-
[quote=teo;19045]Bendekılerını okumadıysanız verebılırm tekrar almanıza gerek yok,sızdekılerde bende yoksa bende sızden almak ısterım...
Sevgıler..[/quote]
2002-2003 yılından dergiler duruyor...
Ancak makaleler ve diğer ms çalışmalarım 3 yıl önce pc çöktüğü için hepsi gittiydi...üüü
Uzun bir süredir de ilgilenmiyorum traders.com la...
Sadece seykota.com u izlemeye çalışıyorum... (trading tribe)
Not: Bu arada sizin bu forumda yazdığınız (yada hisse.net karıştırıyor olabilirim) arşivinizden baya yazı indirmiştim. Bir kez daha teşekkür ederim paylaşımınız için.
-
[quote=teo;19045]Bendekılerını okumadıysanız verebılırm tekrar almanıza gerek yok,sızdekılerde bende yoksa bende sızden almak ısterım...
Sevgıler..[/quote]
2002-2003 yılından dergiler duruyor...
Ancak makaleler ve diğer ms çalışmalarım 3 yıl önce pc çöktüğü için hepsi gittiydi...üüü
Uzun bir süredir de ilgilenmiyorum traders.com la...
Sadece seykota.com u izlemeye çalışıyorum... (trading tribe)
Not: Bu arada sizin bu forumda yazdığınız (yada hisse.net karıştırıyor olabilirim) arşivinizden baya yazı indirmiştim. Bir kez daha teşekkür ederim paylaşımınız için.
-
iyice suyunu çıkardı yurtdışı da bu sıralar...
sahte sahte düşüşler.....
şuan 11855.. en düşük 11843 ü gösterdi...
dow açılırken veya açılmaya yakın nerde olacaklar....
bir bakalım....
-
iyice suyunu çıkardı yurtdışı da bu sıralar...
sahte sahte düşüşler.....
şuan 11855.. en düşük 11843 ü gösterdi...
dow açılırken veya açılmaya yakın nerde olacaklar....
bir bakalım....
-
Sn teo verdiğiz bilgiler için çok teşekkürler,
mümkünse 5 dk lıklarda pozisyon çıkışı için tavsiye ettiğiniz ''parsar'' ın default değerlerini ''adım ve max adım''verebilirmisiniz,
teşekkür ederim...
-
Sn teo verdiğiz bilgiler için çok teşekkürler,
mümkünse 5 dk lıklarda pozisyon çıkışı için tavsiye ettiğiniz ''parsar'' ın default değerlerini ''adım ve max adım''verebilirmisiniz,
teşekkür ederim...
-
[QUOTE=teo;19050]SAyın hdioxyde, bu makaleyı bende okumustum, bu nedenle aynı anda yukarıda RAV'ı onermışım,Ama Adx çok yönlü kullanışı vardır,ADXR veya DI-,DI+ nın ADX ı kesmesı ıle oncü sinyal alınabilmektedir,bu nedenle sadece hızlı olması nedenıyle RAV'I tercih etmiyorum...[/QUOTE]
Benim ADX ile ilgili çalışmalarım sırasında farkettiğim setuplardan biri de şöyleydi.
adx<25 ve adx<di+ ve adx<di- olduğunda eğer dx de adx'i alttan yukarı doğru keserse o an di+>di- ise yukarı di+<di- ise aşağı bir trendi hemen başında yakalayabiliyorsunuz.
çok az sinyal veren bu sistemde adx ne kadar küçük ise o kadar güçlü bir trend oluyor.
bu arada RAV göstergesini adının açılımını yazabilir misiniz?
-
[QUOTE=teo;19050]SAyın hdioxyde, bu makaleyı bende okumustum, bu nedenle aynı anda yukarıda RAV'ı onermışım,Ama Adx çok yönlü kullanışı vardır,ADXR veya DI-,DI+ nın ADX ı kesmesı ıle oncü sinyal alınabilmektedir,bu nedenle sadece hızlı olması nedenıyle RAV'I tercih etmiyorum...[/QUOTE]
Benim ADX ile ilgili çalışmalarım sırasında farkettiğim setuplardan biri de şöyleydi.
adx<25 ve adx<di+ ve adx<di- olduğunda eğer dx de adx'i alttan yukarı doğru keserse o an di+>di- ise yukarı di+<di- ise aşağı bir trendi hemen başında yakalayabiliyorsunuz.
çok az sinyal veren bu sistemde adx ne kadar küçük ise o kadar güçlü bir trend oluyor.
bu arada RAV göstergesini adının açılımını yazabilir misiniz?
-
ben uzunlarımı kaptırmam...
yön yukarıdır...[B]benim açımdan...[/B]
düşsede beklerim.....
-
ben uzunlarımı kaptırmam...
yön yukarıdır...[B]benim açımdan...[/B]
düşsede beklerim.....
-
[QUOTE=hdioxyde;19057]Benim ADX ile ilgili çalışmalarım sırasında farkettiğim setuplardan biri de şöyleydi.
bu arada RAV göstergesini adının açılımını yazabilir misiniz?[/QUOTE]
range action verification index (RAVI)
RAVI = Absolute value (100 x (7-SMA-65-SMA)/65-SMA)
gunluklerde, haftalık ıse 7 yerıne 10 ,65 yerıne 13 olmalı,
Ama yukarıda kullanım sekıl nedenı ıle Adx tercıh nedenım,sızınde belırtmıs oldugunuz gıbı ADXR,DI+,DI- kesmelerıde oncu olabılıyor...
-
[QUOTE=hdioxyde;19057]Benim ADX ile ilgili çalışmalarım sırasında farkettiğim setuplardan biri de şöyleydi.
bu arada RAV göstergesini adının açılımını yazabilir misiniz?[/QUOTE]
range action verification index (RAVI)
RAVI = Absolute value (100 x (7-SMA-65-SMA)/65-SMA)
gunluklerde, haftalık ıse 7 yerıne 10 ,65 yerıne 13 olmalı,
Ama yukarıda kullanım sekıl nedenı ıle Adx tercıh nedenım,sızınde belırtmıs oldugunuz gıbı ADXR,DI+,DI- kesmelerıde oncu olabılıyor...
-
Forumları dolaştım biraz sentiment olumsuz çoğunluk aşağı konusunda hemfikir gibi. Bunu yukarı tepki için öncü gösterge olarak almak gerek bence. EFG dipten satış yapıyor yine bunu da öncü gösterge olarak not ettim. PSAR alta geçti bunu da not ettim.
-
Forumları dolaştım biraz sentiment olumsuz çoğunluk aşağı konusunda hemfikir gibi. Bunu yukarı tepki için öncü gösterge olarak almak gerek bence. EFG dipten satış yapıyor yine bunu da öncü gösterge olarak not ettim. PSAR alta geçti bunu da not ettim.
-
[QUOTE=sentinus;19062]Forumları dolaştım biraz sentiment olumsuz çoğunluk aşağı konusunda hemfikir gibi. Bunu yukarı tepki için öncü gösterge olarak almak gerek bence. EFG dipten satış yapıyor yine bunu da öncü gösterge olarak not ettim. PSAR alta geçti bunu da not ettim.[/QUOTE]
çok dolaşmanıza gerek yok....
biraz üstte yurtdışı sahte düşüyor,yön yukarıdır diye defalarca yazdım...
he heeee:)
-
[QUOTE=sentinus;19062]Forumları dolaştım biraz sentiment olumsuz çoğunluk aşağı konusunda hemfikir gibi. Bunu yukarı tepki için öncü gösterge olarak almak gerek bence. EFG dipten satış yapıyor yine bunu da öncü gösterge olarak not ettim. PSAR alta geçti bunu da not ettim.[/QUOTE]
çok dolaşmanıza gerek yok....
biraz üstte yurtdışı sahte düşüyor,yön yukarıdır diye defalarca yazdım...
he heeee:)
-
slm ,arkadaşlar
futureleri canlı izliyecegim site varmı acaba ?
-
slm ,arkadaşlar
futureleri canlı izliyecegim site varmı acaba ?
-
[url]http://www.eltee.de/quotesfuturesym.php[/url]
bu site çalışmıyor ne olduysa artık
-
[url]http://www.eltee.de/quotesfuturesym.php[/url]
bu site çalışmıyor ne olduysa artık
-
[QUOTE=korkit;19068]slm ,arkadaşlar
futureleri canlı izliyecegim site varmı acaba ?[/QUOTE]
[url]http://www.metaquotes.net/files/whc/whc4setup.exe[/url]
bu Fx terminal programını indirip demo hesabı acarsanız bizim vadeli haric herseyi takip edebilirsiniz
-
[QUOTE=korkit;19068]slm ,arkadaşlar
futureleri canlı izliyecegim site varmı acaba ?[/QUOTE]
[url]http://www.metaquotes.net/files/whc/whc4setup.exe[/url]
bu Fx terminal programını indirip demo hesabı acarsanız bizim vadeli haric herseyi takip edebilirsiniz
-
45.775 long actim ne olacaksa olsun umrumda degil
-
45.775 long actim ne olacaksa olsun umrumda degil
-
[QUOTE=oğuzt;19071][url]http://www.metaquotes.net/files/whc/whc4setup.exe[/url]
bu Fx terminal programını indirip demo hesabı acarsanız bizim vadeli haric herseyi takip edebilirsiniz[/QUOTE]
bir daha kontrol edermisiniz sayfa tıklıyorum boş sayfa açılıyor yenilermisiniz lütfen
-
[QUOTE=oğuzt;19071][url]http://www.metaquotes.net/files/whc/whc4setup.exe[/url]
bu Fx terminal programını indirip demo hesabı acarsanız bizim vadeli haric herseyi takip edebilirsiniz[/QUOTE]
bir daha kontrol edermisiniz sayfa tıklıyorum boş sayfa açılıyor yenilermisiniz lütfen
-
[QUOTE=follow;19072]45.775 long actim ne olacaksa olsun umrumda degil[/QUOTE]
yurtdışında tepeleri bulduk tekrardan ..
vadeli her zaman oldugu gibi tırıska yine...
uzuna devam... elbet kopar bir gün belki.....
-
[QUOTE=follow;19072]45.775 long actim ne olacaksa olsun umrumda degil[/QUOTE]
yurtdışında tepeleri bulduk tekrardan ..
vadeli her zaman oldugu gibi tırıska yine...
uzuna devam... elbet kopar bir gün belki.....
-
efg geldi alış tarafına...
-
efg geldi alış tarafına...
-
cumadan kalan ağustos vade shortları kapattım...
haziran vadede 775ten long
-
cumadan kalan ağustos vade shortları kapattım...
haziran vadede 775ten long
-
[QUOTE=korkit;19073]bir daha kontrol edermisiniz sayfa tıklıyorum boş sayfa açılıyor yenilermisiniz lütfen[/QUOTE]
[url]http://www.whcmarket.com/[/url] bu siteden aldım linki bende geliyor download ,birde sitesine girip deneyin isterseniz
-
[QUOTE=korkit;19073]bir daha kontrol edermisiniz sayfa tıklıyorum boş sayfa açılıyor yenilermisiniz lütfen[/QUOTE]
[url]http://www.whcmarket.com/[/url] bu siteden aldım linki bende geliyor download ,birde sitesine girip deneyin isterseniz
-
[QUOTE=Ronaldinho;19078]cumadan kalan ağustos vade shortları kapattım...
haziran vadede 775ten long[/QUOTE]
uzuna dönsen ne olacakki...
gitmiyor piyasa...
iyice zıvanadan çıktı... dogru dürüst bir marj bırakmıyor....
ben bu uzunlarla hareketi yapaa kadar bekleyecegim...
sinir etti yine....
-
[QUOTE=Ronaldinho;19078]cumadan kalan ağustos vade shortları kapattım...
haziran vadede 775ten long[/QUOTE]
uzuna dönsen ne olacakki...
gitmiyor piyasa...
sinir etti yine....
-
hedef yukarı giderse uzlasma
-
hedef yukarı giderse uzlasma
-
[quote=mbm;19080]uzuna dönsen ne olacakki...
gitmiyor piyasa...
sinir etti yine....[/quote]
öyle ama düşmüyorda?
uzun deneyelim bakalım nolcak
-
[quote=mbm;19080]uzuna dönsen ne olacakki...
gitmiyor piyasa...
sinir etti yine....[/quote]
öyle ama düşmüyorda?
uzun deneyelim bakalım nolcak