-
[quote=Kennym;172934]antin kuntin şeylerle gene ortalıgı yıkmaya başladılar.. bunların yatacak yerı yok :)
ne guzel hehehe yukarı bas assa bas ogle arası tekrar yukarı bas. puhahah ula bu agalar kendı arasındada savasıyo sankı..
fıller tepısırken arada kalanın vay halıne...[/quote]
Risk almamak için gecelere flat girmek yetmiyor, artık öğlelere de flat girmek lazım.... Hatta her dakika başına flat girmek lazım. Her dakikanın ilk 5 saniyesinde poz açıp son 5 saniyesinde kapatmak lazım. Daha uzun poz açık tutunca anında kaktırıyorlar. :)
-
hay dubra tepişka yaa..kavuşturana şükür
-
Lan bu ağayı soymaktan gına geldi, bütün hesabına kene gibi yapışacam bunun, dolareleride tekrar toplamaya başladım, çok bereketli günler bunlar, crismas nediyle sanırsam,
-
kolay gelsin arkadaşlar,anca ulaşabildik foruma..
öğlen arası gelen alışlar not arttırımı gününü hatırlattı..
ilerleyen saatlerde süpriz haber düşebilir piyasaya yine..
-
Benim sisteme nazar değdi yaw, pis çarpılmaya başladı :(
-
işlemler: 635xx şortlara sabah 63150 den ekledim...onları dibin 1 kademe üstünden longa çeviridm..sonra 63500 den şorta çevirdim sonra 63275 den longa çevirdim..sonra 900 den şorta çevirdim..sonra 600 den longa çevirdim.....ehuheueeh kabaca 4000 puan götrdüm....ehuheueuhhe...nerdeeeeeeeeee
bugün sadece dünden kalan şortları 62650 den kapadım.....beeket versin dedim..sistem 62950 al verdi ama ben filatım..zubriişka dubra depişka
-
Dolarcıklarımda birer ikişer gerçekleşiyo, bunlarsız sabah olmuyo bu aralar, bir ayak bunda olsun [COLOR=red]DDT[/COLOR] kapatılırsa eyi iş görür, aksi durumda ise dxy nedeniyle fazla düşmez,
-
MOST AL verdi..
[IMG]http://img689.imageshack.us/img689/9012/mostr.png[/IMG]
-
Şükürler olsun kavuşturana
fXci kardeş bi gıraf koysanda yönümüz netleşse.
-
düşecek gibi bu deyyus... 700 den cort
-
şimdi bu günü 643xx civarında en bekliyorum, kapanış tahminim 63300-600 arası orta yolda, çünkü ddt davası var, total + 2700 puvandayım, ordinolarım 925 sat, 63 al, araya girmiyorum, son yaptığğım işlem 825sat 625 al,
-
makası açtı yine pala..
niyeti 64 bin üzerine gitmek olabilir..