sistem sat verdi..
Printable View
sistem sat verdi..
vob kapanış tahminim 60750 kayıtlara geçsin ..
[quote=Astatin;173006]kapanış [COLOR=red]300 altında[/COLOR] veya 850 üstünde olur.......... şu an sistemli şortum.... düne göre kazandığım 1000 puanı ortaya koyarak rest diyeceğim muhtemelen[/quote]
[quote=selçuklu;173007]endekstede altındada kısayım a* .. çöküş olsun bu gece bence .. ehueuhhue[/quote]
dedikya patron altın 300 kapatır..düz...bini yok yani..eur usd 0.47 kapatır...o düz değil....
eurusd de 5 kaldıraçla şorta çıktım..VOB da palaya ŞORTREST çektim... tostlar hazır..duruma göre ya ben yiyecem ya palaya yedirecem:D
62 7xx ilk des yeresi, 622xx, ikincisi,flat devam ediyorum, ilk long fiyatım şimdilik 63075, ikincisi 62925,
[quote=security;173004]Bu hareketlerinin hepsi nedenli strocum,[/quote]
Patron bana öyle geliyor ki iyi haberlerin short'lanmasının nedeni yeterince iyi haber gelirse Bernanke amcanın faizleri yükselteceği korkusudur. Sonuçta düşük faiz + silah zoruyla düşürülen bir dolar sonucu geldik buralara...
Ama helal olsun Dolara.. Delikanlı çocukmuş... Özelilikle 75 civarında dehşet bir mücadele verdi, Çanakkale savunması yaptı resmen...
Ekteki grafiğim beklentilerimin de ötesinde yiğitçe vuruşan Dolar'a adanmıştır... :)
son yarım saat ıcın 4000 poz kapanması ne guzel bisey yarab :) oglen kurum patlatmak ıcın bas yukarı , patlat kurumu 3 saat beklet yukarda sonra sal gitsin :) ula allahtan 3 kurusumuz var kaybettıgımız de 3 kurus , kurum olsak mazallah aganın tek gunluk hamlesıyle iflas eder giderdik :)
ölümüne sort inşallah selamızı okutmazlar
Grrroooooaaarrrrrrrrrrrrrrrr
Ilk longum 925 yeresinden oldu,
[quote=security;173021]ılk longum 925 yeresinden oldu,[/quote]
ikincisi 62775 yeresinde, bunlar yarın için olacak, doları aşağıdan 1.50 leredn longladım,
xau/usd çöker tahminim ..
Dün Msn de dedim ki ekim ayının ortasında 62500- 65000 bandında günlerce kalmış ve sistemler çarpılma manyağı olmuştu, inşallah bu sefer olmaz dedim ama malesef olmaya başladı :(