-
[quote=hpy;269310]Birçok üstada göre bu çıkış mal çıkmak ve algıları boğa yapmak için yapılıyor.ben de aynını düşünüyorum.
Bu durumda aşağı derin düzeltmelerle güç toplamasına çok da gerek olmayabilir.
Bugünkü gibi kritik bir günde (stres testi sonuçları) neden kötü açıklamalarla zaten ürkek yatırımcı daha da ürkütülsün ki?
hazır sentiment boğa olmak üzereyken sonuçları olumlu açıklayıp coşkuya devam etmeleri daha olası gibi geliyor bana.
YATIRIMCININ ARTIK DÜŞMEZ DEYİP GÖNÜL RAHATLIĞIYLA POZİSYON ALDIĞI BİR ZAMANDA APANSIZ GELMELİ DÖNÜŞ.
ÇÜNKÜ BU SON ÇIKIŞ.[/quote]
Stres testi beklediğim gibi iyi açıklandı.Bu hafta uzun yeşil barlar gelecek diye düşünüyorum.Tamamen grafik üzerinden perşembe not haberi gibi coşkuyu doruğa çıkaracak bir haber de düşebilir.Tam tepelerden mal çıkılamayabilir.Hatta mal satan ve shortlayan birçok ky olacaktır.ANCAK py nin derdi ortalama yaparak malı çıkabilimektir.Endeks düşüşe geçtiğinde desteklerde mal almak isteyen shorttan inip tepkiye oynamak isteyecek olan çok fazla ky bulunur.Değirmenin başındaki de malı basar ve düşmeye devam eder.
Muhtemel tepe beklentim 87000 ler.Ama 94000 e akadar da uzayabilir bu hareketin sonu.
Bua hafta önümüzdeki tek engel 77600 rakamı.Bu arakamda duraksanabilira ve hatta düşüş gelebilir.Seans kapanışına yakın 77xxx lerdeki bir endekste geceye ASLA short gimem.Çünkü py her zaman direnç ve desteklerle ekmeğini yer.Seans kapanışına yakın önemli bir direnci geçmemekte ısrarlıysa ertesi gün artı gapi yapıştırıp direnci geçer.
-
bişi diğil jerfin,
bir de şöyle düşün,
ya psikolojimiz çok iyi olsa ,fakat daytrade ile 2 ayda 6000 puan getiren sistemimiz olmasa ve bunun bileşik getirisinin 12 ayda 16 misli olmadığını bilmesek nolacak?
psikoloji iyi ama strateji yok...:(
bir askeri birlik düşünün misal,sürekli kışlada tv seyrediyorlar,eğleniyorlar ,halay çekiyorlar,
ama eğitim yok,taktik yok,kondüsyon yok,strateji yok ,bunlar savaşta napcak?:o
Eğer para yönetimi ve sistem varsa;
fakat bunu uygulayacak psikoloji yoksa;bu sanıldığı gibi kötü bir durum değildir,aksine iyi bir durumdur....
yani askeri birlik çok eğitimli ve taktiğe hakim,ama biraz yorgun ve eğlenmeye ihtiyacı var gibi...
Şimdi daytrade sistemimiz var,günlük finansal hedef te 300-500 puan ise,bu gerçekleştirilebilir bir hedeftir...sırf bunu bilmek psikolojinize katkı yapar...:rolleyes:
Arzu ve korku duygularınızı kontrol etmeyi mutlaka öğrenmeliyiz..:yü:
-
saraylı abi iyi pazarlar .... saygılar hörmetler .....brv.brv
cümleten iyi pazarlar ...
-
:..:[quote=selçuklu;269689]saraylı abi iyi pazarlar .... saygılar hörmetler .....brv.brv
cümleten iyi pazarlar ...[/quote]
selçuklum,
iyi pazarlar sana ve herkese....;)
her nerede yaşanıyosa ve her nası güzelse...:D:..::::
-
[QUOTE=selçuklu;269689]saraylı abi iyi pazarlar .... saygılar hörmetler .....brv.brv
cümleten iyi pazarlar ...[/QUOTE]
[QUOTE=saraylı;269691]:..:
selçuklum,
iyi pazarlar sana ve herkese....;)
her nerede yaşanıyosa ve her nası güzelse...:D:..::::[/QUOTE]
hayırlı pazarlar diyemeden geçemedim.
saygılar.
-
[quote=saraylı;269688]bişi diğil jerfin,
bir de şöyle düşün,
ya psikolojimiz çok iyi olsa ,fakat daytrade ile 2 ayda 6000 puan getiren sistemimiz olmasa ve bunun bileşik getirisinin 12 ayda 16 misli olmadığını bilmesek nolacak?
psikoloji iyi ama strateji yok...:(
bir askeri birlik düşünün misal,sürekli kışlada tv seyrediyorlar,eğleniyorlar ,halay çekiyorlar,
ama eğitim yok,taktik yok,kondüsyon yok,strateji yok ,bunlar savaşta napcak?:o
Eğer para yönetimi ve sistem varsa;
fakat bunu uygulayacak psikoloji yoksa;bu sanıldığı gibi kötü bir durum değildir,aksine iyi bir durumdur....
yani askeri birlik çok eğitimli ve taktiğe hakim,ama biraz yorgun ve eğlenmeye ihtiyacı var gibi...
Şimdi daytrade sistemimiz var,günlük finansal hedef te 300-500 puan ise,bu gerçekleştirilebilir bir hedeftir...sırf bunu bilmek psikolojinize katkı yapar...:rolleyes:
Arzu ve korku duygularınızı kontrol etmeyi mutlaka öğrenmeliyiz..:yü:[/quote]
sharp shooter lazım mı abi ::::::
-
Günaydın deytreydırs. Hepinize iyi bir hafta ve bol kazançlar. Belki hala bilmeyen kalmıştır; Pazartesileri hiç sevmem ama hiç. İş mesaisi için kalkmayacağım bir pazartesi elbet olacak bir gün ve o zaman pazartesileri de seveceğim..üwwwwwww. (Arrrtık sevmeyeceğim, bütün kabahat benim, ne kadar yalvarsan boş ne kadar ağlasan boş sana dönmeyeceğim...bitsin artık bu çile, çekemem bile bile, sen ne söylersen söyle bu hayat sürmez böyle..tınınım tınınım...ehueueheuehue...cinasdan sebep raksın tezahürü..)
vay canına yahu.. 3 sayı tekrar eder mi beaaa..ayıp..benim için sorun değil fakat istatistik bilimine ayıp yaw..üwww
-
[quote=Astatin;269731]Günaydın deytreydırs. Hepinize iyi bir hafta ve bol kazançlar. Belki hala bilmeyen kalmıştır; Pazartesileri hiç sevmem ama hiç. İş mesaisi için kalkmayacağım bir pazartesi elbet olacak bir gün ve o zaman pazartesileri de seveceğim..üwwwwwww. (Arrrtık sevmeyeceğim, bütün kabahat benim, ne kadar yalvarsan boş ne kadar ağlasan boş sana dönmeyeceğim...bitsin artık bu çile, çekemem bile bile, sen ne söylersen söyle bu hayat sürmez böyle..tınınım tınınım...ehueueheuehue...cinasdan sebep raksın tezahürü..)
vay canına yahu.. 3 sayı tekrar eder mi beaaa..ayıp..benim için sorun değil fakat istatistik bilimine ayıp yaw..üwww[/quote]
istatistiksel olarak yaşadığım bişey yüzünden hala sıkıntı yaşıyorum.
takribi hesap şu şekilde:
1/bir milyon x 1/bir milyon.
iki olay birbirinden tamamen bağımsız olup, 1 saat arayla art arda olmasından mütevellit hayatım kaydı. :)
-
Günaydın, iyi haftalar :)
-
herkese gunaydın...
saraylı patromun plato entegreli trade stratejisi mükemmel..:)bu day trade ile beraber ,daha orta vadeli parametre ve grafiklere de entegre edilip swing trader lar için de kullanılabilir...tekrar tebrikler...
herkese hayırlı seanslar ve hayırlı kandiller...
-
[quote=unlimitted;269733]istatistiksel olarak yaşadığım bişey yüzünden hala sıkıntı yaşıyorum.
takribi hesap şu şekilde:
1/bir milyon x 1/bir milyon.
iki olay birbirinden tamamen bağımsız olup, 1 saat arayla art arda olmasından mütevellit hayatım kaydı. :)[/quote]
Mörfinin koşullu olasılık kuramını unutmuşsun :)..İki temel teoremi vardır
a)0.5<0,00000000000000000000000000000001:D:D (Eğer 0.....01 olan olasılık sizin aleyhinizeyse)
b)0.5>0,00000000000000000000000000000001:D:D (Eğer 0.....01 olan olasılık sizin leyhinizeyse)
Kuramın muhtelif ispatlarına vesile olacak olaylardan kısa süre önceki düşüncelere örnekler;
Nitekim "aramadığım zaman hep görürüm, şimdi lazım oldu sabahtan beri arıyorum bulamıyorum", "abi 3 gün üst üste yağmura yakalanacak halim yok ya, bugün de almıyorum şemsiyeyi", "ulan şimdi akşam Aslı ile buluşacağız ya, filmlerdeki gibi Ayşe sürpriz yapmak için Berlin den uçağa atlayıp beni basıyomuş falan ha ha ne komik olur, ha haha:D:Düüüüüü", "la suyun dibi çok net değil ama o kadar adam atlıyo herhalde deniz kestanesi yoktur ben de atlıyayım", "lem zaten deniz anaları su ısındıkça ölüyor, marmara nın kıyısında canlı deniz anası olmaz, bizi sokacak hali yok ya, bi tutiim bakimm şunu", "ne kadar bakımlı bir köpek, çok da şirin görünüyor, ısırmaz herhalde", "ulan gecenin 4 ünde de edirne yolunda trafik polisi yoktur herhalde, bas gaza yafrum", "hacı şimdi çok içtik kıyıköy den dönüyoz ya, polis çevirmesine yakalanmamak için çerkezköy ü bypass yolundan geçiyoz ya, meğer polis sırf şekil olsun diye saatte 1 arabanın geçtiği bypass yolda çevirme yapıyomuş, hahahah saçmalama lan olur mu öyle şey", "way kare as geldi lem..elektrik kesmezse veya ay dünyaya çarpmazsa vurdum voliyi bu el"
.lelele.lelele.lelele
-
Günaydın..tesadüfen bulduğum ve günlük trend düşündüğüm için 2 gündür sizin yazılarınızı okuyorum..daha 50.sayfadayım..:)..kolay gelsin sizlere..