piyasa çok sertleşti..
planlar alt-üst oldu,stoplar çalıştı ve kısayız..
Printable View
piyasa çok sertleşti..
planlar alt-üst oldu,stoplar çalıştı ve kısayız..
Grooarrr dedik rüşvet değil deyu almadınız sayın forum
[quote=Strategist;173016]Patron bana öyle geliyor ki iyi haberlerin short'lanmasının nedeni yeterince iyi haber gelirse Bernanke amcanın faizleri yükselteceği korkusudur. Sonuçta düşük faiz + silah zoruyla düşürülen bir dolar sonucu geldik buralara...
Ama helal olsun Dolara.. Delikanlı çocukmuş... Özelilikle 75 civarında dehşet bir mücadele verdi, Çanakkale savunması yaptı resmen...
Ekteki grafiğim beklentilerimin de ötesinde yiğitçe vuruşan Dolar'a adanmıştır... :)[/quote]
Hocam şu bizim kanlı ve kansız teorilerden kansızı, yürürlükte, potans olarak kullanılmaya devam ediliyor,
700 cortlar kapandı...şimdi lönk zamanı 62700lönk oldum...1000 puvanı cebe kodum cok şükür...
675 flat
kanere toplantı az daha uzasa 700 puan kazancakmısım yok yaf ben ekran ızlememelıyım panık atak yapıp poz kapatıyoruz... pozu tum gun zararda tut toplantıda fılan derken nolursa olsun de rısk al sonragel pozu kapa zırt 700 puan kardan ol.. pifff üvvvvvv
altınıda kapattım ..
don gömlek çorap ne var ne yok full flat .. ehuehuhue :D:D:D:D
caponlar teper..futureler artı olur...lönkler gol olur...he he
925 ve 775 yeresi long oldum 525 longumu bekliyorum inş o dagelir,
Sistemler hala long ve Sazan(SW) da long.
Nalet olsun içimdeki inatçılığa.
[QUOTE=security;173039]925 ve 775 yeresi long oldum 525 longumu bekliyorum inş o dagelir,[/QUOTE]
teprik ederim patron iyi topladın .. 675 shortcover oldum ama long olamadım amigdalalaım yoruldu benim .. :o:o:o:o