Şu formasyona da oldum olası gıcık olurum.... Normalde aşağı kırılması lazım ama belli olmaz....
Printable View
Şu formasyona da oldum olası gıcık olurum.... Normalde aşağı kırılması lazım ama belli olmaz....
[B]Günaydın, [/B]
[B][U]10 Aralık Perşembe [COLOR=blue]"Yurtdışı"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar[/U][/B]
[U][B]Para Birimi - Makro Ekonomik Gelişme - TSİ - Piyasa Beklentisi - Önceki - Önemlilik Derecesi[/B][/U]
[U]GER Toptan Satış Fiyat Endeksi (a/a) (Kas) 9:00 -%0,4 Orta [/U]
[U]EUR AMB Aylık Rapor (Ara) 11:00 Yüksek [/U]
[B]GBP Merkez Bankası Faiz Kararı 14:00 %0,5 %0,5 Yüksek [/B]
[B]GBP Merkez Bankası Varlık Alımı Hedefi 14:00 £200Mlyr £200Mlyr Yüksek [/B]
[B]USD T. Geithner'ın Konuşması 14:00 Yüksek [/B]
[B]USD Dış Ticaret Dengesi (Eki) 15:30 -$37,0Mlyr -$36,5Mlyr Yüksek [/B]
[B]USD İşsizlik Sigortası Başvuruları (5 Ara) 15:30 465K 457K Orta [/B]
[B]USD Devam Eden İşsizlik Sigortası Başvuruları (28 Kas) 15:30 5465K Orta [/B]
USD Fed-Duke'un Konuşması 20:45 Düşük
[B]USD Aylık Bütçe Gerçekleşmeleri (Kas) 21:00 -$135Mlyr -$176,4Mlyr Yüksek[/B]
[B][U][COLOR=blue]"Türkiye"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar[/U][/B]
[B]TCMB Başkanı Durmuş Yılmaz'ın 2010 yılında para ve kur politikası hakkında konuşması[/B]
[B]3. Çeyrek Gayri safi Yurtiçi Hasıla verisi (10:00) [/B]
Kasım Ayı İmalat sanayi kapasite kullanımı verisi(10:00)
Kasım ayı CNBC-e tüketim endeksi verisi (10:00)
Ekim dönemi ödemeler dengesi verisi (17:00)
T.C Hazine, 904 milyon TL iç borç ödemesi gerçekleştirecek.
[B]Bol Kazançlar..[/B]
1.4715 eurusd filat +15 pipscik daha....
Bu da Dow amcanın kulubesinden bir enstantane... Tiedje'nin nerde bu dediği beklenen kış rallisi projeksiyonumla birlikte... Formasyon gereği artık buradan yukarı gitmesi lazım... Ondan sonra (Ocak ortası gibi) çakılmasını bekliyorum...
vay namıssızlar tam seans başlarken zaldıdılar sanırım
günaydın millet , bugun tabularımı yıkıp uzun poz aldım carpıldım :)
kapatıp 325 ten tekrar uzadım ondada carpıldım ama sabrettım kapatmadım bakalım buda patlarsa bugunluk yeter dıılım ..
nerde bu millet nerde bu devlet ....göcertmişler siteyi....toplanın ahali tren kalktı gidiyor....
selam sorun umarım geçmiştir
bu siteye her saldırdıklarında, en az 1.000 puanlık hareket olması ne kadar büyük bir tesadüf...:cool:
şükür kavuşturana ..
Dıbırniçka gıbriçka.
[quote=unlimitted;172915]bu siteye her saldırdıklarında, en az 1000 puanlık hareket olması ne kadar büyük bir tesafüf...:cool:[/quote]
Eskiden 12:30 - 14:00 arası ekranı kapatıp gidebiliyorduk. Artık imkansız. Pala her öğleyin bir tarafa 1.000 puan kaktırıyor.. Stop-loss'larda limitleri geniş tutmak lazım, yoksa fiyat anında stop'un üzerinden de atlayabiliyor...