişim VOB'u patron... Şampiyonluk kutlamalarına hazırlanmaya başladın mı onu söyle sen... .lelele[/QUOTE]
hazırız patron,geçen hafta maça gelecektik cumartesi bi cenaze bi doğum çıkınca iptal oldu..
geçen sene aldığım bayrak ne yazıkki kullanılamamıştı bu sene asıcaz inşallah balkona .lelele
bizim buradada çoğunluk karadenizli ama du bakalım hedef tahtasına çevirmezler inşallah bizim balkonu :)
bu dow toparlarda yarın 87 bin üstünemi çıkarız yoksa kayıp artarda 85 e doğrumu graşırız ?
işte bütün mesele :)
cevaplar plizz :)
[quote=Sekube;353481]Ex tüpo tavan olmadı mı daha? :D[/quote]
Ne enerji var di mi? Endeks taşımak kolay mı??.dng
[B][U][SIZE=4][COLOR=sienna]İYİ AKŞAMLAR....brv.brv+.+.[/COLOR][/SIZE][/U][/B]
Adam işini son dk yapıyor.Bankalar iyi verdiler...85800 de düşerse attığım grafikteki senaryo dutabilir...
[quote=The Tatar;353483]bu dow toparlarda yarın 87 bin üstünemi çıkarız yoksa kayıp artarda 85 e doğrumu graşırız ?
işte bütün mesele :)
cevaplar plizz :)[/quote]
83000 olsun, sonrası Allah kerim..dng.dng