EUR/USD üçgen kırdı.. Bakalım sahte breakout mu, sahici mi...
Sahici ise formasyon hedefi 1.4850....
Printable View
EUR/USD üçgen kırdı.. Bakalım sahte breakout mu, sahici mi...
Sahici ise formasyon hedefi 1.4850....
sabahtan beri giremiyorum foruma no0luyo yaw_?
ver küsküyü ver küsküyü bitsin bu gurbet...
site aktifken hemen yazayım...
düşüş kanalı içinde gözel hareket ediyor gayri...
yukarda 63.950 var...tabi alırsa,kanımca kısalama için güzel nokta...şayet orayı geçerse 64.150 den geçen ana trendimi geçmesi kapamam için sebep olacaktır...oradan sonna kısa tutmam...aşağıdaki hedefi 61.9xx,ama pat diye bugün gelir diyemem...
bol kazançlar,grafik akleyemiyorum...özür...
Artık burdan da long olmazsa uzun bi donem olmasın... Manyaq gibi piyasa
[quote=ATHLON;172971]site aktifken hemen yazayım...
düşüş kanalı içinde gözel hareket ediyor gayri...
yukarda 63.950 var...tabi alırsa,kanımca kısalama için güzel nokta...şayet orayı geçerse 64.150 den geçen ana trendimi geçmesi kapamam için sebep olacaktır...oradan sonna kısa tutmam...aşağıdaki hedefi 61.9xx,ama pat diye bugün gelir diyemem...
bol kazançlar,grafik akleyemiyorum...özür...[/quote]
yukardaki 63.850, 950 deel...yannış proceksion için özür...
aragazı sanko veriyor...dierlerine yukardan mal çıkarttrıor gibi...
CNBC-e feza senaryolarına başladı, haber pompalıyorlar sürekli, bağlanmadık sistem adamı bırakmadılar, durmuş ta güneşi görmüş tünelin ucundaki ışık o olabilirmiş, malları çıkma hesapları başladı, 2000 yılında ocağın 2. hafatası stop demişti, işsizlikten beslenen Coni ekonomisi ile fazla gidemezler, coni de gelen her iyi haber satış getirecek bundan sonra, eğer veriler gerçekse,................
Bu arada anayasa mahkemesinin DDT kararı yarın kaçta açıklanacak takip eden varmı, hazıra konalım şimdiden,
Bu işi öğrendim galiba, 2 saattir işlem yapmıyorum, kendimi tebrik ederim,....
[quote=security;172980]Bu arada anayasa mahkemesinin DDT kararı yarın kaçta açıklanacak takip eden varmı, hazıra konalım şimdiden,[/quote]
kesin yarın açıklanacak diye bir durum yok !
mahkeme başkanı en erken cuma dedi,haftaya sarkabilirde..
yarın açıklanırsada kesinlikle 18:00 ve sonrasında açıklanır..
Coninin 10683 e kadar önü açıldı, dilerse gider, sanırım gidecekte, zaten 107xxx hedef koymuştuk,