Stro senin kanalda süper çalıştı bu gün iyi iş çıkardı tebrik ederim,
Printable View
Stro senin kanalda süper çalıştı bu gün iyi iş çıkardı tebrik ederim,
Yarın [U]bence[/U] çok tehlikeli bir gün. Bunu yarın gelebilecek verilere göre değil, teknik analize göre söylüyorum. Bu nedenle [U]ben[/U] LONG yada FLAT gireceğim.
Ama SHORT degil. SW açısından, [U]sayımlarıma göre[/U] 3'ün 3'üne yarın gaplı bir yukarı açılışla girebiliriz. Mevcut durumda Sistem ve SW portföylerim Long'da. 63.3 altına sarkmadığımız sürece de LONG kalacaklar.
Tek mesaj, öz mesaj. Kalın sağlıcakla. :)))
Artık boyle gider 63,450 sağlam korunuyor.. Gittim gidicem dior .:D
[quote=sazan;172987]Yarın [U]bence[/U] çok tehlikeli bir gün. Bunu yarın gelebilecek verilere göre değil, teknik analize göre söylüyorum. Bu nedenle [U]ben[/U] LONG yada FLAT gireceğim.
Ama SHORT degil. SW açısından, [U]sayımlarıma göre[/U] 3'ün 3'üne yarın gaplı bir yukarı açılışla girebiliriz. Mevcut durumda Sistem ve SW portföylerim Long'da. 63.3 altına sarkmadığımız sürece de LONG kalacaklar.
Tek mesaj, öz mesaj. Kalın sağlıcakla. :)))[/quote]
[quote=security;172950]şimdi bu günü 643xx civarında en bekliyorum, kapanış tahminim 63300-600 arası orta yolda, çünkü ddt davası var, total + 2700 puvandayım, ordinolarım 925 sat, 63 al, araya girmiyorum, son yaptığğım işlem 825sat 625 al,[/quote]
Sazan birader bende şu fiyatları bekliyorum, hangisi önce olursa onu yapacam, sat yeresinden sat olcam ddt davası var çünkü, al yersinden al olacam, coninin önü açıldı çünkü, coniyi yedim yuttum, her hareketini ezberledim, makrosu, mikrosu dahil, bu nednlerle, korkum kalmadı bu hibinolardan, senin deyiminle dıprıçkalardan, soygun zamanı korku zamanı deyil şimdi,
[quote=sazan;172987]Yarın [U]bence[/U] çok tehlikeli bir gün. Bunu yarın gelebilecek verilere göre değil, teknik analize göre söylüyorum. Bu nedenle [U]ben[/U] LONG yada FLAT gireceğim.
Tek mesaj, öz mesaj. Kalın sağlıcakla. :)))[/quote]
63.3 altına sarkalım bence..benim sistem kısada...üüüüüüüüü
Olay şudur: verileri arkadaşlar her zamanki gibi bizden çooook önce aldılar ve ve öğleyin ölümüne long'ladılar. Verileri biz öğrendikten sonra ise "biz zaten çıktık" piyasası başladı.
Asimetrik enformasyona tam gaz devam...
sıkıldım..1.4748 eyurusd şort amma sadece 2 kaldıraç...
Son karar geceye full flat. Grafiğe baktığımda Dow'un çıkması için de düşmesi için de neden görüyorum. Kumara hayır kampanyası başlattığım için flatos...
şükür kavuşturana..
oh be foruma girebildim..
ms ye filtre konulabiliyor mu...nasıl koyabilirim..
[quote=Strategist;173000]Son karar geceye full flat. Grafiğe baktığımda Dow'un çıkması için de düşmesi için de neden görüyorum. Kumara hayır kampanyası başlattığım için flatos...[/quote]
Bu hareketlerinin hepsi nedenli strocum,
kapanış 300 altında veya 850 üstünde olur.......... şu an sistemli şortum.... düne göre kazandığım 1000 puanı ortaya koyarak rest diyeceğim muhtemelen
endekstede altındada kısayım a* .. çöküş olsun bu gece bence .. ehueuhhue