gol olurmu selcuklu....
Printable View
gol olurmu selcuklu....
Sabahtan beri giremedik siteye,ne bicim hareket olmus,is yatırım sabah 3000 kontratta satısdayken ögle arası 1500 tane almıs,ögle tatilinde ,resmen kumarhane oldu vob,yemege gidip geldik olaya bak..65000 den verdigim sortlar hala duruyor,3800 lük karı almadık 1500 e düstü,hay *.*...
[QUOTE=eksper;172920]gol olurmu selcuklu....[/QUOTE]
olacak gibi patron .. karışık ama durum bence ..
hele şükür açıldı forum, kim saldırıyor buraya ya
Vay be foruma giremeyince kendimi yalnız hissettim :)
tahta manyadı .. ehuehuehue
[quote=enorton;172925]Vay be foruma giremeyince kendimi yalnız hissettim :)[/quote]
Piyasa senin imzayı haklı çıkartmak için elinden geleni yapıyor... :) Niye düşüyo... niye çıkıyo... en ufak fikrim yok.. en ufak fikri olan birini de göremedim.... Çıkarken long'luyorum, düşerken şort'luyorum... Üzümü yiyorum bağını sormuyorum... :) Zaman seni haklı çıkarttı enorton... :..:
ver coşkuyu ver coşkuyu....he he
Rabbim kimseyi forumsuz, bırakmasın, selam forumun furuşkan evlatlarına, selam voborsaya, işler gene ayna,.....
Hüseyine Nobel veriyorlar, ondan yükseliyor olabiliriz :)
antin kuntin şeylerle gene ortalıgı yıkmaya başladılar.. bunların yatacak yerı yok :)
ne guzel hehehe yukarı bas assa bas ogle arası tekrar yukarı bas. puhahah ula bu agalar kendı arasındada savasıyo sankı..
fıller tepısırken arada kalanın vay halıne...
15:30'da ticaret dengesi ve işsizlik rakamları var. Veriler bir takım arkadaşlara önceden ulaşmış olabilir...