spota dikkat kaç oldu yav üwwwwww nerde makas yalan oldu :D
Printable View
spota dikkat kaç oldu yav üwwwwww nerde makas yalan oldu :D
saraylı abi yeni sistem için teprik ederim .. ahanda bende yaptım .. nası olmuş ..
[IMG]http://www.yukleresim.com/images/99641798228174033123.png[/IMG]
72500 de sırf pala yukseltsın dıye gosterge mahıyetınde sebepsız ve stratejısız 1 kontrato short attım.. sevının longcu dostlar :)) ky dususe oynadı pıyasa ucacak lol ueheuheuh
yatırım atılım girişim tavsiyesi olmamakla birlikte geyik bir işlemdir.. tavsiye edilmez.. pala dayıyınan yazı tura attık gıbı dusunuyorum :) ben yazı didim..
usd ytl konusunda bir ara durak ve sayımı izle vakti yaklasıyor.
[URL]http://i49.tinypic.com/sl7ds6.png[/URL]
1,53-1,50-1,48-1,44 onemli fiyat seviyeleridir.
[IMG]http://i49.tinypic.com/sl7ds6.png[/IMG]
[QUOTE=Kennym;254301]72500 de sırf pala yukseltsın dıye gosterge mahıyetınde sebepsız ve stratejısız 1 kontrato short attım.. sevının longcu dostlar :)) ky dususe oynadı pıyasa ucacak lol ueheuheuh
yatırım atılım girişim tavsiyesi olmamakla birlikte geyik bir işlemdir.. tavsiye edilmez.. pala dayıyınan yazı tura attık gıbı dusunuyorum :) ben yazı didim..[/QUOTE]
yazı turayı ben gazandım :) 72150 den uzlastık palaynan :) uehueh onceden alıstıydı ne ıddıalassak alıyodu elımden peehh.. nerde eskı pala ..
[quote=selçuklu;254290]saraylı abi yeni sistem için teprik ederim .. ahanda bende yaptım .. nası olmuş ..
[IMG]http://www.yukleresim.com/images/99641798228174033123.png[/IMG][/quote]
çok beğendim selçuklum,
siyah fona iyi gitmiş,
impresyonist etkileşimler olsa da,üüü
sürrealism dominant gibi,öhö ,öhö...:D
kendimi art gallery de hissettim abi...;).lelele
şaka gibi yaa 72 den 72600'e ordan 72 ye düştü gene ahahaha
bir tane [B]çakal [/B]1.000 kontrat güç ile bizim ile oynuyor..py falan demem buna..
long yapıldıkca kısa açıyor..veya tersi...kısalar kapanmadıkca burası düşmez..
baksanıza kafasına göre takılıyor.. gün içinde bile fdow a göre bazen güçlü,bazen zayıf..
fena kavga var 72000 de :))
1.000 kontratlık limitim olsun..burada temiz günde 1.000 puanın var..
5 dk lıklar halen satışta..
72000 de potort dıye destege basan elemanı 200 puan yukarda gerı alıma mecbur ettıler ... lol demekkı bodozlama dalmamak gerekıyomus 1000 lık destege..
iyide anlamadığım vobu 1000 kont ile allak bullak edersinde spotu nasıl idare edeceksin :confused:
[quote=abka;254325]1.000 kontratlık limitim olsun..burada temiz günde 1.000 puanın var..[/quote]
onunda kendine göre zorlukları vardır diye düşünüyorum..
ama çok sermaye az sermayeden iyidir elbet :D
[QUOTE=a.kaya;254328]iyide anlamadığım vobu 1000 kont ile allak bullak edersinde spotu nasıl idare edeceksin :confused:[/QUOTE]
makas..bazen 600 puan..bazen 100 puan...
aahahaha 275 i kare yatırım galdırdı heyyt deyir :D
asti anlat şu fantezini...dnghani eline çok çok para geçince palayı köşeye sıkıştıracaktın....
öyle bir şey hatırlıyorum..::::::
dolar günün en düşüğünde spotta..
Düzensiz Dalgada Fibonacci Oranları:
[COLOR=red][B]B Dalgası = ya 1.15 x A Dalgası
veya 1.25 x A Dalgası
[/B][/COLOR][COLOR=royalblue][B]C Dalgası = ya 1.62 x A Dalgası
veya 2.62 x A Dalgası[/B]
[/COLOR]
ENDEKS GRAFİĞİNDE GENEL GORUNUMDE BUNU B dalgası kabul edersek
burdaki varsayımla hedefler 63,500-64,500 aarsında bir yerleri hedefliyor.
suan endeks 57,000 oldugundan max %13 yukselişe denk geliyor.
ardından gelmesi beklenen C dalgası için hedef
Ax1,618 = hesabıyla 14,xxx civarı bir hedef oluyor.
sabredip gelinecek yerleri izlemek gerek...
[quote=YAVUZHAN;254329]onunda kendine göre zorlukları vardır diye düşünüyorum..
ama çok sermaye az sermayeden iyidir elbet :D[/quote]
burada [B]bağımsız olarak [/B]1.000 kontratla dönmeye çalışan adamın ömrü 1 ayı bulmaz derim.
bagımsız olanları 1 senedir cenazelerini gomduk karacaahmete...
diğer tarafı maalum..
[quote=unlimitted;254341]burada [B]bağımsız olarak [/B]1.000 kontratla dönmeye çalışan adamın ömrü 1 ayı bulmaz derim.[/quote]
yarına gene gapmı düşünüyor bu adam bugün daytrade için kötü birgündü daha doğrusu benim için iyi bir gün değil di üüü
[quote=unlimitted;254341]burada [B]bağımsız olarak [/B]1.000 kontratla dönmeye çalışan adamın ömrü 1 ayı bulmaz derim.[/quote]
kaldıracı full kullanırsa evet buda yüksek bir ihtimal..
sabah o biçim gap var dedik şimdi gap map kalmadı artık yoluna gene gapla gidecek anlaşılan şimdi yarın gene gap yapar bu sefer gene korkudan kimse longlayamaz hatta bugünkü gibi düşer diye şortlatır sonra alır başını gider mi gider..acaba senaryo hazırlığımı yapıyor bu herifler. .dng
adam dow düşerken aliyii neye göre işlem yapacaz ahahah :D komedi yav tam :D üwwwww
[quote=seagate;254351]adam dow düşerken aliyii neye göre işlem yapacaz ahahah :D komedi yav tam :D üwwwww[/quote]
neye göre sisteme göre elbette
[quote=cırcır;254353]neye göre sisteme göre elbette[/quote]
hangi sistem abi :D özel mesaj olarak gönderirmisiniz :)
[quote=abka;254333]asti anlat şu fantezini...dnghani eline çok çok para geçince palayı köşeye sıkıştıracaktın....
öyle bir şey hatırlıyorum..::::::[/quote]
sen ve/veya PALA dan daha buyuk bir pala buluyosun..paraları muhtelif kanallardan sokuyosun hesaplara...PALA nın pozunu da biliyorsun...hatta ertesi gün gelecek çok iyi yada kötü haberi de önceden öğreniyorsun etkili kaynaklardan...misal kredi notu artacak...habe rgeliyo, PALA alıyo %4-5, sen orda başlıyorsun vermeye 200-300 partilerle kontratı..PALA seni gariban sanıyo seni stoplatmak için almaya devam ediyor..o adlıkça sen 500-1000 e çıkarıyorsun kontrat satışlarını..üstüne afiyet veriyosun 300-400 milyon dolar teminatlık kontratı PALA ya..sonra şrak diye bir haber geliyor..SPK, ***, **** ve *** adlı aracı kurumları bastı diye..eş zamanlı olarak DAX felan bir nedenle %4-5 düşüyor..sen blok blok 1000 1000 adetler halinde veriyosun malı..piyasa panik oluyor küçük büyük herkes basıyor şortu..sonra taban oluyor..saat 14:3*.... ***, *** ,*** babafingo
[QUOTE=Astatin;254356]sen ve/veya PALA dan daha buyuk bir pala buluyosun..paraları muhtelif kanallardan sokuyosun hesaplara...PALA nın pozunu da biliyorsun...hatta ertesi gün gelecek çok iyi yada kötü haberi de önceden öğreniyorsun etkili kaynaklardan...misal kredi notu artacak...habe rgeliyo, PALA alıyo %4-5, sen orda başlıyorsun 200-300 partilerle kontratı..PALA seni gariban sanıyo seni stoplatmak için almaya devam ediyor..o adlıkça sen 500-1000 e çıkarıyorsun kontrat satışlarını..üstüne afiyet veriyosun 300-400 milyon dolar teminatlık kontratı PALA ya..sonra şrak diye bir haber geliyor..SPK, ***, **** ve *** adlı aracı kurumları bastı diye..eş zamanlı olarak DAX felan bir nedenle %4-5 düşüyor..sen blok blok 1000 1000 adetler halinde veriyosun malı..piyasa panik oluyor küçük büyük herkes basıyor şortu..sonra taban oluyor..saat 14:3*.... ***, *** ,*** babafingo[/QUOTE]
bunu okudukca rahatlıyom:::
bu savaşın çok ilkeli olması gerekmiyor..
internet sitelerden başsavcı akp davası falanda tekrar servis edilebilir...nasıl olsa hep gündemde..
ema trader direkten döndü yine..
satışta halen şiğ-şak ve ema..
[quote=seagate;254355]hangi sistem abi :D özel mesaj olarak gönderirmisiniz :)[/quote]
daytrade sistemi diyorsan burada bir sürü verildi hepside kazandırıyo ama dowa bakrak sistem kullanılmaz kafanı karıştırmak için bakıyosan işe yarayabilir:D daytrade olarak bende sn.saraylının sistemlerini eğip büğüp kullanıyorum.saolsun.brv Normal geceye kalan sistemimide + olarak kullanıyorum
[IMG]http://www.ressim.net/e/upload/10ea6f56.png[/IMG]
aha sistem
1 dk 2dk değil
15 dklık sistem hemide
kaç sinyal var son 1 saat :D
ahahaha
[quote=YAVUZHAN;254349]kaldıracı full kullanırsa evet buda yüksek bir ihtimal..[/quote]
abey kaldıracı full tutmadan 1.000 kontrat dönen adam[B] bağımsız[/B] değildir. :D
şuanda kafa kafaya portfoy bugünkü işlemelerde .... ne rezil bir gün ya . keşke gelmeseydim tatilden .. vay anasını ...
[quote=abka;254357]bunu okudukca rahatlıyom:::
bu savaşın çok ilkeli olması gerekmiyor..
internet sitelerden başsavcı akp davası falanda tekrar servis edilebilir...nasıl olsa hep gündemde..[/quote]
yok yok..siyasette olanları artık takmıyor..AKP aleyhinde bir şeyler olsa hemen cemaat destek atıyomuş düşürmeyeceklermiş söylentisi veriliyor piyasaya ve piyasa düşmiirr..... haberin doğrudan mevzu ile yani VOB ile ilgili olması lazım..
[quote=seagate;254360]
aha sistem
1 dk 2dk değil
15 dklık sistem hemide
ahahaha[/quote]
daytrade bu saate kalınca artık pozisyon açmamakta fayda var. hatta en son 16.00 dır. sabahtan 200 puan almıştım başkada kıpraşmadım şahsen:::
[quote=seagate;254360][IMG]http://www.ressim.net/e/upload/10ea6f56.png[/IMG]
aha sistem
1 dk 2dk değil
15 dklık sistem hemide
ahahaha[/quote]
anasını satayım bendeki sistemde sabahtan tek bir sinyal var oda 11:15 de 72525 den SAT başkada bi sinyal yok ama ben ne yaptım daytrade yapmayım diye tam 7 işlem yaptım 5 likle ve malum çarpıldım .dng
[URL]http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?t=5559[/URL]
oy verelim
bugünü bitirdik,
önümüzdeki günlere bakcaz..[IMG]http://www.mazeguy.net/sad/loser.gif[/IMG]
herkese iyi akşamlar...;)
verdiğim komisyona mı üzeliyim üüü sistemime güvenmeyipte ekşın olsun diye 5 likle işlem yaptığımıma ::: üwwwww
asti hocam sende ki sistem de tek sinyal mi var SAT başka varmı bugün