[quote=jerfin;172842]bu 3900 pointi bugün mü yaptın..:confused::eek:[/quote]
yANLIŞ OLMASIN TOTEL POİNT BU,
Printable View
[quote=jerfin;172842]bu 3900 pointi bugün mü yaptın..:confused::eek:[/quote]
yANLIŞ OLMASIN TOTEL POİNT BU,
[QUOTE=Astatin;172871]Pambık, Judas aynı senin gibi hain hain pis bakıyo haaa.boks.[/QUOTE]
Yaw hepsi paniklerde zaten, hangisi pis pis bakmıyor ki :) Biri hain ama kim??
[quote=Astatin;172871]Pambık, Judas aynı senin gibi hain hain pis bakıyo haaa.boks.[/quote]
çok pis bakarım asti...sanada şu an çok pis bakıyorumda sen farkında değilsin...:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:
başımıza musallat ettin bu MTX i şahtık şahbaz olduk anasını satıym...beynimiz iyice sulandı...
[quote=enorton;172873]Yaw hepsi paniklerde zaten, hangisi pis pis bakmıyor ki :) Biri hain ama kim??[/quote]
Resmi büyüt bak..bir denesi çok pis ama hakkaten pis bakıyo..belli yani :)
söylemesi ayıp y.lisansda seçmeli ders olarak "Elements of Modernity" şekli bir ders aldım.. ödevim bu resmin analizi ve resimdeki her bir zatın temsil ettiği tarihsel koşullar v.b. idi.. Hoca canıma okudu...ödev 13 kaynaklı, 60 küsür sayfa bişi oldu...Amma sonra ahbap olduk..hala görüşürük...Bu resmin bende eyle bir hatırası vardır..
sevolasın şevalye..cisus seyvs yu..:)bak nostalji oldu valla..bir şarap acayım..gabarnetdösavinyon..ehuheueue..hem resmin manasına da uygun...
[QUOTE=Astatin;172876]Resmi büyüt bak..bir denesi çok pis ama hakkaten pis bakıyo..belli yani :)
söylemesi ayıp y.lisansda seçmeli ders olarak "Elements of Modernity" şekli bir ders aldım.. ödevim bu resmin analizi ve resimdeki her bir zatın temsil ettiği tarihsel koşullar v.b. idi.. Hoca canıma okudu...ödev 13 kaynaklı, 60 küsür sayfa bişi oldu...Amma sonra ahbap olduk..hala görüşürük...Bu resmin bende eyle bir hatırası vardır..
sevolasın şevalye..cisus seyvs yu..:)bak nostalji oldu valla..bir şarap acayım..gabarnetdösavinyon..ehuheueue..hem resmin manasına da uygun...[/QUOTE]
Bu açıklamanın üzerine bu haber iyi gider :)
[url]http://www.ensonhaber.com/dunya/243914/basinda-hac-isaretiyle-dogdu-izle.html[/url]
Google da Son Akşam Yemeği diye aratınca bir de böyle bir resim çıktı... Bunlardan biri Pambıkk olabilir :)
[IMG]http://www.efesblues.com/blog08/galeri/resimler/edirne03.jpg[/IMG]
Dov yorumlarını alalım yavaş yavaş, benim yorum coni dünyayı yunana bırakmaz, türke bırakır şeklinde olmuş, kapanışta long olmuştum, sıradan lütfen,........
Yok emortım..pambık aşağıda...yatan..ehuheuehue..matriks terminali ile çalışmaya başladıktan 6 ay sonra...
[IMG]http://i45.tinypic.com/1o87d0.jpg[/IMG]
[QUOTE=enorton;172851]Bu haber doğru ama :)[/QUOTE]
İyi de Başkan diye değiştirmişler Dışişleri Bakanını. Gerçi senin doğrusunu bulman iyi oldu. TVlere çıkıp da aşı olmayan diyenler şaı olmayanların vebali taşıyack mı diye baüıranalr aşı nedeniyle ölüm olursa onun vebalini taşıyabilecek mi ben de onu merak ediyorum.
Tayyip olmayacağım dediyse bir şey öğrenmiştir o yurtdışına gide gele.... .dng
[quote=VOBiX;172882]İyi de Başkan diye değiştirmişler Dışişleri Bakanını. Gerçi senin doğrusunu bulman iyi oldu. TVlere çıkıp da aşı olmayan diyenler şaı olmayanların vebali taşıyack mı diye baüıranalr aşı nedeniyle ölüm olursa onun vebalini taşıyabilecek mi ben de onu merak ediyorum.
Tayyip olmayacağım dediyse bir şey öğrenmiştir o yurtdışına gide gele.... .dng[/quote]
PS. . Fin Sağlık bakanı, bu kararın (%50 nüfus kıyımı) bildeberg (yazılışını unuttum) toplantılarında alındığını söylüyor...aldın mesajı..:) iyi komplo teorisi çıkar bundan... ha neden bir biylojik silahla yapmadılar bunu? çünkü beyle üstüne birde para kazanıyorlar.dng
[quote=security;172880]Dov yorumlarını alalım yavaş yavaş, benim yorum coni dünyayı yunana bırakmaz, türke bırakır şeklinde olmuş, kapanışta long olmuştum, sıradan lütfen,........[/quote]
Ben bu üçgenin yukarı kırılacağından zerre kadar şüphe duymuyordum ama kırdıktan sonra çok daha sert çıkmasını beklerdim. Dow çok yorgun görünüyor. Her an göçebilir. Kapanışa dayansa bile FDOW gece dünyanın merkezine seyahate çıkar gibime geliyor... Histemsel yorumdur, herhangi bir bilimsel dayanağı yoktur... :)
1.4730 EURUSD şort..amma sadece 2 kaldıraç..eyle 20-50-100 değil...ehuheheh çükü geceye kalma ihtimali var